סיסמה ארוכה באתר "בנק" הדואר
-
@yossiz אמר בסיסמה ארוכה באתר "בנק" הדואר:
@MusiCode אמר בסיסמה ארוכה באתר "בנק" הדואר:
מה זה?
כבר מצאת? https://mitmproxy.org
לכאורה אתה צריך לערוך את הJS של הדף, לא?
א. לא צריך, מספיק לערוך את הבקשה שהדף שולח.
ב. אם יש צורך, אפשר לעשות גם את זה עם mitmproxy...זה לא איזה בעיית אבטחה?
-
@searchnicks זה לא אמור להיות בעיה, אימות של קלט מהמשתמש אמור לקרות בשרת.
-
@aknvtchtk אם כן תצטרך לעשות תמרונים... אני יכול להסביר בקווים כלליים מה אני עשיתי, אולי אפשר לעשות משהו יותר פשוט, אני לא יודע.
השתמשתי בתוכנת mitmproxy (תוכנה חינמית אפשר להוריד עבור ווינדוס כאן: https://snapshots.mitmproxy.org/5.2/mitmproxy-5.2-windows-installer.exe)
אחרי התקנה מריצים mitmproxy ui מתפריט ההתחלה. זה פותח חלון CMD וממשק גרפי בדפדפן. עכשיו הפרוקסי מאזין על פורט 8080. צריך להגדיר בהגדרות פרוקסי של ווינדוס שיעביר את הכל דרך localhost:8080.
אם אתה בנטפרי צריך ללחוץ בממשק הגרפי בדפדפן על options > edit options, ושם להפעיל את אופציית ssl_insecure.
תוודא שאתה רואה את תעבורת הרשת עוברת דרך mitmproxy. אתה אמור לראות רשימה של כל הבקשות שהולכת ומתמלאת.
תבדוק בכלי הפיתוח של כרום בכרטיסיית network ותמצא את הבקשה ששולחת את הסיסמה. נסה למצוא ב-url של הבקשה איזה מחרוזת ייחודית שניתן לחפש לפיה.
עכשיו בכרטיסיית start בממשק של mitmproxy תכניס את המחרוזת לשדה intercept. זה יגרום ש-mitmproxy תעצור בקשה ל-URL שמכיל את המחרוזת ותתן לך לערוך את הבקשה לפני שהבקשה ממשיכה הלאה,
בקשות שנעצרו מופיעים בכתום ברשימה, ולחיצה על השורה מאפשר לך לבדוק את תוכן הבקשה. לחיצה על סימן ה- בצד ימין למעלה מאפשר עריכה של הבקשה, עכשיו הלחצן מופיע עם סמליל ולחיצה עליו שומר את השינויים.
עבור לכרטיסייה חדשה בדפדפן ותפתח את האתר הבעייתי, נסה ליכנס, הבקשה שבודקת את הסיסמה אמור להיעצר,
עבור לכרטיסיית mitmproxy וזהה את הבקשה וערוך אותה שתכיל את כל התווים של הסיסמה ואז לחץ על resume בסרגל הכלים.
כאשר התשובה חוזרת מהשרת הבקשה נעצרת שוב, תלחץ על resume שוב כדי לאפשר אותה ליכנס לדפדפן,אם עשית את הכל כשורה אתה אמור להצליח ליכנס לאתר...
כל זה בהנחה שאין בדיקות בצד השרת על אורך הסיסמה, או שהבדיקה בצד השרת משתמשת בערכים נכונים.
בהצלחה!
-
-
@aknvtchtk אמר בסיסמה ארוכה באתר "בנק" הדואר:
וכידוע דבר שלא מעניין אותך אתה לא זוכר
אתה זוכר, רק שקשה יותר לשלוף את זה מהזיכרון
-