אירוע גלילה ב JS יורה יותר מידי פעמים
-
יש כאן תשובה בשביל jquery הבעיה שאני באנגולר, ועדיין חלש ב js באופן כללי.
גם כאן אני רואה משהו שמפתחי טוויטר הסתבכו בו מעט.
directive('whenScroll', function ($document) { return { restrict: 'A', link: function (scope, element, attrs) { var raw = element[0]; element.bind('scroll', function () { console.log("ScrollTop: " + raw.scrollTop + ". ScrollHeigt: " + raw.scrollHeight); }); } }; });
פורסם במקור בפורום CODE613 ב30/01/2016 21:46 (+02:00)
-
תכתוב ככה.
directive('whenScroll', function ($document) { return { restrict: 'A', link: function (scope, element, attrs) { var raw = element[0]; var timeEvent = 250; var lastTime = 0; element.bind('scroll', function () { if(lastTime + timeEvent > Date.now()) return; lastTime = Date.now(); console.log("ScrollTop: " + raw.scrollTop + ". ScrollHeigt: " + raw.scrollHeight); }); } }; });
פורסם במקור בפורום CODE613 ב30/01/2016 22:19 (+02:00)
-
-
לא הבנתי אם זה ישן למה לא הציעו לי להשתמש בזה בזמנו?? ולמה מאט כתב קוד במיוחד בשביל זה??
אין קשר לאנגולר, גלשתי לזה כי חיפשתי אירוע גלילה מותאם אישית, ואכמ"ל.לגבי השאלה שלך, עריכה כתבתי שטויות, element.bind מורץ פעם אחת שים לב לכך!!
פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/05/2016 23:06 (+03:00)
-
לא הבנתי אם זה ישן למה לא הציעו לי להשתמש בזה בזמנו?? ולמה מאט כתב קוד במיוחד בשביל זה??
אין קשר לאנגולר, גלשתי לזה כי חיפשתי אירוע גלילה מותאם אישית, ואכמ"ל.לגבי השאלה שלך, עריכה כתבתי שטויות, element.bind מורץ פעם אחת שים לב לכך!!
אני לא הכרתי את זה. לכן לא המלצתי. (אני לא מכיר הכל. רק קצת )
פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/05/2016 23:13 (+03:00)
-
שתהיה בריא, כתבת בעצמך
@ארכיטקטש כאן תשובה בשביל jquery הבעיה שאני באנגולר
ולגבי underscorejs
דוד הזכיר בפורום כמה פעמים
http://code.613m.org/viewtopic.php?f=1&t=1325#p8370תגיד
החלטת סופית להשתמש בVIM, לומד אנגולר2 וממליץ על underscore ?פורסם במקור בפורום CODE613 ב27/05/2016 00:29 (+03:00)
-
באנגולר 2 זה זמין וכפי הנראה (אני עוד לא בטוח בזה עד הסוף כי אני עדיין באמצע הקורס) אנגולר 2 להפתעתנו פתוחה יותר לספריות זרות.
לגבי veu תפסתי אותם על באגים בדברים בסיסיים שגם אנשים שעובדים עם הספרייה הזו לא ידעו להסביר לי, כך שייתכן שהרעיון של הספרייה הוא טוב אבל היא סובלת כנראה מחוסר השקעה מספיקה ב core כך שזה סיכון מידי גבוה בשבילי. אז אני ממשיך לדבוק באנגולר 2.
עם זאת עדיין לא התחלתי לפתח.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב27/05/2016 11:18 (+03:00)