המלצה על עכבר איכותי ונוח מאוד (וגם מקלדת)
-
לי יש את M720, אני מרוצה (טיפה כבד, וגדול), עובד על בטריית AA מלא מלא זמן (פעם אולי בחצי שנה מחליף).
קניתי אותו כחלק מסט עם מקלדת בסכום יקר, המקלדת איכזבה אותי (אולי כל המקלדות האלחוטיות זה ככה)
האפליקציה של לוגיטק לא טובה. יש תחליפים מעולים לכל דבר שמצפים ממנה (למשל ייעוד פעולה למקשי העכבר הנוספים). -
אני שמאלי, יש עכברים כאלה איכותים שמתאמים לי ?
-
@מעמד-מוצלח כתב בהמלצה על עכבר איכותי ונוח מאוד (וגם מקלדת):
הרבה פעמים יש גרסאות לשמאליים, בעכבר הזה ספציפית נראה שלא.. תנסה לחפש שם דגם בגוגל + left
אגב, אני גם שמאלי, אבל מחזיק את העכבר ביד ימין, אולי כדאי שתתרגל לזה גם, כך היד החזקה שלך תישאר פנויה.. (תוכל לשתות קפה באמצע בלי שיישפך )
https://www.reddit.com/r/LogitechG/comments/dfle5d/logitech_mx_master_3_left_handed/ -
@avramk כתב בהמלצה על עכבר איכותי ונוח מאוד (וגם מקלדת):
@חוקר איפה קופונים באמאזון ?
את הראשון קניתי כאן , עלה 54 דולר 173.01 שקל בשעתו, היום זה 66 דולר.
את השני קניתי כאן עלה 49.53 דולר לאחר הזנת קוד קופון שמצאתי ברשת, ייתכן שבאתר הזה
לא נראה לי שיש הבדל ביניהם.@מעמד-מוצלח כתב בהמלצה על עכבר איכותי ונוח מאוד (וגם מקלדת):
אני גם שמאלי, אבל אני משתמש בעכבר ביד ימין בלבד, ככה שזה מה שמותאם ונוח לי.
באיזה יד אתה משתמש היום עם העכבר?@אביי כתב בהמלצה על עכבר איכותי ונוח מאוד (וגם מקלדת):
הכוונה היא דווקא לדגם המאסטר
ציינתי פה לינקים למה שקניתי, זה נראה גדול אבל מורגש נוח ליד. לטעמי.
-
@מעמד-מוצלח כתב בהמלצה על עכבר איכותי ונוח מאוד (וגם מקלדת):
@אביי זה קצת קשה לי.
ולי קשה לעבוד ביד שמאל למרות שאני שמאלי, התרגלתי ליד ימין כי העכבר במחשב בבית כשהייתי ילד היה בקצה השולחן בצד ימין (היה לו כזה נישה בפינה) וזהו... אני רק אומר שאולי זה שווה את ההשקעה..
תנסה לעבוד מידי יום 10-15 דק' ביד ימין, ולאט לאט...
-
@מעמד-מוצלח גם אני שמאלי שמשתמש בעכבר ביד ימין אבל גם חושב שהתרגלתי לזה מאז ומעולם אז זה אומר שלא הכרתי צורה אחרת