מזל טוב! 5 שנים (או קצת יותר...) לפורום!
-
אמנם אני עדיין לא שנה בפורום... אבל לאחרונה ראיתי שכל הנושאים של ארכיון Code613 הם מה-29/01/2018 - 5 שנים בדיוק אחורה...
האמת: אחר כך ראיתי עוד כמה פוסטים יותר מוקדמים (21/01/2018 בערך...) שגם מצביעים על פעילות שהיתה בפורום לפני כן, אבל בכל זאת נראה שזו היתה תקופת מפתח בפורום...
זה באמת הזדמנות טובה להודות ל @dovid על הפורום הנפלא הזה, שאם בפחות משנה כאן למדתי ונעזרתי כ"כ הרבה, אני בטוח שמי שהיה כאן מההתחלה נעזר (וכמובן גם עזר!) פי כמה וכמה...
ה' יעזור שתראה רק ברכה, ותזכה לעוד הרבה שנים של עזרה לאחרים, והצלחה בכל מעשה ידיך
-
לכאורה זה הנושא הכי ישן שעדיין קיים:
https://tchumim.com/topic/6
(לכל נושא יש מספר וניסיתי את המספרים עד שאחד מהם הצליח) -
@סקרן-0 תודה, אמן על הברכות!
כל הנושאים של ארכיון Code613 הם מה-29/01/2018
זה מיובא מהפורום הישן code.613m.org
התאריך האמיתי מופיע בתחתית כל הודעה בכתב נטוי.@yossiz מבחינתי זה הנושא הראשון, כמעט עשר שנים.
https://tchumim.com/topic/112/ברוכים-הבאים
איפה היית אז... -
@dovid וואו!
איפה הייתי אז... פחות או יותר למדתי את ה ABC...@dovid כתב במזל טוב! 5 שנים (או קצת יותר...) לפורום!:
זה מיובא מהפורום הישן code.613m.org
אני הבנתי את זה, לכן כתבתי שזו "כנראה היתה תקופת מפתח בפורום..." - כי אין כמעט הודעות מלפני זה, ואז העתקת את כל Code613...
-
@אינטרקום הפורום שאתה כעת נמצא בו... (יותר מדוייק התוכן של ארכיון פורום תכנות).
בימים הראשונים קראו לזה HRDM.NET שזה אמור להיות לחרדים.נט (בתכנות לפעמים משמיטים אותיות ניקוד באנגלית)...
חברי אז שהיה לו דומיין 613m.org (זה היה אתר של גמרא טקסטואלית בצורת הדף בצורה חופשית לשימוש, ועם אפשרות לסמן מה נלמד ועוד) הציע לי להשתמש באחסון + דומיין שלו (בגלל איזה קושי טכני שהתעורר עם הדומיין שלי) ואז זה השתנה לcode.613m.org. הוא גם נתן לי לוגו וסמל יפים (אח"כ הוא הקים את נטפרי).
אחרי כמה שנים התחברתי עם ברוך גולן שרצה לעשות פורום למעצבים ועוד. החלטנו להקים יחד את הפורום הזה, הוא הביא את השם והדומיין (ולגו ועיצוב שמאז כבר השתנו).
ברוך גולן החליט להקים בשלב מסויים פורום חדש, מקצועות (לבסוף הוא סגר אותו). את העיצוב הנוכחי שיש בפורום עשה גולן אחרי שכבר עזב, כטובה אישית עבורי.