שינוי כותרת עליונה לפי הפרק בוורד
-
כידוע כותרת עליונה חוזרת על עצמה בכל העמודים בוורד
השאלה היא איך אפשר לעשות שהיא תשנה לפי הפרק
לדוגמא כל העמודים מפרק א ועד פרק ב יהיה כתוב בכותרת "פרק א" וכן הלאה
בנוסף יש אפשרות לעשות שהכותרת תתחיל מהעמוד השישי (לדוגמא)? -
בנוסף יש אפשרות לעשות שהכותרת תתחיל מהעמוד השישי (לדוגמא)?@ua אמר בשינוי כותרת עליונה לפי הפרק בוורד:
לדוגמא כל העמודים מפרק א ועד פרק ב יהיה כתוב בכותרת "פרק א" וכן הלאהבדיוק בשביל זה יש "סגנון" ו"שדה", תגדיר את כל הכותרות בסגנון מסוים. לאחר מכן תוסיף בכותרת העליונה "שדה" (הוספה > חלקים מהירים > שדה...) מסוג STYLEREF ובחר את הסגנון הייחודי לכותרות.
-
@ua אמר בשינוי כותרת עליונה לפי הפרק בוורד:
לדוגמא כל העמודים מפרק א ועד פרק ב יהיה כתוב בכותרת "פרק א" וכן הלאהבדיוק בשביל זה יש "סגנון" ו"שדה", תגדיר את כל הכותרות בסגנון מסוים. לאחר מכן תוסיף בכותרת העליונה "שדה" (הוספה > חלקים מהירים > שדה...) מסוג STYLEREF ובחר את הסגנון הייחודי לכותרות.
-
בנוסף יש אפשרות לעשות שהכותרת תתחיל מהעמוד השישי (לדוגמא)? -
@ua הכי פשוט, להתחיל כל פרק מקטע חדש, ואז מגדירים בהגדרות כותרת עליונה, שלא יהיה המשך של המקטע הקודם.
נראה לי שזה הפתרון הרשמי.ד"א אפשר לעשות שרק עמוד אי זוגי ישתנה, ועמוד זוגי יישאר אותו דבר כל הספר.
-
@ua הכי פשוט, להתחיל כל פרק מקטע חדש, ואז מגדירים בהגדרות כותרת עליונה, שלא יהיה המשך של המקטע הקודם.
נראה לי שזה הפתרון הרשמי.ד"א אפשר לעשות שרק עמוד אי זוגי ישתנה, ועמוד זוגי יישאר אותו דבר כל הספר.
@www פתרון של הוספת מקטעים, הורס את המסמך, ממלא אותו במקטעים מיותרים, וגורם לכמה תקלות, שהפתרון היחיד שלהם הוא למחוק את כל המקטעים.
ולכן בתוסף שלי עושים כותרות משתנות אוטומטית ללא מעברי מקטע.
ואם יש במסמך מעברי מקטע לצרכים מסויימים, כגון מעבר מטור אחד לשני טורים ולהיפך, התוסף יודע לשים בכל מקטע את הכותרת הנכונה. -
@www פתרון של הוספת מקטעים, הורס את המסמך, ממלא אותו במקטעים מיותרים, וגורם לכמה תקלות, שהפתרון היחיד שלהם הוא למחוק את כל המקטעים.
ולכן בתוסף שלי עושים כותרות משתנות אוטומטית ללא מעברי מקטע.
ואם יש במסמך מעברי מקטע לצרכים מסויימים, כגון מעבר מטור אחד לשני טורים ולהיפך, התוסף יודע לשים בכל מקטע את הכותרת הנכונה. -
@ua אם זה לא הרבה עמודים יש כאלו שמשתמשים בשיטות פרימיטביות יותר כמו למשל להניח תיבת טקסט שתסתיר את הכותרת.
-
פוסט זה נמחק!