הסתרת Google Meet מתפריט ג'ימייל
-
ממש עכשיו התווסף לי חלונית Google Meet בצד ימין למטה של ג'ימייל (מעל ההאנגאאוטס), וכן את המילה "צ'אט"
זה מאד מפריע לי ומסתיר לי תוויות
איך אפשר לבטל את זה (בלי לסגור את האנגאאוטס)?
תודה מראש!!עריכה:
יש פיתרון שהוצע כאן (ראו בהמשך),
הוספת סימניה:
javascript:document.querySelector('.YM.YN.Y5').remove(); document.querySelector('.YI').remove()
-
אתה לא היחיד שמפריע לו העניין...
יש עוד אלפי אנשים שמצפים לפתרון.ועיין עוד כאן: https://support.google.com/meet/thread/41578187
וכאן: https://support.google.com/mail/thread/41250793ע''פ האמור שם הם עובדים על פתרון.
בא נראה כמה זמן ייקח להם... -
@בערל אמר בהסתרת Google Meet מתפריט ג'ימייל:
@כוכב-שמח אמר בהסתרת Google Meet מתפריט ג'ימייל:
(בימים האחרונים השתמשתי בשיחת וידאו של הצ'אט מידי יום למשך כשעתיים, אולי זה קשור).
99.9 אחוז שאין קשר.
נכון
אני קיבלתי את זה רק בחשבון אחד
שאני כמעט אף פעם לא נכנס אליו
וכל שכל שאין לי שם צאט פעיל -
וןמי שלא מחזיק חוסם פרסומות יכול להוסיף את הסימניה הזו
javascript:document.querySelector('.YM.YN.Y5').remove()
-
@יוסף-בן-שמעון ומה הסקריפט להורדת הצ'אט?
-
@חנון-המרבה אמר בהסתרת Google Meet מתפריט ג'ימייל:
@יוסף-בן-שמעון ומה הסקריפט להורדת הצ'אט?
javascript:document.querySelectorAll('.YM.YN.Y5, .YI').forEach(e => e.remove())
-
@מעמד אני שמתי לב לשנים שלשה הבדלים מן הסתם יש עוד ס(והם נראה לי כולם קשורים לאותה נקודה) א' אפשר לעשות פגישות עם 100 משתתפים מה שלא היה ניתן בעבר לדעתי, ב' כשאתה פותח פגישה זה נותן לך קישור לשתף את מי שתרצה לשתף בשיחה. ג' הוא גם נותן לך להכניס את כתובת האימייל של מי שתרצה לשלוח אליו והוא ישלח לו אוטמטית מייל עם הקישור.
שורה תחתונה הכל נובע מאותה נקודה לכאורה، היה בתקופה האחרונה ועדיין, צורך בהרבה מקומות בכיתות וירטואליות בודיאו, מי שהיה לו להציע את הדבר הכי פרקטי הם זום (לדוגמה אם אינני טועה הם היו היחידים שהציעו אפשרות ל100 בכיתה ללא תשלום)، והם הרויחו מזה בגדול، החברות הגדולות בתחום האינטרנט הצטערו על השוק הגדול שחמק מידיהם, וממהרות לפתח ולהציע תחליפים דומים. -
@A0533057932 אמר בהסתרת Google Meet מתפריט ג'ימייל:
(נ.ב. ללא קשר לקורונה
כבר לפני זה התפרסם שכולם הולכים לעבור לצ'אט העסקי)לא נכון, המיט הוצא בגלל הקורונה, וההשתלטות של זום על העסק.
מה שפורסם זה לגבי ההנגאוסט, שהולך להיסגר עד סוף השנה (2020) ובמקומו ייפתח הנגאוסט צ'אט העסקי לכלל המשתמשים. (אגב, הוא הרבה יותר דומה לשאר הפלטפורמות של הצ'אטים מבחינתו בוטים וכל זה..) -
@יוסף-בן-שמעון אמר בהסתרת Google Meet מתפריט ג'ימייל:
וןמי שלא מחזיק חוסם פרסומות יכול להוסיף את הסימניה הזו
javascript:document.querySelector('.YM.YN.Y5').remove()
זה לא פתר לי את הבעיה בכלל
מה אפשר לעשות?