איך אפשר לדעת אם זה חסימה
-
אני מנסה לשלוח מייל לכתבת מסויימת וכל פעם חוזר לי הודעה שהמייל לא נשלח. אני רוצה לדעת האם זה בגלל שהנמען חסם אותי, יש אפשרות לדעת את זה?
@ריבי מאיפה העתקת את הכתובת מייל?
תנסה להקליד את הכתובת אות באות, בלי להעתיק אותה -
@ריבי מאיפה העתקת את הכתובת מייל?
תנסה להקליד את הכתובת אות באות, בלי להעתיק אותה@יוסף-בן-שמעון העתקי מההודעות הקודמות ששלחתי לשם. וזה היה גם בתשובה להתכתבויות קודמות.
-
@יוסף-בן-שמעון העתקי מההודעות הקודמות ששלחתי לשם. וזה היה גם בתשובה להתכתבויות קודמות.
@ריבי אמר באיך אפשר לדעת אם זה חסימה:
@יוסף-בן-שמעון העתקי מההודעות הקודמות ששלחתי לשם. וזה היה גם בתשובה להתכתבויות קודמות.
מה הבעייה לפנות לספק הסינון ולשאול?
-
@ivrtikshoret לא נראה לי שזה קשור לסינון, זה תגובה של גיימל
-
@ivrtikshoret אני טועה?
-
אני מנסה לשלוח מייל לכתבת מסויימת וכל פעם חוזר לי הודעה שהמייל לא נשלח. אני רוצה לדעת האם זה בגלל שהנמען חסם אותי, יש אפשרות לדעת את זה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות