התקנתי Visual Studio 2022 כאן המקום למי שיודע דברים חשובים על IDE בכלל - דברים ששינו לי את החיים
-
@davidnead אמר בהתקנתי Visual Studio 2022 כאן המקום למי שיודע דברים חשובים על IDE בכלל - דברים ששינו לי את החיים:
נשמע מעניין. תספר על זה קצת יותר?
זה פרוייקט קוד לכל דבר ועניין, אתה יוצר את הסכמה, את הפרוצדורות והכל, והוא מתחייב לקמפל את זה "כאילו" מדובר בדטה בייס ממשי, כך שאתה לא יכול לטעות שם הוא פשוט יזרוק לך שגיאות. כשאתה רוצה לשדרג דטה בייס אמיתי, הוא יודע להשוות בין המצב של הדטה בייס לבין המצב של הקוד, ועושה כל מה שצריך כדי שהדטה בייס ייראה כמו שמוגדר בקוד. אם הורדת או הוספת עמודה, אם שינית סוג ערך, בשביל מישהו כמוני שמרים דטה בייס כל שני וחמישי ומפתח אותו בארגסיביות, זה פתרון נהדר. אינני יודע איך DBA בעולמות אחרים כגון Mysql יכול לחיות בלי הדבר הזה, כמה קוד צריך לכתוב לבד כדי לעשות מיגרציה לדטה בייס פרודקשן? ובכלל הפיתוח הוא סיוט על דטה בייס ממשי, ואיפה הGit? בקיצור סיוט.
אני אישית עוזב עכשיו דטה בייס של פוסטגרס למרות שהיה מאוד נחמד להתנסות בו, ואחת הסיבות היא בגלל הפיתוח שלו והמיגרציות שעושות לי מיגרנה. -
@davidnead אמר בהתקנתי Visual Studio 2022 כאן המקום למי שיודע דברים חשובים על IDE בכלל - דברים ששינו לי את החיים:
אתה מזכיר לי את החיים שלפני... לפני שגיליתי את העכבר עם לחצני הצד. הפונקציונליות שלהם היא אחורה/קדימה, וזה שימושי קודם כל בדפדפן ובסייר ווינדוס (איך אפשר בלי זה? אני לא הול םלשום מקום בלי עכבר כיס כזה).
אבל פסגת הפסגות - בקוד (לפחות VSC אבל לא בטוח שרק) פשוט ניווט אחורה וקדימה היכן שהיית, גם בין קבצים, אין מצב לתכנת בלי זה!גם אני מצטרף להנ"ל.
אני היום לא יכול לגלוש בדפדפן / לתכנת ב IDE בלי עכבר 5 מקשים. -
@רפאל אמר בהתקנתי Visual Studio 2022 כאן המקום למי שיודע דברים חשובים על IDE בכלל - דברים ששינו לי את החיים:
יש את הMX (עכבר הדגל של Logitech), מאוד נהנה ממנו.
הזמנתי בשעתו, כעת הגיע נראה מיוחד, אולי אצטרך קצת להתרגל למשקל והגודל שלו, יחסית לקומפקטי הקודם שהיה לי, אבל הלחצנים והקיצורים וגלילה מאוזנת וכו' זה מיוחד
תודה על הלינק! -
@ש-ב-ח אמר בהתקנתי Visual Studio 2022 כאן המקום למי שיודע דברים חשובים על IDE בכלל - דברים ששינו לי את החיים:
בעכבר הנ"ל יש אפשרות של flow (קרי: זרימה בין מכשירים)
אני לא הצלחתי להפעיל את זה (כמובן שהורדתי את options התקנתי ופעלתי לפי ההוראות וללא הועיל דבר)יש לי את אותו עכבר, יש לי מסך עם אפשרות לשני קלטים, אז חיברתי שני מחשבים (אחד ווינדוס ואחד מאק) למסך - כל אחד תופס חצי מסך, והתשמשתי באפשרות של flow לעבור ממחשב למחשב בצורה טבעית על ידי גרירת העכבר לצד השני של המסך. יש אפשרות להגדיר שהמקלדת שלהם יעקוב אחרי העכבר, אז ברגע שהעכבר עבר גם המקלדת עובר. יפה, לא?
לא זכור לי בעיות בהגדרת flow -
@yossiz
בנדא אמרו לי להתקין G HUB
לא עזר כלום (אני גם לא חושב שיש קשר אמיתי...)
התוכנה לא רצתה להיות מוסרת אז הלכתי איתה בכח עם revouninstaller
לאחר מכן גם הורדתי את logi options שוב והתקנתי
ואיה מסך שחור אין שום אות חיים לאפליקצייה...כרגע אני בנסיונות החייאה...
-
@yossiz
אכן בדקתי עם שני בלוטוס זה עובד
אחד בלוטוס ואחד USB לא עובד
שניהם USB לא בדקתי (התלוננתי בתמיכה של לוגיטק שלפי התיעוד נשמע שאפשר לחבר שני מחשבים בשני חיבורים ולעבוד עם FLOW, הם התנצלו (עמוקות...) וטוענים שהם שולחים לי עוד מקלט USB...
נראה אחרי זה...בהצלחה
-