קורונה - גרפים ברורים של המצב בישראל וביחס לעולם
-
ויש את זה, http://forum.enativ.com/red_color/corona.php
-
-
בעזה"י
(מפני קדושת המועד...)
יסלחו לי כל הכותבים והמעוררים, אבל יחד עם ההתראות לנקוט אמצעי זהירות מחויבים, יש להיזהר לא להכניס את הקהל לפניקה, לא הכל אנחנו יודעים. מתברר היום שהחרדות מהקורונה משפיעות הרבה יותר קשה מהמחלה עצמה (אלו נתונים מדעיים סטיסטים).
שוב, להזהיר אבל בזהירות, ודעת לנבון נקל.
ורק נזכיר שאדם שאינו נזהר, גם אם הוא ינצל, עלול הוא שינקו לו מזכויותיו. וזה מספיק כדי לשכנע שלא להיות מופקר. ושוב, לא להכניס לפניקה. לא! (דברי אינם מכוונים למאן דהוא, אלא נכתבו בכללות. ובפרט לעורר לפני התגובות העתידית לפוסט זה ולדומים לו.) -
@yits אמר בקורונה - גרפים ברורים של המצב בישראל וביחס לעולם:
ההבדלים הגדולים מהארץ לאירופה וארה"ב
- שבארץ בודקים גם מי שלא הגיע לבית חולים ולא מתלונן בכלל (כמו מעגלים קרובים של נדבק ועוד)
- בארץ מטפלים ומנשימים בכל גיל ולכן מספר המתים ב"ה נמוך יחסית.
זה מתחיל הפוך כיון שבארץ ברחמי ה' המרובים ההתפשטות יחסית מתונה זה מאפשר בדיקות יותר רחבות וטיפול יותר רחב...
-
@אוריאל-אור אמר בקורונה - גרפים ברורים של המצב בישראל וביחס לעולם:
בעזה"י
(מפני קדושת המועד...)
יסלחו לי כל הכותבים והמעוררים, אבל יחד עם ההתראות לנקוט אמצעי זהירות מחויבים, יש להיזהר לא להכניס את הקהל לפניקה, לא הכל אנחנו יודעים. מתברר היום שהחרדות מהקורונה משפיעות הרבה יותר קשה מהמחלה עצמה (אלו נתונים מדעיים סטיסטים).
שוב, להזהיר אבל בזהירות, ודעת לנבון נקל.
ורק נזכיר שאדם שאינו נזהר, גם אם הוא ינצל, עלול הוא שינקו לו מזכויותיו. וזה מספיק כדי לשכנע שלא להיות מופקר. ושוב, לא להכניס לפניקה. לא! (דברי אינם מכוונים למאן דהוא, אלא נכתבו בכללות. ובפרט לעורר לפני התגובות העתידית לפוסט זה ולדומים לו.)הבעיה היא שיש הרבה שעד שלא יפחידו אותם הם לא ישמרו על ההוראות.
[אני איתך לגבי מה שאתה אומר, רק אני אומר שיש כאן דילמה] -
-
ויש גם את האתר הזה, נדמה לי שהוא הראשון בחיפוש גוגל
https://www.worldometers.info/coronavirus/ -
מישו יכול להסביר לי מה קורה בממלכה המאוחדת ?
(הצילום מסך נעשה עכשיו מתוך הלינק הראשון בהודעה הפותחת)מה קורה שמה ?
זה חד סטרי ?
אין מחלימים ?
כל מי שנפגע הור*ים אותו ? -
@משחזר-מידע טעות בעידכון..
-
פוסט זה נמחק!