חוקי הפורום

איך מתממשקים לסליקת אשראי בקשר



  • האם יש מקום או מישהו שיכול להסביר איך משתממשקים לסליקת אשראי של קשר

    זה התיעוד שלהם אפיון לקוח חדש .docx
    (די לא ברור)

    -אני מנסה להתחבר ב php

    תודה



  • @יוס אין לי הרבה איך לעזור לך, (מן הסתם יש פה אחרים עם נסיון בזה). אבל בתור התחלה אני יכול להגיד לך שמדובר בשירות שמוגש בפרוטוקול SOAP והשימוש ב-PHP הוא באמצעות מחלקת SoapClient. זה פרוטוקול די עקבי וידוע לכן זה לא צריך הרבה תיעוד חוץ מהסבר על הפרמטרים.

    למעשה דוגמה שלימה בסוף קובץ הוורד, זה לא מקדם אותך?



  • @yossiz אמר באיך מתממשקים לסליקת אשראי בקשר:

    למעשה דוגמה שלימה בסוף קובץ הוורד, זה לא מקדם אותך?

    תודה
    אכן עם זה ניסיתי להתקדם
    אבל לא הבנתי איך אני משתמש בשאר הפונקציות שהם מספקים
    -כיצד אני כותב את השירות המבוקש


  • תכנות

    @יוס אמר באיך מתממשקים לסליקת אשראי בקשר:

    -כיצד אני כותב את השירות המבוקש

    אתה משאיר את כל הקוד בדוגמא חוץ מהקטע הזה

    $obj=new stdClass();
    
        $obj->creditNum = "55555551";
        $obj->expiry = "1612";
        $obj->token = "";
        $obj->total = 34;
        $obj->currency = "1";
        $obj->cvv2 = "123";
        $obj->id = "311201305";
        $obj->authCode = "";
        $obj->uniqNum = "123hnbh";
    
        $phpresponse = $client->DebitRegularType($obj);
    

    פה אתה בעצם מכניס במקום DebitRegularType את שם הפנוקציה המבוקשת
    ובאובייקט אתה מכניס את הערכים הנכונים המתבקשים לפנוקציה המבוקשת.
    אגב מנסיון הרצה במחשב שלי נראה שהקוד בדוגמא תקין וזה מחזיר קוד 036


התחבר כדי לפרסם תגובה