הצגת שיחות בטיפול, בנפרד בGMAIL
-
רוצה לייעל התיבת מייל שלי, חשבתי שמה שיעזור יהיה להפריד השיחות בטיפול משאר השיחות
צריך לעשות תווית של שיחות בטיפול, ולגרום לה להופיע מעל השיחות האחרות. כל מייל שיגיע יקבל את התווית הזו, וממילא יופיע בחלק העליון של החלונית של GMAIL. כשאני מסיים את הטיפול בשיחה הזו, אני מוחק את התווית וזה מיד יורד לחלק השני של החלון. אם האיש קשר עונה שוב על המייל הזה, זה מקבל בחזרה את התווית.לכאורה רעיון יפה, אבל לא הצלחתי לייצר את התווית. אני יודע לעשות תוויות חכמות עם כל מיני שילובים של חיפושים, אבל איך עושים שכל המיילים החדשים ייכנסו לתווית, לא מצאתי.
עשיתי פיתרון בעל'בתיש, פילטר על כל המיילים שלא כוללים את המילה "sxfgsdghsfgns", שזה אומר כל המיילים, ולתת להם התווית הנ"ל. וגם הגדרתי בהגדרות שיציג התווית הזו למעלה, אבל עדיין מיילים חדשים לא מופיעים שמה.אשמח לעיצה טובה מבעלי ניסיון
יישר כוח -
יש לי בשבילך רעיון קצת שונה:
.
- תגדיר מסנן שכל הודעה שנכנסת לתיבה שלך תקבל כוכב.
(אגב, זה נכון לכל יצירת מסנן, במקום לכתובלא מכיל: xxx
כותביםאל: Youremail@gmail.com
)
2. תגדיר שהדואר נכנס יחולק ויופיעו קודם הודעות עם כוכב.
כעת כל הודעה נכנסת תקבל כוכב ותופיע בראש ההודעות.
לאחר שאתה עונה תשובה תמחק את הכוכב, אם יהיה שוב הודעה חדשה בשיחה זה שוב יקבל את הכוכב, וכן הלאה...
אותו דבר אתה יכול לעשות עם תוויות, לבחירתך...
בהצלחה רבה. - תגדיר מסנן שכל הודעה שנכנסת לתיבה שלך תקבל כוכב.
-
@שואף אמר בהצגת שיחות בטיפול, בנפרד בGMAIL:
צריך לעשות תווית של שיחות בטיפול, ולגרום לה להופיע מעל השיחות האחרות. כל מייל שיגיע יקבל את התווית הזו, וממילא יופיע בחלק העליון של החלונית של GMAIL.
וגם הגדרתי בהגדרות שיציג התווית הזו למעלה, אבל עדיין מיילים חדשים לא מופיעים שמה.
היכן הגדרת דבר כזה?
אני לא מצאתי אפשרות כזאת, לכן בעצם הצעתי את הרעיון עם 'כוכב' שיש אופציה לחלק את הדואר נכנס כפי שתיארת.אבל אם מצאת דרך עם "תווית" אז מצוין.