עזרה - אתחול דיסק און קי
-
שלום וברכה, לפני כחודש הזמנתי באלי אקספרס דיסק-און-קי עם קיבולת של 16TB, הופתעתי מאוד שמחירו היה 'רק' 100 שקל, וקניתי כדי לבדוק אם יגיע משהו.. להפתעתי היום הוא הגיע, אך דא עקא, ביצעתי אתחול לאון קי, ווינדוס לא הצליח לאתחל את האון קי, ומאז א"א להשתמש בו.. בניהול דיסקים מופיעה המחיצה של 16TB שלו..
יש דרך כלשהיא לאפס אותו?צילומי מסך:
-
@WWW אמר בעזרה - אתחול דיסק און קי:
ואולי כדאי שתשים פה קישור למוכר שיידעו להיזהר ממנו.
מיותר לגמרי.
העולם מתחלק בזה בין אלו שנזהרים (מהם בפעם הראשונה ומהם רק בעשירית) לאלה שלא.
אלה שלא, יבזבזו את הכסף על רמאי אחר עד שהם יעברו לקבוצה הראשונה.
לשני הקבוצות איו כל תועלת בנושא הזה ובטח לא בלינק... -
@dovid אמר בעזרה - אתחול דיסק און קי:
לשני הקבוצות איו כל תועלת בנושא הזה ובטח לא בלינק...
הסיבה שרציתי לינק, זה לא כדי שאדע לא לקנות ספציפית ממנו, אלא אני רוצה ללמוד קצת יותר על דרכי הרמאים בעלי אקספרס.
אני קונה די הרבה וב"ה כמעט לא נפלתי (גם בדברים לא איכותיים) כי אני מאד נזהר, אבל יש לפעמים שקשה לדעת על מוכר, ולכן אני רוצה לבחון את המוכר הזה, האם זו חנות חדשה? האם יש לו דירוג נמוך? או שיכול להיות חנות וותיקה עם דירוג גבוה ובכל זאת רמאות? -
@יושב-אוהלים דבר ראשון אני רוצה להבין
האם חשבת בכלל איך יכול להיות דיסק און קי 16 TB שאין לאף חברה בעול את הדרך לעשות זאת?
דבר שני תנסה למחוק את המחיצה לחלוטין
ואז ליצור חדשה -
@WWW את הכסף חזרה אני מאמין שאין אפשרות לקבל, סו"ס קיבלתי את המוצר..
ובנוגע למוכר, בדקתי עכשיו והסירו לו את הדף, מקבלים "404"...
בכ"א מכלול התגובות כאן לא כ"כ עוזר במשהוא, אני יודע שהמוצר מזוייף, וידעתי את זה במעמד הקנייה, כל המטרה שלי היא לבדוק כמה אני יכול להוציא מזה, והאם המוכר שולח בכלל את המוצר.. -
@יושב-אוהלים אמר בעזרה - אתחול דיסק און קי:
@WWW את הכסף חזרה אני מאמין שאין אפשרות לקבל, סו"ס קיבלתי את המוצר..
לא קיבלת
-
@A0533057932 אמר בעזרה - אתחול דיסק און קי:
דבר שני תנסה למחוק את המחיצה לחלוטין
-
@NH-LOCAL ברור שקראתי.
אתה כותבלפי הנתונים ברשימה תדע איזה מספר לבחור
אבל אתה לא מסביר היכן לבחור.
משתמש שלא מבין ב CMD, עלול להעתיק את הקוד שכתבת כמו שהוא, ולמחוק לעצמו את כל הנתונים בדיסק 1.
עדיף לכתוב כוכבית במקום מספר, ולהסביר שבמקום הכוכבית יש לכתוב את המספר שמייצג את הדיסק שאותו רוצים לנקות.
מקווה שעכשיו הובנתי.