יש דרך ליצור קשר טלפוני עם גוגל בישראל?
-
@יעקב-ישראל אמר ביש דרך ליצור קשר טלפוני עם גוגל בישראל?:
החוק שימנע מהם לספק את השירות הזה בישראל
כמו שיש אפליקציות שלא עובדות במדינות מסויימות עקב מגבלות מדינהמי ימנע את זה מהם?? אין דבר כזה. יש אפליקציות שלא עובדות בארץ בגלל גוגל, אבל אם אני מספק שירות באונלולו אף אחד לא יכול למנוע מישראלים לספק את השירות (מלבד חסימות DNS מטופשות של ארגונים כמו זיר"ה - וגם זה בגלל משהוא מסויים ולא סתם בגלל שאין להם שירות לקוחות)
-
@mdy אמר ביש דרך ליצור קשר טלפוני עם גוגל בישראל?:
@by6199 מה מיוחד בפורום הזה?
פורום קהלת הוא זרוע ענק היום בקידום אג'נדות וחוקים.
שמחה רוטמן
איילת שקד
ניר ברקת
ועוד עשרות חברי כנסת עובדים לפי דפי המסרים שלהם. -
@by6199 אמר ביש דרך ליצור קשר טלפוני עם גוגל בישראל?:
בהנחה שאין מאחורי הניק חבר הכנסת לעתיד, אז שלח את הרעיון לפורום קהלת
פורום קהלת הוא האחרון לקדם יוזמות גרועות כאלו.
הפורום מקדם יוזמות של שוק חופשי והפחתת רגולציה ולא להיפך.ואגב, אין שום היגיון לחייב את Gmail לספק תמיכה טלפונית בעברית. מי שלא מעוניין שלא ישתמש בשירותיה (החינמיים!).
-
@גמליאל אמר ביש דרך ליצור קשר טלפוני עם גוגל בישראל?:
בהנחה שאין מאחורי הניק חבר הכנסת לעתיד, אז שלח את הרעיון לפורום קהלת
פורום קהלת הוא האחרון לקדם יוזמות גרועות כאלו.
הפורום מקדם יזומות של שוק חופשי והפחתת רגולציה ולא להיפך.ואגב, אין שום היגיון לחייב את Gmail לספק תמיכה טלפונית בעברית. מי שלא מעוניין שלא ישתמש בשירותיה (החינמיים!).
אני לא רוצה להרחיב בדיונים מה זה קהלת ומה הוא מקדם סה"כ הפניתי את מציעי הצעת החוק לפנות אליהם
-
אני לא רוצה להרחיב בדיונים מה זה קהלת ומה הוא מקדם סה"כ הפניתי את מציעי הצעת החוק לפנות אליהם
ואני הסברתי בסה"כ שפורום קהלת זה לא גוף שמקדם חוקים שאזרחים שולחים להם במייל,
אלא גוף שמקדם אג'נדה מסויימת, בין השאר באמצעות קידום הצעות חוק שתואמות את האג'נדה. -
@אביי אמר ביש דרך ליצור קשר טלפוני עם גוגל בישראל?:
@שמואל4 החוק יכול לחסום את שירותי גוגל בארץ לשימוש.. תחשוב שכל משתמש גימייל או יוטיוב יצטרך להתחבר לVPN..
לא כל כך מהר.
תראה לי שירות אחד שחסום מהארץ, אי אפשר היום לעשות דברים כאלה.בעולם בו כל אחד פותח איזה אתר שהוא רוצה והאיטרנט מוצף בדברים שהמדינה לא הייתה רוצה שיהיו וכל אחד יכול לספק איזה שירות מקוון שהוא רוצה - זה לא פשוט לחסום משהוא באינטרנט - גם באמת בצד הטכני.
יתכן שמקרה הזה שגוגל הם גם ISP של עצמם יהיה יותר קל לחסום אותם מאשר לחסום אתר סתם כל שהוא, אבל עדיין, זה לא יהיה פשוט ובטח ובטח שבגלל שירות לקוחות לא יקימו מערכת כזו.
-
@שמואל4 אמר ביש דרך ליצור קשר טלפוני עם גוגל בישראל?:
הצעת חוק לכנסת הבאה-
כל חברה שאין לה שירות לקוחות בטלפון בשפת המדינה לא תוכל לפעול במדינת ישראל בשום פלטפורמה.
מה אומרים?חחחח. מה בדיוק יחייב את גוגל לפעול לפי זה?
זה כמו שישראל יעשו חוק שכל הסינים אסור להם לשתות קפה.
