פיתרון אפשרי לאימות חשבון גוגל - להכניס מספר שמקבל סמסים
-
בדקתי והוא קיבל שיחה, אשמח לדעת אם זה קורה גם אצל אחרים, שאחרי שמפעילים אימות דו שלבי זה נותן אפשרות שיחה.
ואגב, קיבלתי תגובה מגוגל, מצחיקה לדעתי, שיש אפשרות לייצר קודי איחזור חשבון, וזה יהיה תחליף לאימות סמס.
אבל זה מצחיק כי זה כמובן לא עוזר למי שאין גישה לחשבון שלו, ובכלל זה מאוד מסורבל להסתובב עם רשימת קודים, בפרט שהרבה אנשים נכנסים לחדרי מחשבים ולך תסחוב אונקי עם רשימת הקודים ותעדכן כל פעם איזה קוד כבר משומש..מצורפת התגובה
Hi ***,
I’m ****, *****’s assistant; I hope this email finds you well (or as well as can be expected really…)
Following your email to **** below, he’s asked me to look into the matter and I wanted to let you know that we have opened an internal request for fixing the issue of 2 step verification via phone call for kosher phones and teams are looking into this. At this point, there is another option available for 2 step verification that could work well for the cases you describe, as follows:
Signing in using backup codes (link to English help center | link to Hebrew help center), which can be produced in batches of 10 - users can then print and use them when needed.
I hope this helps.
Kind regards,
-
האם יש כבר פתרון למצוקת הכלל, אימות בכניסה לחשבון גוגל קיים, לאלו שהגדירו בחשבון טלפון כשר?
-
@חוקר כתב בפיתרון אפשרי לאימות חשבון גוגל - להכניס מספר שמקבל סמסים:
@שואף כתב בפיתרון אפשרי לאימות חשבון גוגל - להכניס מספר שמקבל סמסים:
פתאום התחיל להופיע לי אפשרות חדשה
אציין שממה שאני ראיתי, בינתיים הצלחתי לקבל שיחה מגוגל רק למספרים נייחים ולא למספרים לניידים.
עד לפני שנה היה אפשרות לקבל לניידים למי שהצליח להתחבר לאפשרות הזו בהזדמנות שזה היה קיים (היה תקופות שכן וכאלו שלא) מבערך לפני שנה זה הפסיק להישלח בפועל (למרות שכביכול כתוב שזה נשלח)
-
-
@שואף כתב בפיתרון אפשרי לאימות חשבון גוגל - להכניס מספר שמקבל סמסים:
אני מדבר על העיצה השלישית
היכן הוא מציעה להוסיף את הסיומת?