לא מצליח לתרגם את התוכנה זום
-
@yossiz אמר בלא מצליח לתרגם את התוכנה זום:
@lindoorsos אמר בלא מצליח לתרגם את התוכנה זום:
בווהוו... אני כבר שבוע הבא צריך לא נורא נסתדר עם אנגלית
דוד לא אוהב שהפורום ישתמש כבמה לסתם צ'אט בלי תוכן
צודק, תודה.מחקתי
-
@yossiz
א לטענתך שהתוכנה במחשב באנגלית לא מזהה את התרגום שלי,
האם התכוונת שמופיע רק חלון לבן ללא כלום??
אם כן אז הפתרון זה פשוט לעשות עידכון חחח
זה הכול לכן זה לא עובד
ב ניסתי לעשות את הישור מימין לשמואל
ניסתי לכתוב כמו שאמרת בוורד 202B (ללא U+ זה טוב?? ניסתי גם עם U, אבל מה צריך עם U+ או בלי???)
ניסתי גם להעתיק את מה שNEN770 הביא גם לא הצליח
אני מתנצל שאני מבקש ממעלת כבודו אינני רוצה לההטריחו אבל אולי הבעיה היא בתוכנה והיא אפשרי לכן אשמח שתנסה לדוג' לעשות את זה
ג כמו כן אני רואה שהבנת אותי עם התעודה איך אני עושה שהוא יתקן שקט @Men770 ניסתי לעשות את הפקודה לא הצליחשלחתי לכם למייל את הקובץ ההתקנה להחלפה לעברית רק תתקין את זה תעודה עדיין לא הצלחתי להתקין במצב שקט
-
@men770 אמר בלא מצליח לתרגם את התוכנה זום:
@פישל אמר בלא מצליח לתרגם את התוכנה זום:
שבתוכנה קיים אפשרות להוסיף שפה
נכון.
בלינוקס זה באייקון בשורת המשימות, בווינדוס גם ראיתי פעם.זהו שבוינדוס הפכתי ולא מצאתי זה קבור איפה שהוא
גם להחליף שפה לא מצאתי -
@men770 אמר בלא מצליח לתרגם את התוכנה זום:
נכון.
לא, אפשר להחליף שפה, גם בווינדוס. (זה בתפריט ימני באייקון ב"איזור האייקונים" (לא יודע איך זה נקרא...)).
אבל אי אפשר להוסיף שפה.
נראה לי שהמחרוזת ש@פישל מצא קשור לאפשרות לתרגום השיחה או משהו כזה, לא לשפת הממשק.
האם התכוונת שמופיע רק חלון לבן ללא כלום??
לא. פשוט הכל באנגלית.
אבל מה צריך עם U+ או בלי
בלי
-
@yossiz תודה על הכול הכול מוכן אבל עדיין חסר איך אני עושה התקנה שקטה לתעודה מעלה לך את התעודה אשמח לעזרה
https://send.magicode.me/send-file/file/26799f4ad228837b1a049e450c5bab9017120eba/view
האם אפשרי להסיר את התעודה שהתקנתי בכדי שאוכל לנסות להתקין שוב??
דבר שני אני ישמח גם לעזרה ליישור לימין אבל זה כבר לא דחוף להפעם יתכן שאי אפשרי בתוכנה הזאת??
זה יעזור
https://www.iditect.com/how-to/58231025.html
?? -
@morvro9 אמר בלא מצליח לתרגם את התוכנה זום:
@פישל כל הכבוד!!!!!
איך הצלחת להתגבר על הבעיה שבLANGXML הוא מציג לך את העברית כג'יבריש?לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון אבל לכאורה זה לא גיבריש כמו שאתה חושב אלא שפה אחרת אני עבדתי רק על הקובץ הראשון בLANGXML שזה השפה האנגלית
-
@morvro9 אמר בלא מצליח לתרגם את התוכנה זום:
@פישל כן צודק זה לא בדיוק ג'יבריש זה יותר סימני שאלה מוזרים כאלה
גם אני ניסיתי לעשות את זה בקובץ הראשון (4101) של האנגלית וזה לא עבד לי.
