יש תרגום לדפדפן שגם הופך את הטקסט המתורגם משמאל לימין?
-
@רחמים אין מה לעבור על אלמנטים.
להגדיר ltr אפשר לעשות במחי שורה אחת בCSS או בHTML בשורש הדף.
עם ניסיון אתה יכול לראות שזה לא עוזר ב90% מהאתרים.
מה שצריך לעשות זה החלפה של ימין לשמאל ושמאל לימין, שזה כולל המון סוגי CSS, ואין לי מושג אם המשימה הזו עוברת חלק, זה אתגר יפה אבל לא כ"כ פתרון לענות למי שרוצה תוצאה יאללה תבנה מוצר. וסתם ככה, ערכת פעם תוסף? זה לא תוקע עם עדכונים? זה לא דורש מצב מפתח עם אזהרה קבועה? אם אתה רוצה לעזור, תטה שכם. -
@dovid אני בניתי לעצמי תוסף כזה לכרום, אז אני לוחץ על תרגום ואחר כך על התוסף שלי שהופך מימין לשמאל ובחזרה בכל לחיצה.
מנסיון לא מספיק להגדיר בשורש הדף עם CSS, אלא עוברים על כל האלמנטים [כמו p, h1, h2 וכדומה] ומגדירים הגדרה מקומית, שיטה נאיבית שעובדת על בטוח.
לגבי עריכת תוסף, ערכתי כמה פעמים, עדכנים כנראה שזה לא מקבל, דורש מצב מפתח, אבל עם האזהרה אפשר להסתדר, אני מפעיל את הכרום עם תוכנה שסוגרת אוטומטית את האזהרה כשהיא מופיעה. -
בינתיים אני מסתדר לא רע עם סימנייה זו
[לחיצה נוספת הופך בחזרה למצב הקודם, גם לרוב לא הופך קטעי קוד]javascript: (() => { const doc = document.body.style; if (doc.direction === 'rtl') { doc.direction = 'ltr'; doc.textAlign = 'left'; } else { doc.direction = 'rtl'; doc.textAlign = 'right'; } const codes = document.querySelectorAll('pre,code'); for (const code of codes) { code.dir = 'ltr'; code.style.textAlign = 'left'; } } )();
מן הסתם אפשר לשפץ קצת..