המלצה למחשב נייד זול
-
@אלי-TZA אמר בהמלצה למחשב נייד זול:
מצטרף ל@בערל שב₪300 יותר מהדל שהבאת יש כבר i5 דור 10 שההבדל בביצועים הוא עצום (כבר מדור 8 שאז עברו ל4 ליבות כפולות בi5)
מה זה דור 10 ??
בזמנו לפני חצי שנה לא הציעו לי מחשב מעבד דור 10 (אפילו אתה לא) והתקציב שלי נראה לי היה גדול יותר משל @WWW
זה יתר טוב מדור 8 בהרבה ?
אם כן, למה לא הציעו לי ? (או שזה היה מאד יקר, מה שפחות נראה לי. כי התקציב של הדל הנ"ל שעליו כתבת הוא 1525) -
@אלי-TZA אמר בהמלצה למחשב נייד זול:
> @WWW פרסומון אמר לי שבפשוטים HP "הכי פחות טובים" בלשון נקיה..מצטרף ל@בערל שב₪300 יותר מהדל שהבאת יש כבר i5 דור 10 שההבדל בביצועים הוא עצום (כבר מדור 8 שאז עברו ל4 ליבות כפולות בi5) והיתרון הגדול לדעתי גם למי שלא צריך את הביצועים שהוא יכול להחזיק יפה שנים קדימה (מבחינת מהירות) גם כשהווינדוס והתוכנות נעשות כבדות יותר מגרסה לגרסה ולכן כדאי לבדוק גם מה אופציות שדרוג הזכרון לעתיד.
אם התקציב לא מאפשר אז קונים מה שנכנס ומתאזרים בסבלנות בעת השימוש במחשב..
אין לי זמן כרגע לבדוק ב-KSP
יש לידי מישהו שהתחיל למכור עכשיו מחשבים והוא מוכר במחירי הקרן כמעט, תתן לי גבולות תקציב ואני יבדוק מולו. (עדיף למייל שיהיה לי מול העיניים)
הם הכי פחות טובים מהשלישייה הפותחת- קרי: לנובו DELL ו-HP. אבל אסוס פחות טובים מהם מבחינת תקלות וכדו'!!
-
@מעמד אמר בהמלצה למחשב נייד זול:
מה זה דור 10 ??
בזמנו לפני חצי שנה לא הציעו לי מחשב מעבד דור 10 (אפילו אתה לא) והתקציב שלי נראה לי היה גדול יותר משל @WWW
אם כן, למה לא הציעו לי ? (או שזה היה מאד יקר, מה שפחות נראה לי. כי התקציב של הדל הנ"ל שעליו כתבת הוא 1525)דור 10 יותר מתקדם מדור 8
ולא הציעו לך כי הוא עדיין לא היה...
-
פוסט זה נמחק!
-
@בערל אמר בהמלצה למחשב נייד זול:
@מעמד אמר בהמלצה למחשב נייד זול:
מה זה דור 10 ??
אם כן, למה לא הציעו לי ? (או שזה היה מאד יקר, מה שפחות נראה לי. כי התקציב של הדל הנ"ל שעליו כתבת הוא 1525)דור 10 יותר מתקדם מדור 8
ולא הציעו לך כי הוא עדיין לא היה...
@מעמד ההבדלים בין 8 ל- 10 קטנים, ובין 7 ל-8 גדולים מאוד. השוואה
לא היית מרוויח הרבה מדור 10 לעומת שלך. -
@בערל אמר בהמלצה למחשב נייד זול:
דור 10 יותר מתקדם מדור 8
לאחרונה בדקתי הפרש בין מעבד דור 10 (I5 10210) למעבד דור 8 משופר (WISKY LAKE I5 8265) וההפרשים לא משמעותיים חוץ מזה שדור 10 תומך בזיכרון במהירות 2666.
כל זה אמור לגבי דור 10 COMMET LAKE
אבל למעשה בדור 10 יש 2 סדרות מעבדים הסידרה השניה בדור 10 היא סדרת ICE LAKE והיא משהו אחר לגמרי כי הם מיוצרים בטכנולגיה של 10 ננו מטר [לעומת 14 ננו מטר בדורות הקודמים, וכן ב- COMMET LAKE] והם יותר חסכוניים. וכנראה גם קצת יותר מהירים, וחוץ מזה שהמעבד הגרפי שם יותר טוב [יש הפרש גדול בין הסוגים של ה- ICE LAKE במעבד הגרפי אבל כולם יותר טובים מהסדרה השניה].