חדש | חיפוש בכל הפורומים החרדיים!! תהנו...
-
- תעשה https אני שלחתי פניה לנתיב וזה אוטומטי הוסיף s
- רעיון חמוד (אני באמצע לעשות כזה עם גוגל) יותר מומלץ עם גוגל
אבל זה קטלני
-
@אוריי
הוספתי אצלי ברשימת הסימניות...
תודה! אין עליכם!
אם תוכלו להוסיף את פורום ימות המשיח
תודה!!! -
למען הסר ספק אני רושם כאן איך פועל החיפוש באתר http://rungle.ml/.
האתר http://rungle.ml/ עובד בצורה כפי ש @yossiz תימצת ב 2 שורות ואפרט ביתר שאת
המערכת בנויה כשרת פרטי ולא כשרת P2P ולכן רק התוצאות שאני מאנדקס אותם שמורים אצלי ולא יוצאים לאף מקום אחר.
יתרה מכך, גם אם יש שרת עם אותה מערכת כמו זו לא יכולה להתחבר לאינדקס שלי ולשאוב ממנה נתונים.בהתחלה הכנסתי רק אתרי הפורומים (תחומים ,מתמחים טופ ,מקצועות, נטפרי ואופיס) לחיפוש.
בבדיקה וראיתי שיש גם לקישורים חיצוניים אך אלו קישורים ניקים שמו בתוך הפוסטים בעת כתיבת ההודעה ולכן המערכת אינדקסה גם אותם ולכן קישורים אלו היו פתוחים מלכתחילה בנטפרי (ע"פ הבדיקה שלי בכל אופן.)
המערכת היתה על רמת זחילה ברמה יחסית גבוהה ולכן הגיעו תוצאות גם מקישורים פנימים. לכן יום שישי הורדתי את האינדקס המלא ושיניתי את רמת הזחילה לנמוכה יותר שיתקבלו תוצאות רק מהפורומים שרשמתי וגם לא את הקישורים הפנימים.
מערכת מאנדקסת מס' פעמים ביום ע"פ הצורך ולכן אם יש פוסטים שנכתבים עכשיו הם ייראו רק עד 24 שעות בחיפושאודה שהיתה לי ביום שישי שיחת טלפון ארוכה עם מישהו שטיפה קרוב לנטפרי והגעתי למסקנות הבאות:
- שלמען הכלל עדיף להוריד את דירוג הזחילה של החיפוש ולקבל את רק את תוצאות של הפורומים ולא מעבר לכך. (ללא קישורים פנימים)
- אני אשים הודעה בחיפוש שזה עדיין בשלבי בניה עם מייל שאנשים יוכלו לשלוח לי אם הם רואים תוצאות שלא אמורות והיות ואני אסיר אותם.
- באותה נשימה ביקשתי ממנו גם לתת את המייל והטלפון שלי לנטפרי שאם במידה ויש בעיה שלא יהססו לפנות אלי עם תוצאות שלא אמורות להיות ואני אסיר אותם.
לכן, עקב השיחה שלי מיום שישי מחקתי את האינדקס והתחלתי לבנות אינדקס שלא לוקח גם את הקישורים הפנימים ועדיין לא כל הפורומים בתוך החיפוש התוצאות עדיין דלות.
אנא התאזרו בסבלנות יום-יומיים והכל יסתדר.
יש לציין - עקב הורדת רמת הזחילה כך גם תרד רמת כמות התוצאותהחיפוש הזה נועד לתת מקום מרכזי לחיפוש נושאים בכל הפורומים החרדים בצורה יעילה ולכן אנו זקוקים גם לעזרתכם מידי פעם לקבלת משוב לקידום העניין.
דבר נוסף בעניין החיפוש באתר פרוג ו/או באתרים/פורומים אחרים.
אני מבין שאתר פרוג חשוב לכולם (או כל אתר אחר) אבל באותה נשימה אני גם רואה שלפעמים יש יותר מידי ספאם (בטח בגלל זה עשו את זה בתשלום - ואם אחד ממנהלי פרוג רואה את ההודעה וחושב אחרת אשמח אם יצור איתי קשר ואני אתקן זאת)
ואני לא מעוניין להכניס תוצאות ספאם לאינדקס ולכן אם ישנם פורומים פתוחים בפרוג והם פורומים מקצועיים שיכולים להועיל לכולם אשמח להכניס גם אותם - אבל רק בתנאי שגם הם פתוחים בנטפרי ואין בהם ספאם מיותר (ברבת לחינם).
