קוד לקריאת ערכים מהרגיסטרי (בתשלום)
-
@dovid פתחתי בc#.
ולגבי הפוסט השני, אני מרשה
רמת הידע שלי היא בסיסית, התעסקתי בעיקר ב VB. יש לי תכנון ללמוד בהמשך בצורה מסודרת, בינתיים אני לומד לפי מה שאני צריך לעשות, אני לומד איך עושים ועושה...
(או שואל כאן בפורום או בסטאק, ומנתח אח"כ את הקוד שהביאו לי ) -
@dovid בעצם יותר נכון לומר שאני לומד ככה:
כשיצא השיאומי, חבר שלי התעסק בלעשות לו גירסא תומך (אני מקווה שאני לא מפר את הכללים), אני טיפוס סקרן, אז לקחתי אנדרואיד 8.1 רגיל, ופרקתי אותו לגורמים, בלי להשאיר כמעט שום רכיב או קובץ במערכת שלא שאלתי/חקרתי/הבנתי מה הוא עושה, ואז ניגשתי לשיאומי וטיפלתי בו לעצמי לשם ההנאה והלימוד, ומאז אני די שולט באנדרואיד... -
נהדר! טוב שאתה איתנו!
בחלונית בצד ימין תאתר את App.xaml ופתח אותו ובמקום המיליםStartupUri="MainWindow.xaml"
תדביק את המילים
Startup="Application_Startup"
(שים לב לא למחוק בטעות את ה> שאחרי זה).
כעת שים את הסמן של המקלדת על הApplication_Startup ולץ על F12.
ייפתח לך חלון קוד כשהסמן בתוך בלוק כזה:private void Application_Startup(object sender, StartupEventArgs e) { }
תוסיף שמה את השורות הבאות:
var a = Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"SOFTWARE\Wow6432Node\abaye")?.GetValue("License").ToString(); var b = Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"SOFTWARE\abaye")?.GetValue("License").ToString(); if (a == "050416*" && b == "056789") { System.Diagnostics.Process.Start("C:\access-file.mdb"); }
תשנה את הקוד בהתאם לצרכיך, שאל על כל שורה שאתה לא מבין.
לסיום הרץ ע"י F5 ובדוק אם זה עושה את העבודה, ואחרי זה קח את הקובץ המוגמר בתוך bin\debug בתיקיית הפרוייקט. -
@dovid הסרתי והתקנתי מחדש, ועדיין לא נותן, הוא ממשיך להקפיץ את השגיאה הזו,
חבילת 'PythiaPackage' לא נטענה כהלכה. יתכן שהבעיה נגרמה על ידי תצורה שינוי או על ידי התקנה של סיומת אחרת. אתה יכול קבל מידע נוסף על ידי בחינת הקובץ C: \ משתמשים \ "\ AppData \ נדידה של Microsoft Visual Studio 16.0_ f8ee7600 \ Activity Log.xml '. הפעלה מחדש של Visual Studio יכולה לעזור בפתרון בעיה זו. האם להמשיך להראות את הודעת השגיאה הזו?
כרגע אני מתקין את 2017 בנוסף ל2019, בוא נראה אח"כ...
-
-
@אביי א. השגיאה אומרת שהקובץ לא קיים, זה סתם קובץ שדוד כתב בשביל הדוגמא, תחליף את השם של הקובץ בשם האמיתי של האקסס שאתה רוצה לפתוח
ב. במילה VAR אתה מצהיר על משתנה, האם אתה מכיר את המושג משתנה?
ג. אחרי הסוגריים המסולסלות שסוגרות את ה IF, אתה מוסיף:else { MessageBox.Show("אין לך הרשאת גישה"); }