וינדוס 10
-
http://softasm.com/?s=windows+10
פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/05/2016 20:08 (+03:00)
-
חברים אני צריך עזרה תוכנת פריצה (משהו כמו kmspico) לוינדוס 10 דחוףף
תודהגם אם תתפלל חזק לא תקבל תוכנת פריצה לוונדוס 10 למרות שיש פתרונות חוקיים לוונדוס 10.
בכלל אני לא מבין למה בפורום כזה צריך לתת במה ל - "קראקים" למערכות הפעלה או לתוכנות שעולות כסף
יש חברה שקוראים לה Microsoft והיא מייצרת תוכנות הפעלה ומגיע לה כסף על כך - מה רע בכך...
וחוץ מזה לפתוח תוכנה עם קראק תוכנה זה כמו לקחת כיכר לחם מהמכולת ולא לשלם!!!!
פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/05/2016 13:25 (+03:00)
-
יש לי סיראל של 8 אבל אפשר רק לשדרג מערכת הפעלה הוי אומר שאני צריך להתקין את זה ואז לשדרג ל10 וזה חינם אבל אני רוצה התקנה נקייה כיון שאני יודע שהתקנה כזאת מאיטה את המחשב אז אני מחפש פריצה אבל כבר שילמתי למיקרוסופט על הוינדוס 8 והם אומרים בפירוש שיש לי זכאות לוינדוס 10 בחינם !!!!! בנגוע לאיסור הכללי בקראקים אני מסכיםאיתך לגמרייייייייייייי
פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/05/2016 13:45 (+03:00)
-
יש לי סיראל של 8 אבל אפשר רק לשדרג מערכת הפעלה הוי אומר שאני צריך להתקין את זה ואז לשדרג ל10 וזה חינם אבל אני רוצה התקנה נקייה כיון שאני יודע שהתקנה כזאת מאיטה את המחשב אז אני מחפש פריצה אבל כבר שילמתי למיקרוסופט על הוינדוס 8 והם אומרים בפירוש שיש לי זכאות לוינדוס 10 בחינם !!!!! בנגוע לאיסור הכללי בקראקים אני מסכיםאיתך לגמרייייייייייייי
אתה לא צריך קראק!
יש לך 2 אפשרויות:
א. לעשות עדכון, אח"כ להתחבר לחשבון מייקרוסופט שלך (ואם אין לך - אז תפתח אחד (אתה יכול אפי' עם המייל הקיים שלך בגוגל..) ואז כשאתה מתחבר לאינטרנט הוא מעדכן שיש לך גרסה חוקית, וגם אם אח"כ תעשה התקנה נקיה וחוקית ולא פרוצה - הוא ידע שיש לך רישיון ויאמת לך אותו.
זה קצת מסורבל, אבל זה אפשרות אחת.
ב. עקרונית לא אמורה להיות בעיה לעשות התקנה נקיה, כיון שכשהוא מתקין הוא אמור לזהות שמותקנת גרסא חוקית, ואח"כ הוא אמור לאמת את זה. כך אמר לי מי שמכר לי את המחשב.
אני לא סמכתי על זה.. וכיון שהייתה לי תוכנת אבטחה של דל (שלמחוק אותה זה סיפור של כמה שעות כפי שאמר לי טכנאי מחשבים) ולא יכולתי לעשות את האפשרות הראשונה, אז הורדתי תכנה שמזהה מה הסריאלי של הוינדוס המותקן (אני לא זוכר איך קראו לה..), עשיתי התקנה נקיה, ואח"כ הכנסתי את הסריאלי - אבל אבוי! הוא כתב לי שהוינדוס לא חוקי...
אבל אחרי שהוא התחבר לאינטרנט ועדכן את עצמו - הוא פתאום כתב שהוא חוקי.
כך שאין לי מושג אם המוכר שלי צדק.. או שמא בגלל שהכנסתי לו את הסריאלי בפעם הראשונה אז אח"כ הוא התאפס על עצמו, אבל בכל אופן - אתה יכול ללכת באותה דרך ולא אמורה להיות בעיה. אם תהיה אז בעיה - תנסה פרוץ.
בכלל תמיד כדאי לנסות ישר - לפני שהולכים עקום :lol:
בהצלחה גדולה!פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/05/2016 14:42 (+03:00)
-
ב. עקרונית לא אמורה להיות בעיה לעשות התקנה נקיה, כיון שכשהוא מתקין הוא אמור לזהות שמותקנת גרסא חוקית, ואח"כ הוא אמור לאמת את זה. כך אמר לי מי שמכר לי את המחשב.
