טבלט עם אינטרנט נטפרי
-
אשמח לקבל מידע/המלצה
אני מעוניין בטבלט איכותי, שאחבר אותו לויפי שיש לי עם אינטרנט של נטפרי.
שיישמש בעיקר להפקדת צ'קים וואטסאפ' (פתוח לי), ולפרקים (בדרכים, ג"כ עם סים של נטרפי שיש לי בסטיק לדרכים) גישה למייל, גישה לדפדפן לממשקי ניהול, וייתכן שאצטרך גישה מרחוק למחשב, או גישת SSH לשרתים שלי.
אשמח לדעת:
א. איך זה מסתדר עם נטפרי, בעיקר לגביהפקדת צ'קים, כי כאמור לגבי הוואטסאפ אם במחשב פתוח לי נראה לי שזה יהיה פתוח גם במכשיר.
ב. לגבי איך להתקין תעודת אבטחה.
ג. אני רוצה משהו איכותי ששוה את המחיר והתמורה שהוא מספק, זה לא לשימוש יום יומי, אך כשאצטרך אותו אני רוצה שיעבוד פרפקט.
בתודה מראש -
@חוקר לטאבלטים של סמסונג יש מגוון פתרונות רחב מאד
חלקם פוגעים באחריות וחלקם לא (נטספארק בצורה רגילה לא פוגעת אבל אני לא ניסיתי את רמת החסימה הגבוהה שלהם למכשיר מה שנקרא הקשחה יכול להיות שאז כן)
לנטפרי עדין אין פיתרון ללא פגיעה באחריות (זה מה שידוע לי) -
@חוקר
אם עיקר עיסוקך בצ'קים - קח בחשבון שהבנקים מעדכנים את האפליקציות שלהם לפרקים, ויש פרק זמן בו אינך יכול להשתמש באפליקציה הקודמת ועד שהנטפריקים משמישים את האפליקציה החדשה לטובתנו.אני למשל עוד לא הצלחתי להתקין את אפליקציית בנה"פ למרות המדריך המסודר שהעלה @משרדי . מקוצר המשיג כנראה.עריכה:
טעות, היום האפליקציה כבר עובדת גם בלי המדריך הנ"ל. אצלי זה לא עובד פשוט בגלל שהאנדרואיד שלי (4.4) כבר לא נתמך, וזו לא האפליקציה הראשונה שכותבת לי את זה. חושב שזו גם נקודה שכדאי לקחת בחשבון כשאתה בוחן אופפציה של אנדוראיד עד 6.
בהצלחה!