אני מחפש ראוטר עם דרישת בסיס שיאפשר לבצע הפניות פורטים עם שליטה לאיזה כתובות IP לפתוח.
יש לי מקומות שבהם יש ראוטר DSL-G2452GR וזה מצויין למטרה הזו, אלא שהדגם כבר אינו קיים לרכישה בשוק.
אין צורך במודם (מחובר למכשיר GPON של רימון).
חייב להיות אמין לאורך זמן.
עדיפות למשהו שתומך גם בשרת VPN.
כמו"כ עדיפות אם יש לזה יציאות VOIP נתמכות.
לא יקר מידי.
אשמח להמלצה.
תודה
חוקר
-
ראוטר עם שליטה בפהניות לאיזה כתובות IP לפתוח -
חיבור נטפרי על תשתית סיב רימון-נטפייבר?@Shmuel754 כתב בחיבור נטפרי על תשתית סיב רימון-נטפייבר?:
בRL אמרו לי שניתן להחליף שם ספק לספק שלהם בחיבור רימון, ויהיה גלישה. לא בדקתי.
למיטב ידיעתי בביתר עילית למשל זה לא נכון
לא משנה מה תגדיר בראוטר הגלישה תיהיה באמצעות הספק שלך ברימון/אתרוג.
זיהוי הלקוחות אינו מבוצע באמצעות שם החשבון והסיסמא (PPP) אלא באמצעות מזהה ייחודי של הראוטר.
אבל ניתן באמצעות יוסי תקשורת לקבל אינטרנט של נטפרי באמצעות ספק רימון.
תבדוק מולם. -
סירטון ביוטיוב לא עובד רק בחשבון מסויםבגלישה בחלון אנונימי לחשבון הבעייתי בדקת?
-
סליקת אשראי נדרים פלוס ב API@aaaa כתב בסליקת אשראי נדרים פלוס ב API:
באמת יעזור עם נדרים יתנו אופציה לעבוד עם טוקן.
ברעיון יש להם
-
סליקת אשראי נדרים פלוס ב API@צבי-ש כתב בסליקת אשראי נדרים פלוס ב API:
ואם כן לכאורה בצד שרת אם בודקים בתרומה האם הIP ישראלי, ואם לא, מחייבים לקבל קאפצה
המהלך שלך נראה צודק
אבל אציין שהבדיקה כבר נעשית בעת פתיחת הטופס של נדרים, ולא רק בסליקה עצמה.
בפתיחת הטופס יש בקשה לשרת לקבל את פרטי המוסד ואחד הפרמטרים הוא NeedCaptcha.
ככה שצד הלקוח כבר יודע מראש על החיוב של הקאפצ'ה. -
ספק SMS באנגליה (בינלאומי)@dovid
לא הגבתי לך עד כה כי עוד לא הצלחתי לבדוק את זה.
לאחר הרישום הם חסמו את החשבון וביקשו לשלוח מייל מפורט עם הצורך וכו'
בינתיים לא הסתדרתי עם זה, אך עוד לא התמקדתי בזה כל כך.. -
ספק SMS באנגליה (בינלאומי)שלום
אני צריך ספק SMS שנותן API לשיגור הודעות באנגליה, ואם כבר, אז שיהיה בינלאומי..
אשמח להמלצות
תודה -
חשבון SIP לשיחות בינלאומיות@יוס כתב בחשבון SIP לשיחות בינלאומיות:
אני השתמשתי בעבר עם השירות של זה >> https://www.browsercalls.com/login
תודה רבה
אכן פתחתי שם חשבון
הייתי צריך לשיחות למנטשסטר, ולאחר שביצעתי אימות למספר בלגי שיש לי (למערכת בימות המשיח) עלה לי סנט 1 לדקה לנייד (כמובן על הצג הופיע המספר הבלגי ההוא אבל זה לא הפריע לי.)
ממש זיל הזול לעומת התוכנית שלי בארץ כשקל וחצי לנייד למנטשסטר.@google3 כנ"ל כבר הסתדרתי. תודה
-
הצגת מספר חלונות גם שהמחשב נעולאני מוסיף סוג של כיון, שלא בטוח מתאים אבל ייתכן.
לכאורה כן יידרש מחשב נוסף, ולכן השאלה מה המטרה, לסתם דפדפן או למידע לקיים במחשב ההוא.
אם הנושא הוא מידע או תוכנה שרצים דווקא במחשב ההוא, תוכל ליצור מספר משתמשי ווינדוס ולהתחבר לכל אחד בנפרד בRDP מהמחשב המציג על המסך הראשי ותפצל למסך 4 חלונות נפרדים.
