מסך זול למחשב לתכנות גודל 24/27 אינץ
-
המסך לא משפיע על התכנות אלא על העיניים שלך.
יש הבדל בין הפאנלים של המסכים (VA או IPS). הIPS קצת יותר יקר והוא יותר איכותי, אם כי למשחקים לפעמים מעדיפים דוקא VA.
יש הבדלים של רזולוציה: full-hd, 2K, 4K.
יש מסכים שיודעים להסתובב (PIVOT) ועוד כל מיני פרמטרים שמשפיעים על המחיר.
אבל נשמע שאתה לא צריך את כל הדברים האלה, ואם ככה בהחלט הייתי לוקח את המסך הזול.
אם אתה יושב הרבה שעות מול המסך - הייתי לוקח גודל של 27 אינץ. -
@avr416 כתב במסך זול למחשב לתכנות גודל 24 אינץ:
הייתי לוקח גודל של 27 אינץ.
הייתי שמח להמלצה על מסך זול ומתאים של 27 אינץ
אני רואה שיש כמה וכמה זולים
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957753&db4147=4926 -
@חוקר מבין כל המסכים שהופיעו בקישור שהבאת היחיד עם פאנל IPS זה המסך הזה
מנסיוני שווה להשקיע במותג טוב כמו דל או סמסונג במקום לחסוך כמה עשרות שקלים וללכת על חברות פשוטות
רואים את ההבדלים בעיניים ובסוף זה לא מסתכם רק בפיקסלים וקצב ריענון
ראיתי מסכים עם אותם נתונים טכניים יבשים ורואים את ההבדלים בין מסך של חברה איכותית למסך של חברה אנונימית -
@moshe11 כתב במסך זול למחשב לתכנות גודל 24/27 אינץ:
בשבוע שעבר מכרו באושר עד מסכי מחשב של שיאומי24-27 אינץ. כמדומני שאחד ב400 והיקר יותר שב800.
שוב, אני לא בטוח שאלו בדיוק היו המחירים אבל באזור הזה עכ"פ.24 אינץ ב 400 ו27 אינץ ב500
-
@קינג-קומפיוטר כתב במסך זול למחשב לתכנות גודל 24/27 אינץ:
מבין כל המסכים שהופיעו בקישור שהבאת היחיד עם פאנל IPS זה המסך הזה
האם חברת פיליפס היא טובה יחסית או גרועה?
-
ראיתי שהמסך הנוכחי שלי 24 אינץ בהגדרות רזולוציה המקסימום הוא 1920*1080
ובהרבה מהמסכים 27 אינץ זה ג"כ המקסימום, וא"כ זה אומר שלא ארוויח יותר שטח במסך רק כתב יותר גדול.
האם אני צודק?
ואם אני כן רוצה יותר שטח מסך עלי לקחת עם רזולוציה יותר גבוהה, ואז העלות יותר גבוהה.
נראה שהמינימום הוא 861 ש"ח של חברת iiYAMA (מה הדירוג שלה?) ושל מותגים אחרים מתחיל 959. -
@קינג-קומפיוטר כתב במסך זול למחשב לתכנות גודל 24/27 אינץ:
תראה מה כתוב כאן לגבי 720P
לא הבנתי איפה כאן
-
@קינג-קומפיוטר האתר הזה בעצם טוען שקשה להבחין בין 1080p ל720p, במציאות זה ממש לא כך במסכי מחשב, ההבדל מורגש וניכר, ככה שלא הייתי מביא ממנו ראיה גם לקפיצה הבאה...
אולי זה שונה במסך טלוויזיה שלא מסתכלים עליו מקרוב, אבל בכל מקרה הדיון פה הוא על מסך מחשב כך שראיה לכאן לא הייתי מביא. -
@צדיק-תמים אני לא חושב שהוא טועה
בזמן שהדברים נכתבו המדיה המשודרת לא הייתה איכותית מידי ולכן לא ראו הבדל
כנ"ל המחשבים והמצלמות ברור שכיום רואים שיש פער משמעותי
אני חושב שמה שהוא אומר שאין פער משמעותי בפריסה של הפיקסלים בין מסך 24 אינצ' למסך 27 אינצ' תקף גם לזמננו -
@חוקר אכן.
