JS: הצגת selectbox בעת בחירה באופציה מסוימת בסלקטבוקס אחר
-
הבעיה שלך שם זה האירוע שלא קורא
ואגב between כותבים עם שתי e
ותראה את השינויים שעשיתי לך (לא גדולים בעיקר Jquery)תודה רבה! אבל את השינויים שעשית לא ראיתי.. - כיון שמה שאתה משנה נשמר אצלך ולא אצלי..
אחרי שאתה שומר את השינויים אתה צריך להעתיק את הכתובת ולצרף אותה כדי שנוכל לראות אותם.ודוד, תודה רבה!
במיוחד על המתודה החדשה שלימדתנופורסם במקור בפורום CODE613 ב18/11/2015 09:02 (+02:00)
-
השאלה שלי עכשיו היא איך אני עושה את אותו הדבר כשאני משתמש בספריה select2?
כי למרות שאני מנקה ממנה את הקלאס של select2 ואת כל הקלאסים שהוא מוסיף לה.. זה לא עוזר.
מצאתי רק את
האפשרות הזאת שהיא לא מעלימה את הפקד מהמסך, אלא רק נועלת את הפתיחה שלו. ואני רוצה שבכלל לא יראו אותו.
הפונקציה hidde של jquery לא עובדת..
אם אני מבין הבעיה היא שלאחר שאני קורא לבנאי של הספריה הנ"ל, מה שקורה שהוא מוסיף עוד divים למיניהם, ולכן בעצם אני צריך למחוק את כולם, כל פעם שאני רוצה להסתיר זאת...
האין דרך יותר פשוטה?
תודה רבה רבה!פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/11/2015 15:51 (+02:00)
-
-
זה בעצם הופך את תגיות הסלקט, לרשימה נפתחת עם יכולת הקלדה והשלמה אוט'.
כך שבמקום לחפש את הערך אפשר להקליד את ההתחלה שלו ולקבל את האפשרויות הקיימות.
זה העיקרון.
אתה יכול לראות כאן (בקטן..) איך זה עובד..עכשיו ראיתי שיש אפשרות להוריד אותם גם דרך NuGet:
פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/11/2015 17:04 (+02:00)
-
למה לא מספיק jQuery ui
?לא ידוע לי שיש דבר כזה בjquery ui..
למיטב ידיעתי יש להם רק השלמה אוט', והרשימה הנפתחת של זה כוללת רק את האפשרויות שיכולות להתאים להקלדה שלך.
אולם אני מחפש תיבת בחירה, שיהיו בה את כל האפשרויות, אלא שיש לך אפשרות להקליד ישירות את הערך אותו אתה רוצה, במקום לגלול עד אליו.
למיטב ידיעתי זה לא כלול בספריה שלהם, ולזה נועדה ספריית select2 ועוד כמה בסגנון.. שהם בעצם משלבים את ההשלמה אוט' עם סלקט בוקס..פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/11/2015 19:56 (+02:00)
-
אם אתה משתמש בangular יש לך ng-show
אין לי מושג בangular.
אשמח אם תוכל לשתף מנסיונך באנגולר, עד כמה זה משמעותי להשתמש בזה, ועד כמה מסובך ללמוד את זה.
קיצר, האם באמת זה כ"כ משמעותי ומקל על החיים.. או שזה עוד אופנה חולפת??פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/12/2015 00:00 (+02:00)
-
אופנה חולפת זה לא
בגדול בגדול כל ה-HTML בנוי על משתנים, ואנגולר מעדכן לפיהם את ה-DOM כל הזמן
לדוגמא כל ערימת הפניות בנטפרי (בעמוד הפניות באזור האישי) בנוי מקוד כזה בערך: ticket in tickets
וכך כל שינוי במערך\אוביקט מתבטא מיד על הדף, אצל כל המשתמשים.יש לזה הרבה יכולות
פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/12/2015 00:15 (+02:00)
-
http://blogs.microsoft.co.il/tomer4642/2015/10/17/הגדרת-depenencies-עבור-תיבת-השלמה-אוטומטית/
פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/12/2015 00:27 (+02:00)