תוכנה למצוא index נסתרים
-
@יוסף-בן-שמעון אמר בלמצוא index נסתרים:
@google3 מה זה אינדקס ששכחת לסגור?
לשים שם "index.html" או "index.php" וכד' כזה
-
@יוסף-בן-שמעון אמר בתוכנה למצוא index נסתרים:
@google3 זה אפאצ'י? אני חושב שאתה אמור להגדיר את זה ברמת השרת, לא לשים קבצי אינדקס ידניים, איזה שרת זה? זה וורדפרס?
שרת CentOS Linux
-
@google3 ההתנהגות של הצגת הקבצים והתיקיות של נתיב מתי שאין שם קובץ ברירת מחדל (index.html ודומיו) נראת Directory Listing, ובאפאצ' זה הגדרה בשם Indexes בברירת מחדל נראה לי שזה כבוי.
מה ש@שואף הביא זה פקודת החלפה לערך המתאים בקובץ ההגדרות, היא מחפשת את הביטוי Options Indexes ופשוט מסירה את המילה Indexes. -
@שואף אמר בתוכנה למצוא index נסתרים:
@google3 אמר בתוכנה למצוא index נסתרים:
שרת CentOS Linux
מוזר, בצילומסך שלך כתוב UBUNTU...
או.... זה לא צילם מסך של שרת שלי @יוסף-בן-שמעון שואל מה זה אינדקס ששכחת לסגור? אז עניתי עם תמנה מגוגל !
-
@dovid אמר בתוכנה למצוא index נסתרים:
@google3 ההתנהגות של הצגת הקבצים והתיקיות של נתיב מתי שאין שם קובץ ברירת מחדל (index.html ודומיו) נראת Directory Listing, ובאפאצ' זה הגדרה בשם Indexes בברירת מחדל נראה לי שזה כבוי.
מה ש@שואף הביא זה פקודת החלפה לערך המתאים בקובץ ההגדרות, היא מחפשת את הביטוי Options Indexes ופשוט מסירה את המילה Indexes.יודע איך לסדר עם אינדקס פתוח,
רק שאלתי אם יש תוכנה שאפשאר למצא כל האינדקסים בתוך שרת (כמובן שאני שואל על שרת לא שלי)
(אני מכניס IP או דמיין וזה מחפש לי כל האינדקסים שיש בתוך ) -
@google3 אמר בתוכנה למצוא index נסתרים:
@dovid אמר בתוכנה למצוא index נסתרים:
מה ש@שואף הביא זה פקודת החלפה לערך המתאים בקובץ ההגדרות, היא מחפשת את הביטוי Options Indexes ופשוט מסירה את המילה Indexes.אני יודע איך לסדר עם זה ,
רק שאלתי אם יש תוכנה שאפשאר למצא כל האינדקסים בתוך שרת (כמובן שאני שואל על שרת שלי) (אני מכניס IP או דמיין וזה מחפש לי כל האינדקסים שיש בתוך )אם הבנתי נכון
האינדקס מוצג אוטומטי במקרה שאין דף אחר שמוצג להצגה
אם כך מדוע לא חיפוש פשוט?
לבדוק פיזי בתיקיות האם קיים index.html או index.php בכל תיקיה וזהו
אני בטוח שיש פקודה לעבור תיקיה תיקיה כולל תיקיות משנה
לבדוק לפי IP או דומיין זה יהיה יותר מסובך - הרבה יותר מסובך -
@google3 השאלה חסרת משמעות, הדרך היחידה לאתר נתיבים באתר של מישהו זה כח גס או מילון של נתיבים נפוצים. יש גם קצת שכל, אם מדובר באתר וורדפרס כל אחד יודע שיש שם תיקיה בשם wp-includes, אז הוא יכול לנסות את מזלו.
יש כלים אוטומטיים של מבדקי חדירה שאולי בודקים גם את זה, אבל היכולת שלהם נשענת בדיוק על האפשרויות שפירטתי למעלה, מילון, הכרת המערכת, וכח גס. -
@A0533057932 הוא לא מדבר על מי שמנהל את השרת
אלא על מי שיש לו גישה לאתר והוא מוצא לו את כל הנתיבים בהם אין קובץ index. -
@A0533057932
(כמובן שאני שואל על שרת לא שלי)
תבדוק שוב ההודעה שלי למעלה פספסתי המילה "לא"סליחה
חבל להפך כאן פורום ע"ז זה פשוט "מעניין אותי" אחר סיפור שהיה לי כמו שכתבתי בתחילת האשכול
"שלחתי למישהו האתר שלי ובתוך כמה דקות הוא שלוח לי בחזרה כמה אינדקסים ששכחתי לסגור"פשוט מעניין אותי איך הוא עשה את זה והאם יש איזו תוכנה שאפשאר למצא כל האינדקסים בתוך שרת