-
@dovid
כמו תמיד אתה מדבר ומכוון למקום הנכון.
מכה אותו ואומר לו גדל.
לכאורה תמוה למה "המכה" ואומר גדל? והתשובה ניתנה כאן.@dovid אמר בישיבה על קברו, בלי סיסמא?:
מעניין אותי, מה יהיה פעם הבאה למען הפשטות? איך משלבים קלות לאנשים עם בטחון בשמירת הפרטים שלהם? זה הדבר שחייב להיות לך תשובה.
יש פתרון.
לדרוש סיסמא המורכבת מ 4 הספרות האחרונות של מספר הטלפון איתו הוא נרשם -
אני לא הספקתי לעבור מקודם על כל התגובות כאן, משון מה זה נתקע לי, כנראה בגלל שהעבירו את נושא לפורום אקסקלוסיבי.
כעת אני רואה את כל השרשור
כבר לפני כמה שעות השלמתי את הפיתוח של סיסמא הנ"ל (שהתיישבתי עליו מיד אתמול לאחר החסימה הזמנית, רק שפשוט נרדמתי על ההגה..).
אני מחכה שאליהו יעבור על השינויים שעשיתי ויעדכן את הקבצים בשרת שלו..
למזלי הוא בהפסקת חשמל כבר כמה שעות..
מיד הבנתי שזה לטובתי, ס"ה כמה שיותר אבטחה הוא ודאי הכרחי, אין ספק -
@clickone אמר בישיבה על קברו, בלי סיסמא?:
@dovid אני מצליח לשים תז (אמנם אני בודק עם 42 וייתכן שהוא החריג את זה) ולקבל נתונים
(עריכה: התשובה הייתה כשחשבתי שאתה שואל אותי)לא כ"כ הבנתי לא לפני העריכה ולא לאחר העריכה..
מה התכוונת לומר על 42, ומה העריכה -
@חוקר
התז שבדקתי איתה הייתה 42, שהיא חוקית.
והגבתי ל @dovid לפני שהוא ערך את ההודעה שלו (הייתי בטוח שהוא התכוון אלי)לגבי הפיתרון של ה4 ספרות אחרונות, כעת אני חושב, שאם המאגר כבר דלף החוצה, והוא ירצה נתונים מעודכנים, אז אולי זה לא רעיון חכם.
מצד שני אתה צריך לקוות שהוא לא הולך לשחרר את המאגר החוצה ואז אולי זה יותר קל.הסיפור של אבטחה של כזה דבר אכן מורכב, לאפשר פשטות ומצד שני ביטחון....
-
@clickone אמר בישיבה על קברו, בלי סיסמא?:
@חוקר
לגבי הפיתרון של ה4 ספרות אחרונות, כעת אני חושב, שאם המאגר כבר דלף החוצה, והוא ירצה נתונים מעודכנים, אז אולי זה לא רעיון חכם.
מצד שני אתה צריך לקוות שהוא לא הולך לשחרר את המאגר החוצה ואז אולי זה יותר קל.הסיפור של אבטחה של כזה דבר אכן מורכב, לאפשר פשטות ומצד שני ביטחון....
למזלי הוא לא הספיק למשוך הרבה (1/9)
אני יודע בדיוק מאיזה עד איזה מספר זהות הוא הספיק למשוך
על קצב איטי הוא לא משך, כי יש לי תיעוד עם מספור לפי כניסות של IP.
ומאידך כעת אין לי כל פיתרון לתת סיסמא ללא פרטים הקיימים במערכת, אין לי ברירה אחרת מלבד שימוש בנתון קיים. לא?
וכן מה שיש לו מספרי טלפון כבר יש לו. ואין מידע נוסף שניתן למשוך ממני.. -
@chagold אמר בישיבה על קברו, בלי סיסמא?:
@חוקר הדיון כאן כאילו אתה בטוח שהוא לא באקסלוסיבי.
אני בטוח שיהיה מי שיגיד לו במידת הצורך. וד"ל
למיטב זכרוני אני לא כתבתי כאן מילה אחת שאני משער מי זה. אולי רמזים.
אך מה שכן יש לי רמז נוסף מי זה.
בכל מקרה שמרתי את כל הלוגים. -
@חוקר
לפי מה אתה בודק האם משכו נתונים?
לפי כניסות רצופות מאותו IP לת"ז בסדר רץ?
אם כן, לא עשית הרבה כי אם למישהו יש רשימת ת"ז ספציפית שהוא צריך למשוך עליה מידע
אין לך דרך כל כך להבדיל בינו לבין כתובות IP משותפות של נטפרי שמסתמא יש מהם הרבה כניסות ליום.
(יתכן שמישהו משך נתונים לפני חצי שנה וקצת קשה לנתח לעומק כל כך הרבה מידע)@חוקר אמר בישיבה על קברו, בלי סיסמא?:
וכן מה שיש לו מספרי טלפון כבר יש לו. ואין מידע נוסף שניתן למשוך ממני..
אא"כ מישהו רוצה לשמור על המאגר כתובות שלו עדכני (זה יותר בעיה של פרטיות מאשר אבטחה).
-
-
@חוקר אמר בישיבה על קברו, בלי סיסמא?:
מקווה שניתן לחזור לשגרה.
אנחנו משתמשים בתוכנה שבנה @מנצפך לעמדות קול הלשון, ומשום מה מלפני כחודש וחצי בערך לא ניתן להתחבר לישיבה על קברו משום דפדפן במחשב, מוקפצת הודעה על אי טעינה מלאה של הדף, וכן על בעיה באישור האבטחה, ובקשה לפתיחת הכתובת הרלוונטית בסינון, הכל פתוח, וזה לא עובד, זה נראה כאילו השרת חסם אותנו
@חוקר ניסיתי לתפוס אותך באימייל אבל לא הצלחתי, אשמח עם תוכל לתת לי דרך ליצור איתך קשר. -
-