כרטיס רשת למחשב שעבר ניתוק של נטפרי
-
דבר ראשון אתה צריך לוודאות שאין לך את התתוכנה של אווטנט על המלחשב כי אז זה לא יעבוד לך, דבר שני לגבי הוויפיי בכל חנות שמתקנת מחשבים וגם בהרבה חנויות שיש בהם אלקטרוניקה מוכרים שבב וייפיי, מתחיל מ40\50 ש"ח למשהו פשוט עד 200\052 ש"ח לקולטים חזקים.
-
@ג-י-מ את השבב המדובר מכניסים לתוך המחשב או שהוא בא כמשהוא חיצוני?
אם אני רוצה לקנות שבב באיכות כמו מה שהיה לפני הניתוק באיזה סכום מדובר?
יש לך המלצה האם שוה להשקיע ברכישת השבב היקר? -
@נוני אם אתה רוצה שיעזרו לך הכי טוב שתכתוב פירוט מלא של המחשב
חברה, דגם (הכי מפורט)
לענייננו: שבב וייפיי קונים באיביי. לפי דגם של המחשב שלך כי לא כל שבב הלוח אם שלך תומך (עקב חסימה של החברה\סתם עקב חסימה של הלוח אם)
זה עולה בין10-20 שקל לפשוטים, ועד 100+ לטובים (ax, killer wi-fi וכדו')
לא ברור עכשיו מצב משלוחים.בקיצור תכתוב דגם.
-
@נוני אמר בכרטיס רשת למחשב שעבר ניתוק של נטפרי:
@ג-י-מ את השבב המדובר מכניסים לתוך המחשב או שהוא בא כמשהוא חיצוני?
אם אני רוצה לקנות שבב באיכות כמו מה שהיה לפני הניתוק באיזה סכום מדובר?
יש לך המלצה האם שוה להשקיע ברכישת השבב היקר?בא בחיבור USB למחשב, בקשר לסוג קולט תלוי מה המרחק בין המחשב לראוטר\מודם ותלוי מה המהירות שלך בגלישה וכמה אתה רוצה שהיה הצהירות בגלישה שמחשב
-
@chv אמר בכרטיס רשת למחשב שעבר ניתוק של נטפרי:
@נוני אם אתה רוצה שיעזרו לך הכי טוב שתכתוב פירוט מלא של המחשב
חברה, דגם (הכי מפורט)
לענייננו: שבב וייפיי קונים באיביי. לפי דגם של המחשב שלך כי לא כל שבב הלוח אם שלך תומך (עקב חסימה של החברה\סתם עקב חסימה של הלוח אם)
זה עולה בין10-20 שקל לפשוטים, ועד 100+ לטובים (ax, killer wi-fi וכדו')
לא ברור עכשיו מצב משלוחים.בקיצור תכתוב דגם.
אני הזמנתי לפני שלוש חודשים באיביי ואני עדיין מחכה.
-
@ג-י-מ מה שיש לקנות באיביי \ עליקספרס USB שעושה וייפיי זה לא מוצלח לעומת הוייפיי המקורי כרטיס עם אנטנות שמחובר ללוח אם, יש לו הרבה יותר יכולות.
מומלץ לקנות כזה אחד במקום לקנות בפרוטות מתם וייפיי USB ולהתאכזב מהמהירות.נ.ב. זה תופס לך יציאת USB במחשב. זה לא עניין של מה בכך
כמה יציאות כבר יש לך בנייד שאתה יכול להקדיש אחת לכל הזמן? -
@chv אמר בכרטיס רשת למחשב שעבר ניתוק של נטפרי:
@ג-י-מ מה שיש לקנות באיביי \ עליקספרס USB שעושה וייפיי זה לא מוצלח לעומת הוייפיי המקורי כרטיס עם אנטנות שמחובר ללוח אם, יש לו הרבה יותר יכולות.
מומלץ לקנות כזה אחד במקום לקנות בפרוטות מתם וייפיי USB ולהתאכזב מהמהירות.נ.ב. זה תופס לך יציאת USB במחשב. זה לא עניין של מה בכך
כמה יציאות כבר יש לך בנייד שאתה יכול להקדיש אחת לכל הזמן?נכון, ולכן אני לא ממליץ על איביי, ולגבי הנייד, השבבים שתופסים שבגודל כמו אלחוטי של עכבר הם דפוקים ולכן מומלץ לקנות את הגדולים שנראים כמו ראוטר אמנם זה מגבלים את הניידות של המחשב אבל זה עושה קליטה טובה.
מקווה שאנחנו לא בדו שיח של חרשים -
@ג-י-מ לא, אנחנו די מתַקשרים
הכל בסדרמקווה שמי שהיה צריך את המידע קיבל אותו במיטבו
-
בקיצור, לסיכום תלוי מה ואיך, אם יש לו גלישה חזקה והוא קרוב לראוטר אז עדיף לו לקנות שבב קטן, אבל אם יש לו גלישה נמוכה או שהןא רחוק מהראוטר או שלא חשוב לו הניידות של המחשב עדיף שיקנה קולט חזק, [דרך אגב יש קולטים בשוק שקולטים אפי' 3 קילומטר מרחק]