מיקרוסופט אדג' - החלום ושברו
-
@מעלה-ומוריד הייתי צריך להכנס לחשבון.
עדיין אני לא מבין מה זה קשור לווינדוס 10?וכן איפה אני מצביע בעד המשוב?
-
@מעלה-ומוריד טוב, זה לא עובד.
על בעיה אי אפשר להצביע רק על הצעה.
לדעתי זה צריך להיות במקום אחר, כבר אחפש לך איפה לכתוב את זה. -
-
@WWW אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
@מעלה-ומוריד ראה כאן:
https://www.microsoftedgeinsider.com/he-il/welcome/update?channel=dev&version=84.0.502.0
https://techcommunity.microsoft.com/t5/discussions/bd-p/EdgeInsiderDiscussions
Microsoft Edge Insider Communityהנציגה סיוון שלחה למרכז המשוב.
אני לא מבין, מה זה:
ואולי בכלל כדאי לכתוב כהצעה א"כ? מה היא התכוונה לשתף לכל החברים שיצביעו בעד? -
@מעלה-ומוריד אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
הנציגה סיוון שלחה למרכז המשוב.
אל תתייחס לזה.
יש פורום פעיל של קהילת המפתחים של אדג'
הבאתי לך קישורים.
כל השאר שטויות.
שם אתה מתכתב עם המפתחים של אדג' עצמו. -
בלי קשר כ"כ אבל באופן כללי מייקרוסופט מוזרים מאוד בסגנון שלהם,
לדוגמה, אתה מקבל הודעה ש'לא ניתן למחוק את הקובץ בגלל שהוא פתוח במקום אחר או נמצא בשימוש', ממש הודעה לעניין, אולי תסבירו לי איפה הוא פתוח, מי משתמש בו עכשיו?
אני נזכר עכשיו שפעם היה כזה דבר מטומטם שאם היית מוריד קובץ אופיס מהרשת זה לא היה נפתח אלא היה כותב 'שגיאה, לא ניתן לפתוח את הקובץ' וזהו, דפוק את הראש בקיר, יש שגיאה אין לי מושג מה השגיאה אין לי מושג איך לפתור אותה, ומה שאני יודע זה שאני לא יכול לפתוח דפי חשבון בנק...
עד שריחמו עלי מן שמיא, וגיליתי שבמאפייני הקובץ מסומן שם V על נעל קובץ שהורד מהרשת (לא זוכר את הנוסח) ומאז אני כבר יודע מה השגיאה,
תגידו לי 'מיקרוסופט, מה היה כל כך נורא לכתוב 'קובץ זה נעול משום שהוא עלול לסכן אותך, אם אתה בטוח במקור הקובץ נא הורד את V וכו' וכו', אז לא! לא בבית ספרינו, אצלינו צריך לנחש כל הזמן מה הבעיה, וכמו שממש עכשיו אני מתמודד עם איטיות מחרידה שלאף אחד כאן בפורום אין בדיוק פיתרון לזה, איך פותרים את הבעיה? אי אפשר! כי לא יודעים איפה הבעיה, הם לא מגלים...
תודה שהקשבתם. -
)@שוהם307 אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
איך פותרים את הבעיה? אי אפשר! כי לא יודעים איפה הבעיה, הם לא מגלים...
לא בדיוק
התאוריה שלי אומרת כך:מיקרוסופט לא סופרים אותנו (את משתמשי העברית) ולא יעזור איך תסובבו את זה
כמות האנשים שמשתמשים בשפה העברית (בווינדוס/אופיס) היא יחסית קטנה וזניחה ביחס לכלל משתמשים בעולם
לדוגמא:
משתמשי שפת האנגלית,הערבית,איטלקית,סינית,יפנית וכן הלאה....... יש להם הרבה יותר משתמשים
ככל שיש בעולם אנשים שדוברים שפות אחרות ביחס לעברית תמיד הם ישקיעו שם ולא בעברית,
פרט לזה ששפת העברית היא מימין לשמאל מש"כ כל השאר הם משמאל לימין.אז אם אנחנו באמת קטנים אז למה יש למיקרוסופט שפה בעברית - נראה לי שזה משום שהם רוצים להנגיש את המוצרים שלהם לכלל העולם ולכן הם כותבים תרגום לעברית.
