קוד לקריאת ערכים מהרגיסטרי (בתשלום)
-
@dovid הסרתי והתקנתי מחדש, ועדיין לא נותן, הוא ממשיך להקפיץ את השגיאה הזו,
חבילת 'PythiaPackage' לא נטענה כהלכה. יתכן שהבעיה נגרמה על ידי תצורה שינוי או על ידי התקנה של סיומת אחרת. אתה יכול קבל מידע נוסף על ידי בחינת הקובץ C: \ משתמשים \ "\ AppData \ נדידה של Microsoft Visual Studio 16.0_ f8ee7600 \ Activity Log.xml '. הפעלה מחדש של Visual Studio יכולה לעזור בפתרון בעיה זו. האם להמשיך להראות את הודעת השגיאה הזו?
כרגע אני מתקין את 2017 בנוסף ל2019, בוא נראה אח"כ...
-
-
@אביי א. השגיאה אומרת שהקובץ לא קיים, זה סתם קובץ שדוד כתב בשביל הדוגמא, תחליף את השם של הקובץ בשם האמיתי של האקסס שאתה רוצה לפתוח
ב. במילה VAR אתה מצהיר על משתנה, האם אתה מכיר את המושג משתנה?
ג. אחרי הסוגריים המסולסלות שסוגרות את ה IF, אתה מוסיף:else { MessageBox.Show("אין לך הרשאת גישה"); }
-
@יוסף-בן-שמעון אמר בקוד לקריאת ערכים מהרגיסטרי (בתשלום):
@אביי א. השגיאה אומרת שהקובץ לא קיים, זה סתם קובץ שדוד כתב בשביל הדוגמא, תחליף את השם של הקובץ בשם האמיתי של האקסס שאתה רוצה לפתוח
החלפתי, תסתכל זה לא השם שבדוגמא, שיניתי ל AS.ACCDB !
-
ג. אחרי הסוגריים המסולסלות שסוגרות את ה IF, אתה מוסיף:
איך אני עושה שזה יפנה לקובץ EXE אחר? (שהוא יקפיץ טופס)
תודה! -
@אביי אמר בקוד לקריאת ערכים מהרגיסטרי (בתשלום):
ג. אחרי הסוגריים המסולסלות שסוגרות את ה IF, אתה מוסיף:
איך אני עושה שזה יפנה לקובץ EXE אחר? (שהוא יקפיץ טופס)
אתה רוצה פקודה שתריץ איזה קובץ מהמחשב שלך, בעצם כבר השתמשת בפקודה כזו לפני כן, כדי להריץ את הקובץ אקסס כתבת
System.Diagnostics.Process.Start("C:\access-file.mdb");
אז אתה צריך לכתוב אותה שוב, ורק להחליף את הנתיב של הקובץ לנתיב של הקובץ שאתה רוצה להריץ
-
var a = Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"SOFTWARE\Wow6432Node\abaye")?.GetValue("License").ToString();
הגדרנו משתנים, אח"כ ביקשנו ממנו לקרוא מהרכיב שנקרא רגיסטרי, שייגש לערך, ויקרא את המפתח,
if (a == "050416*" && b == "056789")
ביקשנו ממנו יפה, שיבדוק בבקשה מה מופיע במפתח הנ"ל.
{ System.Diagnostics.Process.Start("C:\access-file.mdb"); }
אם הערכים תואמים, יריץ את הקובץ הבא,
else { System.Diagnostics.Process.Start("C:\SD.exe"); }
ואם הם לא יריץ את הקובץ הזה.
הבנתי היטב?
-