נוסחאות בגוגל שיטס
- 
כשאני משתמש ב=TRANSPOSE הוא כותב לי מאוזן מה שכתוב במאונך, אני מחפש שיהיה כתוב גם בצורה הפוכה משמאל לימין ולא מימין לשמאל. 
 עוד משהו: יש מצב בגוגל שיטס שיהיה לי 2 תאים מקושרים שאם אני משנה נתון באחד מהם משתנה גם בשני וכן להיפך
- 
@בער כתב בנוסחאות בגוגל שיטס: שיהיה לי 2 תאים מקושרים שאם אני משנה נתון באחד מהם משתנה גם בשני וכן להיפך זה פשוט מאוד,
 שהערך של תא X יעקוב תמיד אחרי הערך של תא Y תכניס ב-X את הנוסחה=Yעיין הערת @mekev 
- 
@yossiz 
 הוא ביקש משהו שכמדומני מכניס אותו ללולאה אין-סופית@בער כתב בנוסחאות בגוגל שיטס: שאם אני משנה נתון באחד מהם משתנה גם בשני וכן להיפך 
- 
כשאני משתמש ב=TRANSPOSE הוא כותב לי מאוזן מה שכתוב במאונך, אני מחפש שיהיה כתוב גם בצורה הפוכה משמאל לימין ולא מימין לשמאל. 
 עוד משהו: יש מצב בגוגל שיטס שיהיה לי 2 תאים מקושרים שאם אני משנה נתון באחד מהם משתנה גם בשני וכן להיפךאענה בקצרה, ואם יהיה לי זמן אח"כ אוכל להרחיב: 
 @בער כתב בנוסחאות בגוגל שיטס:כשאני משתמש ב=TRANSPOSE הוא כותב לי מאוזן מה שכתוב במאונך, אני מחפש שיהיה כתוב גם בצורה הפוכה משמאל לימין ולא מימין לשמאל. אפשר להשתמש ב OFFSET ביחד עם COLUMN() עוד משהו: יש מצב בגוגל שיטס שיהיה לי 2 תאים מקושרים שאם אני משנה נתון באחד מהם משתנה גם בשני וכן להיפך לא אפשרי בצורת תכנות פונקציונלית של אקסל/שיטס. 
 האפשרות היחידה היא באמצעות מאקרו שמופעל עם טריגר ל]פי שינוי.
 בהצלחה!
- 
 עוד משהו: יש מצב בגוגל שיטס שיהיה לי 2 תאים מקושרים שאם אני משנה נתון באחד מהם משתנה גם בשני וכן להיפך@בער כתב בנוסחאות בגוגל שיטס: כשאני משתמש ב=TRANSPOSE הוא כותב לי מאוזן מה שכתוב במאונך, אני מחפש שיהיה כתוב גם בצורה הפוכה משמאל לימין ולא מימין לשמאל מצרף קובץ דוגמא באקסל של שימוש ב OFFSET. (אך ללא פתרון המתאים לנוסחת מערך, רק נוסחה רגילה שגוררים אותה) חוברת1.xlsx