אין לי לעניין להכניס אינדסים/אתרים שעלולים להכניס את האתר החיפוש הזה לזכוכית מגדלת מול נטפרי - ולכן אם אם יש אתר בעייתי שעלול "לחבל" בחיפוש אני מעדיף להשאיר אותו בחוץ אא"כ יוכח אחרת.בכל ענייני האתר (http://rungle.ml/) אפשר לפנות במייל Search@s-zvi.co.il
-
@מעמד אמר בחדש | חיפוש בכל הפורומים החרדיים!! תהנו...:
@zvinissim אני חושב שחוץ מאיש את רעהו - כל שאר הפורומים בפרוג הם מקצועיים ואין שם ברברת מיותרת, ויש שם מנהלים פורומים לכל פורום שמקפידים על זה
אמת. אין שום ספאם בפורומים המקצועיים, בוודאי לא יותר מאחד הנודביבים שהכנסת בחיפוש (ששש... אל תגלו מי) שהוא מלא וגדוש בעצות שנשלפות מהמותן, בליווי עשרים פוסטים ריקים מתוכן על כל עצה כזו.
("ננעל לי הג'ימייל, שכחתי סיסמה, מה עושים?"
"תאתחל את המחשב"
"אגב, ראית את גמר תחרות הקלידנים, איזו זכיה הזויה"
"עזוב הכל משמים"
+30 תגובות - הצג ▽
"איך מאתחלים את המחשב?"
"בכפתור הגדול, חכה אני אביא לך תמונה שלו" (כאן מופיע צילומסך מצילומסך שתופס את כל העמוד. אחרי גלילה של מאתיים מטר אתה מגיע לתגובה הבאה)
"איתחלתי לא עזר"
"תמחק עוגיות"
"ותשאיר לי קצת, אני רעב"
+200 תגובות - הצג ▽
וכן הלאה.. ממש קשה לעיכול קיומו של פורום כזה...)
זה בודאי לא ברמה המקצועית של מקצועות, וגם לא של תחומים, אבל להתעלם מתוצאות בפרוג זה (כמעט) כמו לחפש על ביטקוין באתר דרשו.
-
פוסט זה נמחק!
-
@zvinissim לא התכוונתי לזלזל כלל ומתנצל שנשמע כך.
באתי למחות על ההספמה של חלקת הפורומים החרדיים בעו"ה
שאלת לגבי פרוג, אז עשיתי משוואה בין הפורומים המקצועיים שם לבין פורום אחר מוכר.אם לדעת ההנהלה זה בכל זאת מזלזל ופוגע, לא אכעס על מחיקת ההודעה.
-
@מעלה-ומוריד אמר בחדש | חיפוש בכל הפורומים החרדיים!! תהנו...:
@zvinissim לא התכוונתי לזלזל כלל ומתנצל שנשמע כך.
באתי למחות על ההספמה של חלקת הפורומים החרדיים בעו"ה
שאלת לגבי פרוג, אז עשיתי משוואה בין הפורומים המקצועיים שם לבין פורום אחר מוכר.אם בכל זאת זה לדעתך מזלזל ופוגע, לא אכעס על מחיקת ההודעה מצד ההנהלה.
@מעלה-ומוריד אתה מוזמן לכתוב לי במייל ואני אחזיר לך מייל מפורט על עוד שיקולים שאפילו לא חשבת עליהם.
מה שאתה יודע אני יודע ממזמן.יישוב ההדורים רק במייל ואשמח לענות לך ולהסביר לך בפרטי
Search@s-zvi.co.il -
במידה ויש קישורים פנימים שאינם פתוחים בנטפרי, מה בכך?
משתמש שמשתמש בנטפרי, זה ייחסם לו בכל מקרה.לא הבנתי מה הבעיה בקישורים פנימים.
-
@zvinissim מה יש לך נגד פרוג? אם היה נגד מקצועות הייתי מבין, אבל פרוג? איזה ספאם יש שם? כמעט בכל פורום יש פוסטים מיותרים, לדעתי הלכת רחוק, ורוב הציבור היה רוצה לראות את פרוג במנוע הזה...
-
@אוריי אמר בחדש | חיפוש בכל הפורומים החרדיים!! תהנו...:
הספאם יטופל
איך בדיוק אתה מתכונן לזהות אשכולות ספאם?