הרזולוציה שציינת נקראת Full HD, זה המקסימום שנתמך על ידי הממשק של VGA, וגם זו רוזלוציה מקסימלית להרבה מסכים.
מעל זה יש כמה רזולוציות לא נפוצות, עד לנפוצה שנקראת 4K.
אם חשוב לך שטח, אין ספק שאתה צריך ללכת על 4K, אבל תוודא שהכרטיס מסך של תומך בזה + קצב ריענון של 60 לפחות.
גם את המסך תבדוק שהוא תומך בקצב ריענון גבוה גם אם הוא מחברה טובה.
אני מציע גם לקחת חברה מוכרת, ונכון, המחיר יהיה יקר. -
@קינג-קומפיוטר אף אחד לא חשש שתהיה ירידה באיכות ביותר אינצ'ים (בתנאי שהעיניים מתרחקות בהתאמה), @חוקר ציין מפורשות שיש לו עניין ביותר שטח (כמה כפתורים ייכנסו בסרגל הכלים).
אז בשביל שטח חייבים יותר רזולוציה, ובתחום הזה כל תוספת היא מאוד משמעותית. -
@חוקר אני כעת שם לב שכתבת שהעבודה היא בRDP, אני ממש תוהה מה קורה בכזה מקרה ב4K, לא נראה לי שהשידור עומד בקצב. אולי זה גם מוריד את הצורך בריענון גובה, כי גם ככה הוא לא גבוה.
זו צורת עבודה לא מומלצת שאולי אתה מוכרח לה אבל קח בחשבון שבהכרח אתה מפספס הרבה מחוויית עבודה נורמטיבית. -
@avr416 כתב במסך זול למחשב לתכנות גודל 24/27 אינץ:
המסך לא משפיע על התכנות אלא על העיניים שלך.
יש הבדל בין הפאנלים של המסכים (VA או IPS). הIPS קצת יותר יקר והוא יותר איכותי, אם כי למשחקים לפעמים מעדיפים דוקא VA.IPS יותר טוב לעיניים מAV?
כשקניתי מסך חרשתי את הרשת בנושא ואני כבר לא זוכר מה היה המסקנא שלי.
אני בסוף קניתי את המסך הזה עם פאנל TN ובשונה מהמסך הקודם שהיה לי הוא לא מכאיב לי לעיניים אחרי הרבה שעות עבודה רצופות.
זכור לי שלIPS היו כל מיני מעלות שלא עוזרים לי בכלל כמו שאפשר להסתכל על המסך בזווית רחבה שזה אולי עוזר לכמה חברים שרוצים לראות סרט ביחס אבל לא למי שעובד לבד על המחשב או צבעים מדוייקים שגם לא מעניין אותי כל כך. -
אציין, חשבתי לעבוד עם מחשב נייד ישן, ולכאורה הוא לא תומך מספיק
במפרט אודות המעבד של המחשב נראה שהוא תומך ברוזלציות גבוהות אבל בקצב מקסימאלי של 24 ולא 60.
הנייח שעליו אני עובד כן תומך
וא"כ עלי לקחת בחשבון את הנתון. -
עדכון
הזמנתי את המסך הזה, מקווה שאהנה ממנו בעזה"י.
התקשרתי לחנות לוודא לפני כן שזה יתמוך ב 60/75 Hz והוא ענה שלפי המפרט במקסימום של 4096*2304 זה יגיע רק ל 24 Hz אבל ברזולוציה 1440*2560 זה כן אמור להגיע ליותר ואפשר להזמין
כמו כן הוא טען ש IIYAMA זו חברה שהלקוחות נהנים ממנה ולא היו תלונות.