תוכל להשתמש בשירותי ההרחבה לRDP שתוכל להשתמש במספר משתמשים בו זמנית. -
JS המתנה עד שערך ישתנהלא מספיק הבנתי את הרקע.
אבל אולי יתאים לך להשתמש עם watch על האובייקט הנמצא ב store? -
ניטור שימוש במחשב@mekev כתב בניטור שימוש במחשב:
@חוקר
מחכה כבר לפתק שיהיה תלוי על הדלת
'נא לזכור לכבות את האור לפני היציאה'...לא יודע להגיד אם מדובר ב"גלאיצינערס" אבל ששכחו לנעול את המשתמש שלהם במחשב כבר קרה, לכבות את החשמל עוד לא קרה..
@Aharon-0 כתב בניטור שימוש במחשב:
לא יותר פשוט להוסיף חיישן נוכחות ?
הנקודה היא שזה לא נפק"מ דחוף לכל יום, אלא רק לנוחיות, שביום שמסתדר לי לצאת יותר מוקדם וייתכן שהוא יצא מהמשרד מוקדם. ואני לא רוצה להתקשר לשאול כי זה סתם ייתן תחושה של "היי למה אתה מתעכב היום". לכן הדרך הכי טובה שאני יכול לבדוק לעצמי בלי שזה יהיה עול עבור האחרים.
-
ניטור שימוש במחשבבשלב זה נראה שהרעיון אמור להצליח
התקנתי וסידרתי הפניית פורטים (חשוב לציין שיש להגדיר למכשיר IP סטטי ברשת הפנימית, אני שכחתי, וכנראה בגלל זה הפסיק לעבוד בשלב מסויים כשהשתמשו במשרד עם מכשיר אחר שקיבל את ה IP או מה, לא ברור לי מה קרה, אעקוב)
-
ניטור שימוש במחשבעברתי לכיוון אחר לגמרי.
לפני שבוע קניתי ערכת לימוד של ESP32 וגיליתי שיש שם חיישן תאורה.
בעזרת GPT כתבתי קוד כדלהלן,
הרעיון הוא אני מחבר מיקרו בקר לוויפי, ואליו מחובר רגש המחזיר את ההתנגדות לאור האם כרגע דלוק אור בחדר או לא, בנוסף פתחתי שם שרת שמאזין לבקשות HTTP ומחזיר בתגובה את הסטטוס הנוכחי וממתי זה כך, בנוסף אעשה בעזה"י הפניית פורט לבקר וככה אוכל לבדוק כאשר אני רוצה לצאת למשרד האם עדיין האור דלוק שם..
המכשיר מוכן וכעת נותר לחכות להתקין ולבדוק (היכן להתקין ולוודא שרמת הבדיקה נכונה בצהריים כשהאור לא דלוק וכו').import machine import time import network import socket import _thread import ntptime # הגדרת חיבור ל-WiFi ssid = 'ssid' password = 'password' led = machine.Pin(2, machine.Pin.OUT) # פונקציה לסנכרון הזמן עם שרת NTP def sync_time(): try: print('Syncing time with NTP...') ntptime.settime() print('Time synchronized') except: print('Failed to sync time') # פונקציה להמרת הזמן ל-UTC+2/UTC+3 def local_time(offset=2): tm = time.time() + offset * 3600 return tm # התחברות ל-WiFi led.value(1) time.sleep(1) led.value(0) sta_if = network.WLAN(network.STA_IF) sta_if.active(True) sta_if.connect(ssid, password) while not sta_if.isconnected(): led.value(1) time.sleep(0.5) led.value(0) time.sleep(0.5) print('Connection successful') print(sta_if.ifconfig()) # סנכרון הזמן עם שרת NTP sync_time() # הגדרת החיישן על פין דיגיטלי מתאים photoresistor_pin = machine.Pin(19, machine.Pin.IN) # משתנים לשמירת תאריך השינוי הקודם והמצב הנוכחי last_change_time = None last_light_status = None # פונקציה לבדיקה אם האור דלוק def is_light_on(): return photoresistor_pin.value() == 0 # פונקציה לדגימה ושמירת הזמן def sample_light(): global last_change_time, last_light_status current_light_status = is_light_on() if current_light_status != last_light_status: last_change_time = local_time(offset=3) last_light_status = current_light_status print(last_change_time, current_light_status) # דגימת מצב האור בכל דקה def sampling_loop(): while True: sample_light() time.sleep(1) # הפעלת דגימת האור בלולאה נפרדת _thread.start_new_thread(sampling_loop, ()) # קוד לשרת HTTP def web_page(): if last_change_time is not None: last_change = time.localtime(last_change_time) # שים לב לאזור זמן UTC+3 last_change_str = '{:04d}-{:02d}-{:02d} {:02d}:{:02d}:{:02d}'.format( last_change[0], last_change[1], last_change[2], last_change[3], last_change[4], last_change[5] ) else: last_change_str = 'Never' current_status = "דולק" if last_light_status else "כבוי" change_str = "הדלקה" if last_light_status else "כיבוי" time_diff_minutes = int((local_time(offset=3) - last_change_time) / 60) time_diff_str = f"לפני {time_diff_minutes} דקות" html = f""" <html lang="he"> <head> <title>מצב תאורה</title> </head> <body dir="RTL"> <h1>מצב תאורה נוכחי: {current_status}</h1> <h2>תאריך {change_str} אחרון: {last_change_str} {time_diff_str} </h2> </body> </html> """ return html def start_web_server(): addr = socket.getaddrinfo('0.0.0.0', 80)[0][-1] s = socket.socket() s.bind(addr) s.listen(1) print('Listening on', addr) while True: conn, addr = s.accept() print('Client connected from', addr) cl_file = conn.makefile('rwb', 0) while True: line = cl_file.readline() if not line or line == b'\r\n': break response = web_page() conn.send('HTTP/1.1 200 OK\r\n') conn.send('Content-Type: text/html; charset=utf-8\r\n') conn.send('Connection: close\r\n\r\n') conn.sendall(response) conn.close() start_web_server()
-
חשבון SIP לשיחות בינלאומיותאני נמצא בחלק מהיום במקום ללא קליטה אך עם אינטרנט, ולכן משתמש בחייגן אינטרנטי (אפליקציית zoiper+חשבון SIP של ימות המשיח).
לפעמים עלי להוציא שיחות לחוץ לארץ, מה שאינו נתמך בחשבון ה SIP של ימות המשיח.
אני מחפש ספק SIP שנותן שיחות לחו"ל או ספק בינלאומי שניתן בקלות לפתוח חשבון בודד עבור שיחות בהיקף קטן-שימוש אישי, אשמח להמלצות.
תודה מראש -
ניטור שימוש במחשבישנו משרד ובו מחשב עם 2 משתמשים.
בחלק מהיום המחשב משמש את א, ובחצי השני של היום המחשב משמש את ב' ביוזר נפרד.
יוזר ב' רוצה לדעת ניטור על יוזר א' -בהסכמתו- מתי הוא נמצא במשרד, כדי שאם יוזר א' יצא מוקדם מהמשרד או לא הגיע היום יוכל יוזר ב' לדעת זאת בקלות ויוכל להגיע מוקדם יותר למשרד.
האם יש דרך בקלות לנטר זאת באמצעות תוכנה על המחשב, ניטור הרשת או משהו אחר שניתן יהיה לדעת שבXX הדקות האחרונות לא היה המחשב בשימוש?
תודה -
סורק ברקוד ומדפסת קבלות@דאטה-בייס בימים האחרונים לא הגעתי להיות על המחשב על תחומים, כך שלא היה לי נגיש להקליד.
אציין א. כאן יש לינק של המוצר האחרון שהזמנתי שהוא כולל חיבור USB+LAN+WIFI שזה נותן לך הכי הרבה גמישות.
אך הוא עולה יחד עם המשלוח כ 260 ש"ח.
ב. אני הזמנתי השבוע מדפסת אחרת שכוללת רק USB+LAN ללא עלות משלוח ככה שזה יוצא רק 144 ש"ח.
עדיין זה לא נשלח ככה שאני לא יודע להמליץ עליו.
ג. לגבי העברית ברשמי המדפסת תומכת עברית במפרט אך הרבה התקשקשתי עם זה כי ברירת מחדל זה מגיע על מצב סינית, ויש לבצע שינוי בהגדרות, ולקח לי זמן למצוא את זה ולשנות.
אם תרכוש מדפסת מהלינק הראשון אוכל להדריך אותך להעביר למצב עברית. (אמור להיות כאן בפוסטים הישנים שלי).וכעת לגבי הלוגיקה והשאלות.
סורק ברקודים זה כמו שציינו, מקלדת, וברגע שיש סריקה זה אומר שהוקלד בכמה אלפיות שניה רצף של תווים הנסרקים, רשמי הפוקוס/עכבר אמור להיות על שדה קלט ואז הסריקה היא תחליף להקלדה וממלאת את השדה, טכנית אתה רוצה שיהיה ניתן לסרוק גם ללא מיקוד בשדה, ובשביל זה יש צורך בפונקציית JS שבודקת בכל X זמן את ההקשות של המקלדת ועם מזהה רצף הקלדות במאית השניה סימן שזה מגיע מהסורק ואז לוכדים את זה ומעבירים את זה באמצעות JS למיקוןם הנדרש.
