-
@אוריי לשם התחלה,
תעבור על כל הגליונות, אתה רואה איך שהסוף של הכתובת בשורת הכתובת משתנה לכל גליון?
תכתוב רשימה של כל הגליונות שאתה רוצה לדפדף ביניהם ותכתוב קוד כזה (בשורה 7 תשים את רשימת הגליונות כמו שאני שמתי):(function slideShow () { if (window.myInterval) { clearTimeout(window.myInterval); delete window.myInterval; return; } let sheetList = ['0', '1964356808', '98409833']; let activeSheet = 0; window.myInterval = setInterval(() => { document.location.hash = document.location.hash.replace(/gid=\d+/, `gid=${sheetList[activeSheet++ % sheetList.length]}`); }, 15 * 1000); })();
הרצת הקוד בקונסול יתחיל את ה-slideshow והרצה שנייה יפסיק אותו וחוזר חלילה
-
@yossiz שלום
הרבה תודה רבה על הקוד ששלחת עובד מצוין
רק עוד פרט קטן שברצוני להוסיף
כעת יש לי כמה גרפים רק הבעיה היא שאני לא מצליח להוסיף רקע תמונה לגרף
הפתרון האופציונלי הוא לא לעשות את הגרף על כל הגיליון אלא על תאים ולעשות את הגרף ללא רקע
אבל הבעיה היא שלכל מחשב יש לו רזולציה אחרת ואני רוצה שהגרף עם הרקע יהיה על כל המסך
השאלה היא האם אפשר להוסיף את זה בקוד הנ''ל? -
@אוריי זה נשמע לי משהו הרבה יותר מסובך ממה שעשיתי, רוב הסיכויים שלא אצליח לעזור, אבל על הצד הקטן שאצליח,
אני לא מכיר כלל את גוגל שיטס, לכן אני צריך קודם כל את העזרה שלך שתסביר לי בדיוק מה אתה רוצה לעשות בצירוף קישור למסמך דוגמה.
אפשר גם במייל למייל שבחתימה שלי (כן כן, אפשר לשלוח למייל עברית מתוך ג'ימייל, בספקים אחרים ייתכנו בעיות). -
@dovid אמר במחפש קוד סקריפט:
זה טעות להשתמש עם המוצר הזה למטרה הזו.
גם אם תצלח את המשוכה הזו ואת הארבעה שאחריה,
יש המון המון חסרונות בשימוש לא נורמלי במוצר, והמעלה היחידה זה ה"הצלה מלשנות מה שקיים".@dovid אדרבה אם יש לך פתרון איך לפתור את הבעיה אתה מוזמן.
-