אימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר
-
עדכון חשוב, בעקבות הרבה פניות בטופס. דיברו איתי שוב הבוקר, אמרו שהבינו את היקף הבעיה, זה עבר ככל הנראה לפתרון קבע בע"ה, הם עובדים על זה.
הם ביקשו לבנתיים לטפל רק במפונים, כי זה טיפול פרטני שאורך זמן. והם לא יעמדו בזה בכמות גדולה.
הם הבטיחו לי שמי ששלח עד כה יטופל גם אם הוא לא דרומי נודד, אבל עדכנו שמכאן ואילך יטופלו רק דרומים/צפונים מפונים.
אבל לצד זה הם כעת כבר הרכיבו צוות משימה לטפל בעיקר הבעיה למכשירים כשרים.
אעדכן בע"ה. -
תודה רבה לכל העוזרים בנושא
המשך לפוסט הקודם https://tchumim.com/post/157851
אז דיברתי איתם עוד פעם ושלחו לי קישור לשחזור חשבון, שאלו אותי פרטים זיהו, ואמרו שיענו לי אם זה מאומת וקיבלתי אחרי כשעה תשובה אם מייל של גוגל לאיפוס סיסמה שיניתי סיסמה ואופ'ס אני בפנים!!!
אחרי כמה חודשים שלא פתחתי את המייל ההוא,
הם שלחו לי מייל פשוט של גוגל
אבל בסופו של דבר פתחו לי.
תודה והברכה לכל העוסקים למען הציבור החרדי שיוכלו להישאר אם טלפונים כשרים כן ירבו,ישלם ה' פעלך ותהי משכרתך שלמה מעם ה' אלהי ישראל אשר־באת לחסות תחת־כנפיו:
-
@אבי-203 אני קצת מתפלא שצריך להרכיב צוות משימה כדי לטפל בבעייה, כאשר זה ממש דבר פשוט ולא מסובך.
במקומות אחרים בעולם אפשר לקבל שיחה או סמס, סה"כ מבקשים מהם להוסיף את האופציה של שיחה.
אני מאמין שזה לא קיים כי אין להם הסדר עם מפעיל מקומי שנותן להם שיחות בארץ.. אבל זה גוגל, לא חברה של חאפרים, לא נשמע לי מה זה מסובך להקים כזה דבר. -
@שואף כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
@אבי-203 אני קצת מתפלא שצריך להרכיב צוות משימה כדי לטפל בבעייה, כאשר זה ממש דבר פשוט ולא מסובך.
במקומות אחרים בעולם אפשר לקבל שיחה או סמס, סה"כ מבקשים מהם להוסיף את האופציה של שיחה.
אני מאמין שזה לא קיים כי אין להם הסדר עם מפעיל מקומי שנותן להם שיחות בארץ.. אבל זה גוגל, לא חברה של חאפרים, לא נשמע לי מה זה מסובך להקים כזה דבר.ליתר דיוק - היה להם שירות כזה עד לפני מספר חודשים והם בחרו משום מה להפסיק אותו
-
אני מאמין שזה לא קיים כי אין להם הסדר עם מפעיל מקומי שנותן להם שיחות בארץ.. אבל זה גוגל, לא חברה של חאפרים, לא נשמע לי מה זה מסובך להקים כזה דבר.אולי יקר להם ולשא שווה להם
כי תכלס רוב האנשים אם טלפונים כשרים אין לא משלמים כלום לגוגל... -
מה שמעניין אותי לדעת (אין לי איך לברר כי אצלי הוא לא דורש את האימות), זה האם אפשר להכניס שם מספר חדש או שזה חייב להיות המספר שהכניסו בזמן פתיחת החשבון ואי אפשר לשנות את זה
מניסיון...
אם המייל נפתח ללא נתינת מס טלפון אפשר לקבל אימות לכל מספר -
@mdy כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
מה שמעניין אותי לדעת (אין לי איך לברר כי אצלי הוא לא דורש את האימות), זה האם אפשר להכניס שם מספר חדש או שזה חייב להיות המספר שהכניסו בזמן פתיחת החשבון ואי אפשר לשנות את זה
מניסיון...
אם המייל נפתח ללא נתינת מס טלפון אפשר לקבל אימות לכל מספרכלומר?
-
@one1010 כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
@mdy כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
מניסיון...
אם המייל נפתח ללא נתינת מס טלפון אפשר לקבל אימות לכל מספרכלומר?
כשאתה פותח את החשבון תדאג שהשורה של מספר טלפון תשאר ריקה. במקום זה תכניס מייל אחר של חבר לאימות
-
- הוא כתב שניתן לקבל אימות לכל מספר
- למיטב זכרוני בחלק גדול מהמקרים הוא לא נותן להשאיר ריק והוא דורש קוד אימות ברישום
-
@one1010 כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
@סימן-קריאה
לא נותן להשאיר ריק והוא דורש קוד אימות ברישוםנכון והוא ם ממלא באופן אוטומטי את אותו המספר בשורה של מספר הטלפון בפרטי החשבון, אבל אחר הרישום ניתן למחוק את מספר הטלפון מהשורה ההיא ולהשאירה ריקה
-
@אבי-203 כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
עדכון: הטופס נסגר ע"י גוגל.
הועבר לדבריהם באופן סופי לטיפול לפתרון קבע. אעדכן כשיהיה חדש.
תודה לכל הפונים, שעזרו להבהיר לגוגל את היקף הבעיה, וכמובן לפותח השרשור @שואף ...נ.ב הם טוענים שרוב הפונים לא מפונים, אבל בכל זאת השתדלו לעזור...
זה יעזור גם לאימות דו שלבי ?
כי ניסיתי לעשות אימות דו שלבי אתמול (המייל שלי לא חסום) ליותר אבטחה ולא שלח קוד לטלפון -
@אבי-203 כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
אני מנסה בע"ה לטפל בנושא.
בקשר מול גוגל ומשרד התקשורת.
הם שוקלים לאשר לפחות כאשר הסיסמא נכונה למרות שזה כניסה ממקום חדש לבנתיים.איך הצלחת ליצור קשר אנושי עם גוגל?
ובכל מקרה לדעתי הבעיה היא רחבה ומקיפה יותר מגוגל או חברה אחרת.
כי מדובר בכל חברת ביטוח,בנק וכו שדרושים הזדהות דרך סמס.הפתרון צריך להיות ברמת ספק התקשורת הכשר ועל ידי רגולציה של משרד התקשורת.
במה דברים אמורים?
שירות המרת הודעות סמס כתוב לקולי קיימת מזה שנים בבזק.
https://www.bezeq.co.il/serviceandsupport/accessibillity/smsservice/
אז משרד התקשורת צריך לחייב כל ספק סלולרי כשר לתת את השירות הזה כתחליף לקבלת סמס כתוב.
ובכל מקרה בהצלחה ויישר כח על היוזמה.
-
-