מחשב נייד שהגיע ללא מערכת הפעלה והמאוורר לא עובד
-
תגובה: בעיית שמע במחשב הנייד
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיית שמע במחשב הנייד:
@נועההה יש ללנובו תוכנה ייעודית לעדכן את כל הדרייברים של המחשב קוראים לתוכנה lenovo vantage ניתן להוריד אותה מכאן
יותר קצר יהיה להוריד את הדרייבר ישירות מכאןבא אלי חבר שקנה מחשב נייד של לנובו ללא מערכת הפעלה, והתקין עליו בעצמו ווינדוס 10 אבל בהתקנה הוא פירמט את הדיסק בטרם בחירת המחיצה להתקנה, והוא טוען שהמאוורר של המחשב לא עובד לו והוא חושב שבגלל שהוא פירמט את הדיסק אז נמחק לו הדרייבר של המאוורר.
הוא ניסה ואני ניסיתי להתקין את כל הדרייברים מהאתר של לנובו, ועם התוכנה וכו', אבל עדיין יש כמה התקנים לא מוכרים במנהל ההתקנים.
מניסוי שלי, הנחתי את המחשב על בד והרצתי מלא טאבים בכרום ועוד כמה דברים, ואכן המחשב התחמם מאוד, לא לרמה של כוויה אבל חם מאוד ועדיין לא שמעתי מאוורר בכלל.
הייתי מביא צילו"מ ואת הדגם אבל אין תחת ידי כרגע אעלה בעז"ה בהמשך אבל מעניין אותי לדעת האם גם המאוורר נשלט ע"י הווינדוס.
-
@מוטי-מן כתב במחשב נייד שהגיע ללא מערכת הפעלה והמאוורר לא עובד:
הנחתי את המחשב על בד והרצתי מלא טאבים בכרום ועוד כמה דברים, ואכן המחשב התחמם מאוד
יש מחשבים חלשים שאין להם בכלל מאורר
וכל מחשב שתניח אותו על בד יתחמם כי צריך להשאיר זרימת אוויר (אני מדבר מתוך ניסיון עם מחשב חזק מאד עם מאורר עוצמתי שכשמונח על בד הוא מתחמם) -
@beri-zip כתב במחשב נייד שהגיע ללא מערכת הפעלה והמאוורר לא עובד:
וכל מחשב שתניח אותו על בד יתחמם כי צריך להשאיר זרימת אוויר (אני מדבר מתוך ניסיון עם מחשב חזק מאד עם מאורר עוצמתי שכשמונח על בד הוא מתחמם)
לכן הנחתי אותו על בד, שיתחמם מאוד ואולי אז המאוורר ידלק...
יש מחשבים חלשים שאין להם בכלל מאורר
באמת? זה חידוש בשבילי.. זה מחשב 8 גיגה I3 לא נראה לי מספיק חלש כדי להתקרר מזרימת האויר לבדה...