אוכל לתת לך פונקציות JS לזה. אני צריך לחפש את זה.
לגבי המדפסת, ניתן לחבר לווינדוס ולהתקין דרייבר (באמצעות תוכנה, אוכל להפנות אותך) ואז זה מדפסת רגילה ותוכל לשלוח לזה הדפסות, כמובן שאז יש ליצור PDF עם גודל עמוד של רוחב 80.
אך אם אתה רוצה הדפסה שקטה מתוך הדפדפן ללא פתיחת דו שיח הדפסה של הדפדפן זה כבר מתחיל להיות מורכב.
הדרך לכאורה שיש לעשות את זה היא באמצעות תוכנה שרצה במחשב הלקוח, אפילו מחשב אחר מחובר לאינטרנט, לאו דווקא איפה שהדפדפן, התוכנה צריכה להיות מחוברת לשרת שלך, עדיף באמצעות ווב סוקט, אחרת תוכל לעשות שזה מבצע קריאה כל X זמן לשרת לבדוק האם יש פקודה להדפסה, וברגע שיש הדפסה זה מבצע הדפסה למדפסת, בין באמצעות USB (בוינדוס צריך בשביל זה דרייבר שונה) ובין באמצעות הרשת (והמדפסת מחוברת לרשת באמצעות LAN/WIFI).
אני כתבתי סקריפט ב nodejs שמחובר ב ws לשרת שלי, ובלחיצה על הדפס בדפדפן נשלחת בקשה לשרת ששולח פקודה למדפסת.
בחלק מהמקומות השתמשתי עם אורנג’ פי שהתקנתי עליו אבונטו ונוד והוא מחובר למדפסת..
אציין שעדיין אין לי מספיק יציבות בעניין.
דרך הרשת היו לי בעיות של ניתוקים ייתכן בגלל הכתובת הסטטית של המכשיר, ודרך האורנג פי היו לי בעיות בעת נפילת חשמל שהמכשירים לא נדלקו חזרה אוטומטית. (המחשבי הווינדוס שם הם חלשים עם ווינדוס 7 של 32 ולא הצליח להתחבר ל usb ולכן הקציתי מחשב נפרד במיוחד.בהצלחה
-
orangepizero2 אינו נדלק מעצמו לאחר הפסקת חשמל@יעקב-מ-פינס כתב בorangepizero2 אינו נדלק מעצמו לאחר הפסקת חשמל:
מחיפוש גוגל
חיפשתי הרבה ואני עדיין באמצע
לא ראיתי בינתיים הסבר לבעיה הפשוטה הזו.
בעצם לפי התקן זה אמור להידלק אוטומטית כמו מכשיר טיפש, אין לחצן הפעלה, אלא ברגע שיש חשמל זה אמור להידלק, אך למעשה לא תמיד זה כך. -
orangepizero2 אינו נדלק מעצמו לאחר הפסקת חשמליש לי כמה מכשירי orangepizero2 ויש בעיה שכאשר יש הפסקת חשמל, הם לא נדלקים אוטומטי לאחר חזרת החשמל.
אני לא הצלחתי לבדוק האם זה זה תלוי במשך ההפסקה.
אך הצד השווה שבהן שלפעמים זה לא נדלק ואז צריך לשחק עם התקע או המתג הקיים בכבל החשמל (כבל USB/TYPE-C שיש בו מתג שמפעיל ומכבה את המתח שעובר בכבל).
האם מישהו יודע על פתרון?
תודה -
נפילות קצרצרות ב?? מספר פעמים ביום@dovid כתב בנפילות קצרצרות ב?? מספר פעמים ביום:
זה שאתה בכלל לא על ספק של נטפרי
אכן בנחושת היה לי ספק נטפרי, ככה שייתכן שזה הסיבה או חלק מהסיבה של הניתוקים.
-
נפילות קצרצרות ב?? מספר פעמים ביוםאציין שאצלי בתשתית נחושת היו ניתוקים לפעמים כמה פעמים ביום ובמקרה הטוב עד חמישים שעות ברצף.
מאז שעברתי לתשתית סיבים של רימון למרות שאני מחובר עם vpn לנטפרי אני יכול להיות מעל שבוע ללא שום ניתוק.
ייתכן שגם יותר רק לא זכור לי שהשארתי ssh פתוח כל כך הרבה זמן.