שיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל
-
פוסט זה נמחק!
-
@מעלה-ומוריד לטכנאים יש עניין בsamsung ככה הם אומרים ללקוח שזה החברה הכי טובה,
ללקוחות אני לא יודע כמה יש עניין. הם משיגים בפועל ציונים מאוד גבוהים במהירות ביחס לתואמים של האחרים אבל מדובר בשברירי רגעים שלא משמעותיים לילוד אישה.
תוכל להשוות מהירות, פופלריות ועלות/ערך פה
https://ssd.userbenchmark.com/ -
@מעלה-ומוריד כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
בקשבק של מקס יש משלוח חינם מאמזון על מגוון מוצרים מעל 49$
אני לא אומר זאת מידיעה אבל חוששני שהכוונה היא שבאמזון יש חלק מהמוצרים שיש בהם משלוח חינם ברכישה מעל 49 דולר [כלומר, בלי קשר לכרטיס האשראי של MAX אלא כל רוכש זכאי לזה]
-
@dovid כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
לטכנאים יש עניין בsamsung ככה הם אומרים ללקוח שזה החברה הכי טובה,
ללקוחות אני לא יודע כמה יש עניין. הם משיגים בפועל ציונים מאוד גבוהים במהירות ביחס לתואמים של האחרים אבל מדובר בשברירי רגעים שלא משמעותיים לילוד אישה.אין עניין בסמסונג בגלל המהירות.
אלא בגלל האמינות, היא נקראת החברה הכי אמינה.
-
@מעלה-ומוריד כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
כמה סבלנות?
המבצעים תדירים?המבצעים תדירים. לא בהכרח על מוצר זה ספציפית, אבל בהחלט על מוצרים דומים.
-
כאן יש מאמר שנראה מקצועי על השוואות SAMSUNG ו Crucial
https://www.cgdirector.com/samsung-vs-crucial-ssds
לטענתו לא חד משמעי סמסונג. -
למשתמש הסטנדרטי זה מצוין בלי עלות משלוח ובלי מס ל1TB.
כל הרמות מעל מעניינים גיימרים ואולי עורכי וידאו בכפוף לכך ששאר הרכיבים במחשב תואמים את היכולות שלהם -
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
@one1010 קניתי. אני אהיה שפן הניסיון, אם כי מסופקני אם המבצע הזה יחזיק 11 יום עד שהמשלוח יגיע.
אגב, ישנה גבייה נוספת של 8 ש"ח בערך עבור פערים במחיר המט"ח, אבל הם טוענים שם שזה יוחזר במקרה ולא יהיה צורך בגבייה נוספתעדכון: לאחר שהגיע קופסה ומתאם שהזמנתי מעלי אקספרס עבור ה-SSD כדי להשתמש בו ככונן חיצוני, הכונן לא זוהה על ידי המחשב. סביר להניח שמדובר בבעיה במוצר של עלי אקספרס.
זה המתאם שהזמנתי - https://he.aliexpress.com/item/1005004580183113.html -
@אף-אחד-3 באופן רשמי אמורים לפרמט את הכונן לפני השימוש הראשון. העניין הוא שבניהול דיסקים הוא מזוהה כדיסק שגוי, בחלק מהנסיונות הוא הודיעה על שגיאה קשה ובחלק מהמקרים בכלל לא אפשר לנסות לבצע אתחול.
לגבי מנהל ההתקנים - לא חשבתי על זה, אנסה עכשיו
עריכה: כעת בדקתי, והוא מופיע במנהל ההתקנים, אך למעשה זהו רק זיהוי של המתאם ולא של הכונן עצמו, מכיוון שההתקן מזוהה גם כשניתקתי את הכונן עצמו מהמתאם
עדכון: לאחר בדיקה של המתאם עם כונן SSD אחר, נראה שהבעיה נעוצה בכונן ה-SSD של סמסמונג ולא במוצר מעלי אקספרס. לתשומת הלב
-
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
נראה שהבעיה נעוצה בכונן ה-SSD של סמסמונג
כלומר מוצר פגום?
יש חלק מהדיסקים שצריך לעשות פירמוט כדי להשתמש בהם.
יכול להיות שעד שלא תחבר אותו פנימית לא תוכל לפרמט אותו ולכן הוא לא יעבוד לך חיצונית [נפגשתי בבעיה כזו בעבר] -
@NH-LOCAL כמו שלא תעדכן פה אם ייצא לך פעם חלב מקולקל בסופר השכונתי,
ככה לא מעניין לדווח פה על מוצר פופלרי באמזון שיצא תקול.
בטח שאתה יכול לפתוח נושא על חוו"ד על המקרה ועצות, אבל לעדכן את הציבור כאילו לקחת בחשבון שלפעמים יש בעיות באמזון זה מיותר, יש שמה חוו"ד שליליות לרוב, ומוצר שיקבל רק חוו"ד חיוביות לא בטוח שיש ביקום.לעניין הבעיה שלך:
א. יכול להיות שהדיסק תקול, במקרה כזה תצטרך להחזיר.
ב. יכול להיות שהמתאם שלך הרס אותו, גם במקרה כזה כנראה תצליח להחזיר.
ג. כדאי לוודא שהמתאם (אחד מהשניים) לא תקול, אף שזה פחות מסתבר זה עדיין אפשרות.
המשך הדיון על הדיסק שלך לדעתי בנושא חדש. -
@one1010 כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
כלומר מוצר פגום?
כן.
יש חלק מהדיסקים שצריך לעשות פירמוט כדי להשתמש בהם.
יכול להיות שעד שלא תחבר אותו פנימית לא תוכל לפרמט אותו ולכן הוא לא יעבוד לך חיצונית [נפגשתי בבעיה כזו בעבר]נשמע ממש מוזר. ולמה שזה לא יזוהה ב-DISKPART ובניהול דיסקים? כרגע לאחר מו"מ בצ'אט עם אמזון, המוצר יוחזר עם שליח עד הבית, ואקבל זיכוי נוסף של 20$, אבל אולי אפשר לבטל את ההחזרה ולחסוך את הטרחה. יש לך מקור לעניין הזה?
@dovid יש לציין שכשחיברתי את המתאם לכונן SSD אחר (שהיה בשימוש במחשב מקולקל) - הכונן זוהה ועבד מצוין.
בכל אופן, אפתח נושא חדש אם תהיה התפתחות נוספת או צורך ברעיונות אחרים
(מכיון שעבורי זה קנייה ראשונה באמזון וכבר ליפול - יש בכך משהו ראוי לציון... ביחוד שדוקא המוצר מעלי אקספרס נמצא תקין)
-
יש לך מקור לעניין הזה
אין לי מקור
אבל גם אני רכשתי כונן דומה באייבורי
ובמחשב הוא לא זיהה אותו (לא ישירות ולא דרך מתאם)
שפניתי אליהם, הם ענו לי שאכן יש צורך לפרמט את הכונן לפני השימוש הראשוןמוזר לי איך ניתן לפרמט אם המחשב לא מזהה
אבל הבאתי להם את זה למעבדה, והם החזירו לי אותו מפורמט ותקין -
עדכון: כונן 2TB של Crucial, כעת בפחות מ-75$. (הנחה של 25%, שהיא למעשה גדולה יותר, מכיון שהיא חוסכת את המע"מ)
אין לי מושג מספק לגבי החברה, אך המחיר עצמו הוא יוצא דופן. (המחיר עולה ויורד בין 75$ ל-100$, אז לא מומלץ להמתין)