האתר שלי עבר התקפה אירנית
-
@scez-scez אמר בהאתר שלי עבר התקפה אירנית:
למה ביבי שם די ....
זהו, שהוא לפי התמונה ניצל בנס... זה באמת לא פשוט - הוא בגיל שקשה לשחות כל כך הרבה שעות (הוא כבר בערך 10 שעות באותה תנוחה)
... טוב, זה רק סוג של שחרור כל הבלה בלה הזה...
-
להחליף dns זה 24 שעות לא?
לא, פחות.
אין אפשרות לגשת לניהול או למשהו אחר בשרת
לא!
קיבלתי עכשיו מיופרס
לקוחות יקרים,
אנו משקיעים כרגע את מלוא המאמצים בטיפול באירוע אבטחה.
כפי שפרסמנו היום בשעה מוקדמת זיהנו מתקפת סייבר רחבת היקף על אתרים רבים שמאוחסנים אצלנו.
מדובר במתקפה מכוונת ורחבה של גורמים אנטי ישראליים .
ישנה התקדמות בחקירת האירוע, אנחנו עובדים בשיתוף פעולה עם מערך הסייבר הממשלתי, מתקדמים בחקירת האבטחה ובטיפול בהתקפה,
כדי לתת מענה מקיף בשאיפה להחזיר את כל האתרים לפעילות מלאה ותקינה בהקדם האפשרי עוד היום,
האתרים שלכם והמידע שלכם מגובים במערכי הגיבוי שלנו ואנחנו פועלים על מנת לטפל בכל האתרים שנפגעו כדי להחזירם לפעילות תקינה.
זה אירוע קשה ואנחנו נעבור אותו
תוכלו להתעדכן בכל עת בעמוד סטטוס השרתים שלנו:
https://status.upress.io/ -
להחליף dns זה 24 שעות לא?
אם הDNS עובר דרך פרוקסי כמו Cloudflair (שזה אחד הסיבות שאני ממליץ עליו), זה פועל מיידית (כי זה לא שינוי בעצם של הDNS).
אם זה שינוי רשומת DNS ממש זה תלוי בTTL אבל זה בד"כ לא יותר משעה. -
-
הדומיין שלך כולו מנוהל בuPress.
זה הזדמנות לשנות. פתח חשבון חדש בCloudflair,
לחץ על Add Site והזן את שם הדומיין, בחר במסלול חינמי והמשך את האשף.הם בשלב כל שהוא יבקשו ממך לשנות את שני הכתובות שהראית לשני כתובות שלהם.
תשנה, ותגמור את האשף ותוך שעה בערך תקבל הודעה שזה שונה.
עוד במהלך הזמן הזה תוכל כבר להפנות את הרשומה A של הדומיין לשרת שלך. -
יאמר לשבחם שהם הצליחו להחזיר את מערך השירות שלהם והם עונים תוך מס' דקות (שאלתי עוד כמה שאלות וענו לא כל פעם תשובה אחרת. ובכל זאת אולי זה בוט...)
וזו התשובה האחרונה שקיבלתי לגבי צפי להעלאת האתרים שלי לאוויראנחנו עדיין עובדים במרץ על השחזור והוא ימשך אל תוך הלילה.
נעדכן בסיום במייל ובדף הפייסבוק שלנו.ובדף הסטטוס שלנו בקישור הבא:
status.upress.ioהישאר מעודכן!