JS ביטוי רגולארי לפיצול כתובת לעמודות רחוב בית/דירה ועיר
-
@חוקר כדי לעשות סדר, אני מציע לפצל את הבעיה
ל 1) תיאור הדרישה 2) האלגוריתם, 3) המימוש.
החלק הקשה יותר הוא האלגוריתם, המימוש אמור להיות די קל.
חלק מהשאלות שלך למעלה קשורות יותר לחלק המימוש. ולכן בשלב הראשון הם פחות רלוונטיים. אתה החלטת ללכת על ביטוי רגולרי וזה גרם לחלק מהשאלות אם הבנתי נכון. אולי זה לא כיוון נכון כלל במקרה הזה -
@dovid אמר בJS ביטוי רגולארי לפיצול כתובת לעמודות רחוב בית/דירה ועיר:
API של גוגל כאני צריך כאלה דברים.
איך אני יכול להשיג KEY לזה? איזה סוג רשיון זה?
@dovid אמר בJS ביטוי רגולארי לפיצול כתובת לעמודות רחוב בית/דירה ועיר:
אני מניח שכל הערים נמצאות בקצה המחרוזת.
ואני מניח שלא התעמקת לבדוק את הדוגמאות שצירפתי
מדובר בערבול נתונים, ובפרט שזה מאוד הרבה מהקלטה בטלפון.
יש את כל סוגי הפורמטים, בתחילה בסוף ובאמצע.@yossiz אמר בJS ביטוי רגולארי לפיצול כתובת לעמודות רחוב בית/דירה ועיר:
אתה החלטת ללכת על ביטוי רגולרי
אכן לא חשבתי על רעיון אחר, אשמח לשמוע.
-
@חוקר אמר בJS ביטוי רגולארי לפיצול כתובת לעמודות רחוב בית/דירה ועיר:
האם זה קולט מחרוזות בצורה כזו?
נתיבות המשפט 89 מודיעין עילית קרית ספר דירה 75{ "results" : [ { "address_components" : [ { "long_name" : "75", "short_name" : "75", "types" : [ "subpremise" ] }, { "long_name" : "89", "short_name" : "89", "types" : [ "street_number" ] }, { "long_name" : "נתיבות המשפט", "short_name" : "נתיבות המשפט", "types" : [ "route" ] }, { "long_name" : "מודיעין עילית", "short_name" : "מודיעין עילית", "types" : [ "locality", "political" ] } ], "formatted_address" : "75, נתיבות המשפט 89, מודיעין עילית", "geometry" : { "location" : { "lat" : 31.924848, "lng" : 35.0412809 }, "location_type" : "RANGE_INTERPOLATED", "viewport" : { "northeast" : { "lat" : 31.9262777802915, "lng" : 35.0426899802915 }, "southwest" : { "lat" : 31.9235798197085, "lng" : 35.0399920197085 } } }, "place_id" : "EiY3NSwgTmV0aXZvdCBIYU1pc2hwYXQgODksIE1vZGknaW4gSWxpdCI4GjYKMBIuChQKEglXx1yJntICFRFeR3jBEGaDshBZKhQKEgmL6UPhodICFRH-o2JfnBeBwBICNzU", "types" : [ "subpremise" ] } ], "status" : "OK" }
@חוקר אמר בJS ביטוי רגולארי לפיצול כתובת לעמודות רחוב בית/דירה ועיר:
ואיך אני יכול להשיג KEY לזה? איזה סוג רשיון זה?
כמו כל הAPI של גוגל.
נכנס בקונסול למפתחים, עושה enable לספריית geocoding ומייצר מפתח API.
הנה התיעוד https://developers.google.com/maps/documentation/geocoding/start
זה עולה עלות כל שהיא אחרי אלף בקשות יומיות כמדומני, לא משהו שירושש אותך. -
דוקא בגלל שזה מחרוזות לא שיטתיות, הסיכוי של האלגוריתם של גוגל לזהות אותן נכון גדול לאין שיעור מאלגוריתם שתבנה.
כדי לבנות בעצמך משהו יעיל שמוכוון למטרה שלך וישיג תוצאות טובות יותר מגוגל, תצטרך כל כך הרבה התאמות ותיקונים שזה יהיה כבר חצי עבודה ידנית (בהנחה שיש לך לכל היותר עשרות אלפי כתובות, אם לא הרבה פחות).המחירים של גוגל: הם נותנים זיכוי חינם של 200$ לחודש בAPI שלהם. לכל סוג בקשה יש מחיר אחר. למיטב זכרוני חישבתי בעבר על סוג הבקשה הזה שהוא מספיק ל28 אלף בקשות בחודש.