פתרון מעניין להוריד מאות מיילים עם כל הקבצים המצורפים שלהם בכמה דק'
-
יש לי צורך הרבה פעמים לבחור למשל 10 מיילים ולחלץ את הקבצים המצורפים. כמה שידוע לי באתר של גימייל אין אפשרות כזו אלא להכנס לכל הודעת מייל ושם להוריד את כל המצורפים באותה הודעה.
אז פשוט, להתקין את THUNDERBIRD של מוזילה.
יש תוסף שנקרא AttachmentExtractor
והוא מוסיף בעת לחיצה על עכבר ימיני פונקציה של "חלץ מצורפים לתיקיה" והוא מחלץ מיד לתיקיה שקבעת מראש. אז ניתן לבחור ע"י לחיצה על קונטרול כמה וכמה הודעות ואז לחיצה ימינית חלץ קבצים מצורפים -
ויש שם עוד אפשרות לבחור מיילים חלקם או כולם>לשמור בשם>בחירת תיקיה - ובזה הוא שומר את כל המיילים כקובץ EML עם הקבצים שלהם בתיקיה שבחרת
הבעיה הגדולה עם התוכנה הזו ועד היום אני סובל ממנה שכל המיילים נשמרים בקבצים מיוחדים כאלו של התוכנה ותופסים נפח עצום הרבה יותר מהתיבה עצמה למשל תיבת גימייל יכולה להיות מקסימום מליאה גיגה (בחינמי) אז למה הקבצים של חשבון זה בתוכנה תופסים 22 גיגה???
מצאתי איפשהו שכותבים שהבאג הגדול שלהם שכל הודעה שמחקת אמנם נמחקת מהשרת אבל התוכנה לא מוחקת אותה מעצמה ואמנם כבר לא תראה אותה בתוכנה אבל בקבצי APPDATA הם לא נמחקים . אולי למישהו פתרון
איך שלא יהיה הפתרון שכתבתי למעלה הוא טוב לחד פעמי שאדם רוצה לגבות בגיבוי מקומי את כל המיילים אז אפשר לעשות את כל התהליך הזה ואז למחוק את כל התוכנה עם כל קבצי הדטה -
@בערל אמר בפתרון מעניין להוריד מאות מיילים עם כל הקבצים המצורפים שלהם בכמה דק':
רעיון יפה, אבל בשביל לחלץ קבים מצורפים יש דרכים יותר פשוטות, לדוגמה: https://gsuite.google.com/marketplace/app/save_emails_and_attachments/513239564707
אבל זה רק למי שיש G SUITE ?
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בפתרון מעניין להוריד מאות מיילים עם כל הקבצים המצורפים שלהם בכמה דק':
@בערל אמר בפתרון מעניין להוריד מאות מיילים עם כל הקבצים המצורפים שלהם בכמה דק':
רעיון יפה, אבל בשביל לחלץ קבים מצורפים יש דרכים יותר פשוטות, לדוגמה: https://gsuite.google.com/marketplace/app/save_emails_and_attachments/513239564707
אבל זה רק למי שיש G SUITE ?
לא.
-
-
mailstore home היא תוכנה מצויינת לזה, אפשר לייבא לתוכה מייל מקובץ MBOX ומעוד הרבה מקורות. היא מתשמשת כארכיון מייל עם כיווץ, ואפשרות של חיפוש מתקדמת וייצוא לכל מיני פורמטים.
-
@שוהם307 אמר בפתרון מעניין להוריד מאות מיילים עם כל הקבצים המצורפים שלהם בכמה דק':
@בערל תגיד, מה זה הדבר הזה שכתוב בהודעה לפני ההתקנה? האפליקצייה יכולה לשנות את הקבצים שלי ולמחוק אותן? כאילו מה?
זה ההרשאות שהאפליקצייה צריכה בכדי לבצע את הפעולה.
זה לא באמת מוחק.