אותו דבר באדג'
מישהו חשב לרגע שאם הבאג היה באנגלית/ערבית/יפנית/סינית או בכל שפה שכמות המשתמשים היתה בתפוצה רחבה יותר? ברור שלא מפני שאז שווה להתחיל לחקור מהיכן הבאג נובע ולתקן אותו מפני שכמות האנשים רחבה שנפגעים מבאג מסויים. (ביחס לעברית)
למרות והיות שיש רק קובץ תירגום לעברית וכנראה שיש גם את תאימות של ימין-שמאל ובכמות המועטה של משתמשים ביחס לשפות אחרות לא נראה שלמקרוסופט שווה להקים אפילו צוות קטן של מתכנתים לנסות לפתור את הבעיה. ולכן, הם לעת עתה מעדיפים/ימליצו שקהילה קטנה מאוד יחליפו שפה לאנגלית ולא להתחיל להתעסק עם זה.
יתרה מזו, גם אם משהו ייתן להם את הפתרון מתחת לאף לא נראה לי שהם יתרגמו את זה למעשי להוצאת תיקון......ומישהו בככל חשב שמקרוסופט לא ידעו על הבאג הזה מלכתחילה???
סתם תאוריה וחומר למחשבה........
תקנו אותי אם אני טועה -
@zvinissim ימין ושמאל לא קשור לעברית בלבד
גם לערבית כמדומני
ובאמת יש מי שמתנדב לשנת שפה לערבית ולבדוק האם עדין קורס? -
@A0533057932 אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
גם לערבית כמדומני
@A0533057932 נכון
שפות עברית וערבית הם מימין לשמאל וכל שאר השפות הם משמאל לימיןרק ההבדל שלשפת הערבית יש הערכה 1,000,000,000 משתמשים לפחות בערבית ובעברית יש אולי 1 מליון במקרה הטוב (הערכה במשתמשי אגד')
זה ההבדל אם שווה להשקיע או לא
-
@zvinissim כמדומני שקראתי שהבעיה קיימת גם בשפה הערבית
-
@מעלה-ומוריד אני עכשיו בודק...
-
@מעלה-ומוריד רק גילוי נאות קטנטן... אצלי גם בעברית הוא לא נופל... הוא כבר אוחז ב50 מגה...
גירסה 81.0.416.72 (build רשמי) (64-סיבית)
-
@A0533057932 אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
@zvinissim ימין ושמאל לא קשור לעברית בלבד
גם לערבית כמדומני@zvinissim אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
שפות עברית וערבית הם מימין לשמאל וכל שאר השפות הם משמאל לימין
רק ההבדל שלשפת הערבית יש הערכה 1,000,000,000 משתמשים לפחות בערבית ובעברית יש אולי 1 מליון במקרה הטוב (הערכה במשתמשי אגד')
זה ההבדל אם שווה להשקיע או לא
מתפרץ לנושא, צריך להבין שבקטע הזה אנחנו חייבים תודה ענקית לערבים על עצם קיומם, בלעדיהם תשכחו מזה שהיה בכלל תמיכה בימין לשמאל בכל הרשתות החברתיות, מערכות ההפעלה, תוכנות הגרפיקה וכו'. ברור לכל אחד שזה בגלל הערבית (אגב @zvinissim זה לא מיליארד דוברים, זה בסביבות 420-430 מיליון) ובלעדיה היינו תקועים כמו מצורעים ברחבי הרשתות..
אז בקטע הזה בהחלט אנחנו צריכים להיות אסירי תודה חח.. -
@אביי אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
@מעלה-ומוריד רק גילוי נאות קטנטן... אצלי גם בעברית הוא לא נופל... הוא כבר אוחז ב50 מגה...
גירסה חדשה, אני עם אחת קודם. מיד בודק. אולי הביאו את הישועה?
עריכה: בדקתי. זעלבע זאך.
מעניין למה דילגו עליך. -
עד שמצאתי קובץ כבד...
בעיקרון לא צריך קובץ כבד, זה קורס מיד בכל קובץ.
-
@מעלה-ומוריד אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
גירסה חדשה, אני עם אחת קודם. מיד בודק. אולי הביאו את הישועה?
עריכה: בדקתי. זעלבע זאך.
מעניין למה דילגו עליך.אין לי מושג, רק זאת אדע, שבהתחלה כשהסתובבתי כחתן בחופתו שרק לי לא קורס, הייתי עם ווינדוס אינסיידר, עכשיו עשיתי התקנה מחדש לווינדוס, וחשבתי שלא אנצל מגורל השאר... אבל מה שנגזר מלמעלה