תוכנה לסימון חזרות
-
@yossiz אמר בתוכנה לסימון חזרות:
@chagold גם אצלי.
https://stackoverflow.com/a/56998631
נראה שזה קורה רק אם אקסל נפתח על מסך מלאאני מנסה לפתור את זה. (לא ממש ברור לי איך.)
הבעיה היא בקוד הזה
Private Sub Workbook_Open() Application.Width = 800 Application.Height = 450 End Sub
אני יכול לומר שאם כאשר סגרת את התוכנה היא היתה על הגודל שתוכנן, בפעם הבאה הוא יפתח תקין, אך אם הגדלנו את התוכנה למסך מלא, סגרנו אותה, ופתחנו שוב, תופיע התקלה פעם נוספת.
-
זה הפיתרון
' מסך מלא-אירוע Private Sub Workbook_Open() With Application .ScreenUpdating = False .Calculation = xlCalculationManual .WindowState = xlNormal .Width = 800 .Height = 450 End With End Sub
הוקבץ עודכן. אשמח ממי שיש לו נטפרי שיבדוק אם צריך שוב לשלוח לבדיקה
-
הנה טבלת אקסל מוכנה על כל הש"ס, אולי יעזור לך...
00e6dc1d-ab2b-4482-a8c5-6f9c6fdfa75c-Excel כל הש''ס בדף אחד דו-צדדי - טבלת.xlsxוהנה גם ב- PDF
3d2b05d7-9615-4cb7-b25c-98aed3c63a74-PDF כל הש''ס בדף אחד דו-צדדי - קובץ.pdfאם רוצה יש גם על מקצועות התורה, אך בוורד
8566b96e-5064-482c-8424-ed77b47e279f-טבלאת סימונים עמה''ת - כתב רגיל.docx -
עדכון: גירסא 0.0.2 זמינה להורדה.
ישנם כמה שיפורים.
תודה רבה ל @מגדלים היקר מפורום מתמחים, שארז את התכנה להתקנה. תשואות ח"ח לו.
-
@יעקב-ישראל אמר בתוכנה לסימון חזרות:
@פלורידה מדהים
תודה
- כדאי שהתוכנה תשים קיצור דרך בהתחל (בכל התוכניות) ולא רק על שולחן עבודה
כיצד?
- לא הכל נכנס במסך והתזוזה ימינה ושמאלה קצת מסובכת כי זה נותן עד עמודה XEI (לא יודע אם יש לזה פיתרון)
בשביל זה יש את חלון החיפוש אתה מכניס את שם הדף המבוקש, (כמו כן ישנם כמה מקשי קישור. תראה בהוראות השימוש בגליון בפתיחה.
ואגב מה זה שורת סיכום ?
בגדול - משמש את צורכי התוכנה, ולא את צרכי המשתמש. אם כי שיש שם אינדקציה על ההתקדמות. כלומר מסכם את סכום הדפים שנלמדו.
-
-
-
-
@פלורידה
קודם כל, תודה רבה עצומה על התוכנה המושקעת!שנית: בבבא קמא ובמסכתות נוספות לדוגמא, אי אפשר להוסיף סימונים, כי זה ב"גיליון מוגן" (לא נתקלתי בחסימה זו בגירסה הקודמת).
מצד שלישי: בגירסה הקודמת וגם בזו - יש מסכתות רבות (כמו הב"ק הנ"ל בגירסה הקודמת, וכעת אני רואה בר"ה בגירסה הנוכחית), שאי אפשר להוסיף בהם V באמצעות לחיצה כפולה. מה שכן - אפשר פשוט להזין כל תו שרוצים והתוכנה מחשיבה את זה ("0" אפילו עושה עיגול לבן, ושאר הספרות - את הסימון הרגיל).
יתכן שאצלך במחשב זה לא כך, אז לא נתת על זה את הדעת, אבל בדקתי את זה ב- 4 מחשבים שונים, ובכולם זה כך.רביעית: להיכן התוכנה מגבה את התוכן, ומהיכן היא משחזרת? מה מטרת הגיבוי, כשאני יכול פשוט לשמור את קובץ המקור (שנמצא ב- %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Templates)?
תודה רבה על הכל!
תחזקנה ידיך...(אגב, אם כבר מדברים, הייתי ממליץ מאוד לשנות את הלחצן של הניתוב ושל הלחצן שמביא אותך לסוף הגיליון. זה מבלבל, ולפי הסדר ההגיוני זה לדעתי צריך להיות ההיפך).
-
@שלל אמר בתוכנה לסימון חזרות:
בבבא קמא ובמסכתות נוספות לדוגמא,
תודה על הדיווח. אשמח לפירוט המסכתות הבעייתיות.
רביעית: להיכן התוכנה מגבה את התוכן, ומהיכן היא משחזרת? מה מטרת הגיבוי, כשאני יכול פשוט לשמור את קובץ המקור (שנמצא ב- %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Templates)?
קצת ארוך לפרט בזה. עיקר הנושא הוא השחזור. אם תרצה עי' כאן ובמקומות שציינתי בפוסט הראשון שם
-
שנית: בבבא קמא ובמסכתות נוספות לדוגמא, אי אפשר להוסיף סימונים, כי זה ב"גיליון מוגן" (לא נתקלתי בחסימה זו בגירסה הקודמת).
תוקן. זמין להורדה