מישהו קנה דומיין שעזבתי...
-
נתקלתי בדבר מוזר ומטריד.
ניהלתי ארגון קטן למשך כמה שנים, עד שמסיבות שונות החלטתי לפרוש ולסגור את הארגון.
היה אתר אינטרנט שהביא הרבה אנשים לארגון, בסייעתא דשמיא היה ראשון בגוגל בחיפושים, וכשסגרתי את הארגון ביטלתי את הדומיין.
מה שקרה זה שמישהו אחר קנה את הדומיין, החזיר איכשהו את האתר אבל בצורה משובשת, ויוצא שזה עדיין מופיע בגוגל, אנשים ממשיכים להגיע, ואין לי איך להודיע שהארגון סגור.
גם האתר מוצג בצורה לא יפה ולא מכובדת, וזה מטריד אותי.פניתי לחברת הדומיינים, אמרו לי שאין להם מה לעשות, נתנו את השם של מי שקנה את הדומיין אבל אני לא מכיר אותו ואין לי מה לעשות עם השם הזה (לפי ויקיפדיה זה שם של שחקן קולנוע, לא נראה שזה שם אמיתי)
הDNS של הדומיין מפנה לCLOUDFLARE, כך שאין לי שום פרטים על האתר החדש.
יש רעיון מה אפשר לעשות?
יכול להיות שהוא חושב שאולי ארצה לקנות את זה ממנו בחזרה ביוקר? זה חוקי בכלל מה שהוא עשה?
תודהעריכה: עכשיו אני רואה שזה עכשיו רשום ברוסיה, פניתי למייל שלו מקווה שיענה.
-
@שואף ברגע שלא חידשת דומין יש זכות לכל אחד לקנות.
אם חשבת לא לחדש ולא ניקית את רשומות ה DNS זה כבר נראה כמו בעיה שלך (כרגע)
נראה שהכי פשוט לפנות ל CLOUDFLARE
תפנה אליהם עם שם הדומן ותבקש מהם להסיר את הרשומה.
ברגע ש CLOUDFLARE יסירו את הרשומה ה-DNS שמפנה ל IP של האתר שלך בעולם "יתאפס" שאין אתר (ייקח משהו 24-48 שעות)
בהצלחהעריכה:
טעות שלי.
תכנס לחשבון ה CLOUDFLARE שלך ומשם תסיר את הרשומה -
@zvinissim אין לי מייל שלך.
הדומיין הוא mivtsar.com
הרוסי עדיין לא הגיב לי..איפה האקרים שיודעים לפרוץ למחשבים דרך היציאה של המדפסת..
-
@emg זה הסיבה שלא רציתי לכתוב הדומיין בהתחלה, שלא ישאלו כזו שאלה...
יש לי תיאוריה כזו, שמי שמחפש על זה ברשת ומגיע אצלי, אם מתקשר ושומע שזה נסגר יכול להיות שהוא כבר לא יחפש משהו אחר, יגיד שכבר עשה השתדלות ולא הלך לו ודי.
לכן אני מעדיף לא להיות בכלל בגוגל, שלא ימצאו אותי בכלל.
כרגע מי שפונה אני משתדל להמשיך לתת מענה. -
@שואף
מוכרים לך הנתונים האלו?
(אם תרצה אני אמחק אותם)- משום מה יש לך רשומה NS ב
sergi.ns.cloudflare.com.
rihana.ns.cloudflare.com. - יש לך רשומת A
104.21.37.63
172.67.205.11 - יש לך רשומת MX
10:_dc-mx.a3d792e30dfb.mivtsar.com - רשומת TXT
v=spf1 ip4:85.14.242.78 ip4:85.14.242.78 a mx ~all
- משום מה יש לך רשומה NS ב
-
@רחמים אמר במישהו קנה דומיין שעזבתי...:
@שואף אולי תפנה לגוגל שיש פה הפרת זכויות יוצרים על התוכן שלך, תספר להם את כל הסיפור, והם ישמיטו מהתוצאות את האתר שלך.
@צדיק-תמים אמר במישהו קנה דומיין שעזבתי...:
כמובן שאתה יכול גם לפנות לגוגל כמו שכתבו פה למעלה...
פעם חיות כיס עשו פרק על מקרה דומה והתוצאה הייתה שלקח הרבה מאוד זמן עד שהם התייחסו לפנייה שלו ונראה לי שהוא אפילו היה צריך עורך דין
-
@zvinissim כך זה הגיוני.
רק הבעייה שהאיחסון המקורי מחוק מזמן. והראייה שהטופס צור קשר לדוגמא לא עובד, אתה רואה שזה מישהו שהוריד את הדפים ושמר אותם בHTML, או סתם קאש.שלחתי להם הודעה, מקווה שיתיחסו
Hello. I had a website on the mivtsar.com domain Some time ago I decided to close the website and canceled the registration. but someone bought the domain, and put my website back on it. I don't know if it's a cache or if it really stores the pages. But I want this site to go away. Can you please identify the problem, and if it is a cache, just clear the cache so that the domain should not point to those pages. Thank you so much.