אני לא סמכתי זה.. וכיון שהייתה לי תוכנת אבטחה של דל (שלמחוק אותה זה סיפור של כמה שעות כפי שאמר לי טכנאי מחשבים) ולא יכולתי לעשות את האפשרות הראשונה, אז הורדתי תכנה שמזהה מה הסריאלי של הוינדוס המותקן (אני לא זוכר איך קראו לה..), עשיתי התקנה נקיה, ואח"כ הכנסתי את הסריאלי - אבל אבוי! הוא כתב לי שהוינדוס לא חוקי...
אבל אחרי שהוא התחבר לאינטרנט ועדכן את עצמו - הוא פתאום כתב שהוא חוקי[/code].[/color][/color]
האם אתה מדבר על סיראילי של וינדוס 8 שהזנת בוינדוס10 ???? אם לא אז על מה אתה מדברפורסם במקור בפורום CODE613 ב04/05/2016 14:57 (+03:00)
-
האם אתה מדבר על סיראילי של וינדוס 8 שהזנת בוינדוס10 ???? אם לא אז על מה אתה מדבר
כן!
כיון שכל בעל וינדוס 7 או 8 זכאי לשדרוג בחינם, אז הסריאלי שלהם הוא הסריאלי שמזכה אותך בגרסה של וינדוס 10, כך על פי האמור באתר של מייקרוסופט. דוק ותשכחפורסם במקור בפורום CODE613 ב04/05/2016 14:58 (+03:00)
-
זה הקישור לאתר שלהם:
בצע התקנה נקייה באמצעות שימוש בכונן USB או ב-DVD
בצע הוראות אלה כדי לבצע התקנה נקיה של Windows 10. אם ברצונך לשדרג ל- Windows 10 ללא תשלום, בצע את ההוראות שבסעיף שדרוג ל- Windows 10 באמצעות הכלי. אם טרם ביצעת שדרוג ל- Windows 10 ואתה מבצע התקנה נקיה, תצטרך להזין מפתח מוצר העומד בדרישות עבור Windows 7, Windows 8.1 או Windows 10, או לקנות רשיון כדי להפעיל את Windows 10. לחץ כאן לקבלת מידע על מהדורות העומדות בדרישות.זה נמצא שם למטה תחת הנושא: שימוש בכלי ליצירת מדיה
בהצלחה גדולה!
פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/05/2016 15:02 (+03:00)
-
תודה רבהההההההההההה
זה בדיוק מה שהסתפקתי האם הזכוי זה בסיראלי או שלארק אל תשכח לפני שאתה משדרג, לוודא שביצעת הפעלה לוינדוס הנוכחי שלך. מסתבר שזה בוצע כבר, אבל כדאי לבדוק.
כדי לשדרג ל- Windows 10 ללא תשלום, תחילה יש להפעיל את הגירסה הנוכחית של Windows באמצעות רשיון מקורי. כדי לוודא שהיא מופעלת, ממסך התחל, חפש את סייר הקבצים ובחר אותו מתוצאות החיפוש. לחץ והחזק או לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על מחשב זה ובחר במאפיינים. מצב הפעלת Windows שלך מופיע למטה.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/05/2016 15:07 (+03:00)
-
[quote="beni"]יש לי סיראל של 8 אבל אפשר רק לשדרג מערכת הפעלה הוי אומר שאני צריך להתקין את זה ואז לשדרג ל10 וזה חינם אבל אני רוצה התקנה נקייה /quote]
זה הרבה יותר פשוט אם יש לך וונדוס 8 חוקי.
יש קובץ התקנה של ווינדוס 10 ממיקרוסופט ומה שעושים זה מגבים את הקבצים שלך שאתה מעוניין לשמור (מסמכים,שמע,תמונות וכד') ומפעילים את קובץ ההתקנה על וונדוס 8 החוקי ואז ההתקנה שואלת אותך איזה שידרוג אתה מעוניין לעשות, התקנה חדשה או טלאי על וונדוס 8.
בוחרים בהתקנה חדשה ובזה מסתיים הסיפוראם בעתיד תצטרך לפרמט את המחשב מה שעושים זה מתקינים וונדוס 8 ומכניסים שם את המספר הסיראלי ומאקטבים ולאחר מכן מתקינים וונדוס 10 באותה צורה כמו למעלה.
זוהי הדרך הקלה והפשוטה
טיפ קטן מניסיון עם וונדוס 10 - תבדוק מול יצרן המחשב שלך ומל התקני החומרה שהם תומכים בוונדוס 10 ויש דרייברים להורדה.(מנסיוני המר יש לי מחשב לנובו G500 I7 ולאחר שדרוג מתברר שיש בעיה בכרטיס WIFI שאין דרייבים לוונדוס 10 ומשטוט באינטרנט זוהי בעיה ידועה ולכן חזרתי לוונדוס 7)
אתה יכול לדבר איתי פרטי.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/05/2016 15:11 (+03:00)
-