איך הצלחת?זה רק בהתחלה כי יש שם שפות כאילו כתוב רוסית ברוסית וכו אחרי זה בהמשך זה רגיל תבדוק ותראה
-
@yossiz תודה על הכול הכול מוכן אבל עדיין חסר איך אני עושה התקנה שקטה לתעודה מעלה לך את התעודה אשמח לעזרה
https://send.magicode.me/send-file/file/26799f4ad228837b1a049e450c5bab9017120eba/view
האם אפשרי להסיר את התעודה שהתקנתי בכדי שאוכל לנסות להתקין שוב??הורדתי, בהזדמנות אבדוק, אני מעט עסוק כרגע.
דבר שני אני ישמח גם לעזרה ליישור לימין אבל זה כבר לא דחוף להפעם יתכן שאי אפשרי בתוכנה הזאת??
לא נראה לי אפשרי
-
האם אפשרי להסיר את התעודה שהתקנתי בכדי שאוכל לנסות להתקין שוב??הורדתי, בהזדמנות אבדוק, אני מעט עסוק כרגע.
תודה ענקית על העזרה ועל הכול
לא נראה לי אפשרי
הבלבתי
זאת אומרת שאפשרי ליישור מימין לשמאל בתוכנה או לא
כן או לא עקף בעיגול את התשובה הנכונה
כי אני רוצה לדעת אם יש לי מה לנסות עד שאני יצליח -
-
@פישל לא. אי אפשר. No. Impossible.
נ.ב. כל זה בהנחה שאתה מדבר על יישור
אם אתה מדבר על כיוון הקטע, שזה משהו שונה מהיישור, אז לכאורה זה כן אפשרי על ידי תווי יוניקוד לשליטה על כיוון כמו שהסברתי למעלה.
אם זה לא עובד לך, אולי אני אבדוק בהזדמנות.זה היה טעות שלי שלא הסברתי את עצמי טוב
בהחלט יישור לימין אי אפשרי היות שיש לטקסט מיקום מסויים בתוכנה בצד שמאל
אגב יתכן שיש כן אפשרות פשוטה מאוד ויקרא שמו בישראל רווח פשוט אחרי המשפט לשים רווחים ולבדוק עד שיתיישר לימיןאני התכוונתי באמת כיוון מקטע מימין לשמאל לדוג' יש את הבעיה הזאת כאן
וזה מה שניסתי ולא הצלחתי ולכן שאלתי יתכן שלא אפשרי בתוכנה?? כן או לא אשמח שתבדוק גם את זה אבל זה פחות דחוף כרגע דחוף לי יותר התעודה התקנה בשקט אבל כפי מה שאני מכיר אותך אתה תעשה את שתייהם במכה
-
אגב יתכן שיש כן אפשרות פשוטה מאוד ויקרא שמו בישראל רווח פשוט אחרי המשפט לשים רווחים ולבדוק עד שיתיישר לימין
אל תעשה את זה בבקשה. זה לא יצא טוב.
א למה?? זה אמור לצאת טוב אבל זה בשביל שזה יהיה בצד ימין ולא שיסתדר עם מילים באנגלית
ב לקחת את זה רציני?? תגיד לי נראה לך באמת שאני כזה משועמם וזה מה שאני הולך לעשות עכשיו
לרגע לו גם אם תרצה
רק אמרתי רעיון הברקה שנפל לי ופעם עשיתי את זה על משהו מסויים
ואגב גם כיוון מקטע מימין לשמאל אני לא הולך לעשות על הכול רק על דברים שממש יפריעו לי כמו התמונה דלהלן -
@yossiz בשורות טובות סוף טוב הכול טוב
@A0533057932 אמר לי להריץ את זה בפאוורשל
Import-Certificate -FilePath c:\ZOOM.crt -CertStoreLocation cert:\LocalMachine\root
ועובד מעולה אני יצטרך כמה שפני נסיות כשזה יהיה מוכן שיבדקו שבאמת הכול דופק ואז אני יעלה את זה
כמו כן @yossiz מה אני עושה עם זה שדיפנדר החליט להחריג את כל מה שבונים בWINRAR ?? -
ועובד מעולה אני יצטרך כמה שפני נסיות כשזה יהיה מוכן שיבדקו שבאמת הכול דופק ואז אני יעלה את זה
מתנדב
-
@lindoorsos אמר בלא מצליח לתרגם את התוכנה זום:
מתנדב
גם אני