בניית דאשבורד עם vue
-
אני צריך דשבורד, בתימצות זה אמור להיות בערך כך:
למשתמש מקומי:
טבלת תורים, טבלת מנויים, טבלת חובות
למשתמש מנהל:
בנוסף לטבלאות הנ"ל, טבלת פרוייקטים, וכמה טבלאות של הגדרות הפרויקטים השייכים לו.
בטבלת התורים: טבלת נתוני רישום, בברירת מחדל זה מציג ליום אחד בלבד, ויש לחצן למעבר בין תאריכים או פתיחת חלון בחירת תאריך מתוך לוח עברי/לועזי.
בנוסף יוצגו מספר נתונים והתראות בהתאם ליום המבוקש.
בנוסף למשתמש מנהל יוצג גם עמודת פרוייקט, למשתמש מקומי לא יוצג, כי זה משוייך רק לפרוייקט אחד.
בנוסף, בטבלת התורים על כל תור יש תפריט נפתח (כמו לחצן שמאלי, אך במקרה זה הפעלתי אותו על לחצן ימני) שנותן לבצע פעולות באתם למצב התור, לתור פנוי ייתן אפשרות שמירת תור או רישום תור למנוי (טבלת נפתחת של כל המנויים), ועל תור רשום נותן לבצע פעולות עדכון הגעה/תשלום, מעבר למצב החוב למנוי זה, או ביטול התור.
בנוסף ייתכנו עמודות תאריך או אגף שלפעמים אני צריך להציג אותם ולפעמים לא.
טבלת התורים אמור להיות פתוח על המסך כל הזמן ולהתרענן מידי כמה שניות מול השרת ומתעדכן באלו שנרשמו דרך הטלפון, שיוצגו במסך בזמן אמת ללא צורך בריענון ידני.
מלמעלה זה המבנה הבסיסי.
וכעת השאלה, האם לקחת טמפלט מוכן של דשבורד, וא"כ משהו מומלץ בבקשה? או לקחת vue עם תוסף מומלץ כגון vuetify או bootstrap-vue או אולי יש משהו אחר יותר טוב.
הידע שלי בינתיים הוא מתחיל בשלבים ראשונים, אך גם ב nodejs הייתי מתחיל פעם.. לא מפחד לקפוץ לזה.
ואם יש טריקים וכללים לצורת עבודה נכונה גם אשמח.
תודה -
@חוקר בכללי יש קצת עומס מידע בשאלה שלך... לא ידעתי על איזה חלק להתמקד.
נראה לי ש-vuetify עונה על הצרכים שלך. השתמשתי בו פעם והצלחתי ליצור דאשבורד (בסיסי מאוד) במינימום קוד.
יש להם תבנית בסיסי שמספיק לזה. לא נראה לי שצריך ללכת על טמפלט שלם. האמת שלא ניסיתי אז אני לא יודע מה היתרונות שלהם.
הטריק הטוב ביותר שאני יכול לתת לך זה לעבוד עם אחר שכבר מכיר את התחום, (זה טיפ כללי לכל נושא חדש), זה יקפיץ אותך קדימה הכי מהר. אני לא יודע אם זה מעשי בשבילך.