בנוסף, אתה יודע מה, דפקת את גוגל...גוגל לא יכולים לעשות כל מה שהם רוצים.
לשם הדוגמא: ממש לאחרונה פסיקת בית משפט חייבה את פייסבוק לתת שירותים מסויימים ולדון לפי החוק הישראלי בתביעות קטנות, על אף שכעקרון היא אמורה לדון לפי החוק בקליפורניה.
(מלבד קנס שהושת עליה) -
@גמליאל אמר ביש דרך ליצור קשר טלפוני עם גוגל בישראל?:
מי שלא מעוניין שלא ישתמש בשירותיה (החינמיים!).
ומי שלא מעוניין.... שלא יקנה מוצרים של שסטוביץ דיפלומט וכו' שוק חופשי חזירי!!!!
זה לא עובד ככה במדינות דמוקרטיות.
אגב, חינמיים?! הצחקת אותי שווה להם הרבה יותר שלא תשלם הם עוקבים אחריך וזה שווה זהב. לא יוותרו על זה כל כך מהר. (עדיין לא הצטרפו לקופת העיר) -
@שמואל4 לא מדובר לחסום את גוגל. אבל אפשר להגביל את הפעילות שלה בארץ פירסומות וכדו'. למשל... קבלה של פירסום בגוגל לא תוכר על ידי רשות המיסים ועוד כהנה. זו הדרך לחייב חברות בינלאומיות להתאים את עצמן לחוק המקומי.
אתה הוזה?
אתה מציע שכל עסק שרוכש שירותי גוגל יפסיד בגלל שגוגל לא נותן לו שירות לקוחות? -
@שמואל4 לא מדובר לחסום את גוגל. אבל אפשר להגביל את הפעילות שלה בארץ פירסומות וכדו'.
@שמואל4 לא מדובר לחסום את גוגל. אבל אפשר להגביל את הפעילות שלה בארץ פירסומות וכדו'.
גוגל היא לא חברה בארץ. חשבונית של חברה לא בארץ כבילה בארץ ואין איך לבטל את זה למישהוא מסויים
-
@שמואל4 לא מדובר לחסום את גוגל. אבל אפשר להגביל את הפעילות שלה בארץ פירסומות וכדו'. למשל... קבלה של פירסום בגוגל לא תוכר על ידי רשות המיסים ועוד כהנה. זו הדרך לחייב חברות בינלאומיות להתאים את עצמן לחוק המקומי.
אתה הוזה?
אתה מציע שכל עסק שרוכש שירותי גוגל יפסיד בגלל שגוגל לא נותן לו שירות לקוחות?בד"כ זה לא הולך ככה, המדינה חוקקת חוק הגיוני שחברות יכולים לעמוד בה, והתקוה הוא שיישמו את החוק,
אם לא, זה מתחיל בקנסות כספיות
נדיר מאוד לחסום שירות בגלל אי ציות לחוקי המדינה
ע"ע GDPR
אני לא מבין למה אתם כל כך מתפלאים על האפשרות שמדינה תחוקק חוק כלפי נותני שירות אינטרנטי בתחומיה
אני לא בקי בכל הפרטים החוקיים, אבל "הזוי" - זה לא(לאחרונה מישהו העיר את תשומת ליבי לקיום של "נציג תלונות עבור אזרחי הודו" [Indian Grievence Officer] בכמה חברות גדולות, זה קיים בעקבות חוק שחוקקו בהודו על מי שמגיש שירות אינטרנטי בתחומי הודו - עיין כאן)
-
@yossiz אמר ביש דרך ליצור קשר טלפוני עם גוגל בישראל?:
(לאחרונה מישהו העיר את תשומת ליבי לקיום של "נציג תלונות עבור אזרחי הודו" [Indian Grievence Officer] בכמה חברות גדולות, זה קיים בעקבות חוק שחוקקו בהודו על מי שמגיש שירות אינטרנטי בתחומי הודו - עיין כאן)
וכעי"ז בפייסבוק וכנ"ל. ישנו שירות טלפוני ודרך המייל, שירות שקיים בישראל בלבד. ראה כאן
-
@mdy לענד אם יש סיכוי שהם יקימו שירות לקוחות בישראל (בדומה למייקרוסופט) ומישהו פה רוצה לקדם את זה זה נטו דרך פרטנרים שלהם בישראל (בהנחה שיש כאלה) שיקדמו את זה מולם... אין שום סיבה שהמדינה תיכנס לחוקים כאלו ואחרים שהיא לא נכנסה אליהם עד היום (מעל 20 שנה שהיא על המפה...).