מבינים בזאפ? - מדיח כלים, עיזרו לי להחליט
-
@mdy אמר במבינים בזאפ? - מדיח כלים, עיזרו לי להחליט:
@לחיל-אומר עם טבליות של פיירי הטובות https://www.azrieli.com/o/a5635812-2136-4816-b448-28b1e5ce694f?utm_source=zap&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=a5635812-2136-4816-b448-28b1e5ce694f
מוריד הכל כולל הכל מכלי פורצלן וזכוכית. מסכום 99.9999% מסירים 100% לכלוך רגיל
98% לכלוך ממש שרוף וקשה
מספק? אני חושב ששווה. זה לא דומה למדיחים של פעם. והטבליה זה ממש חשוב מה שלא פיירי לא עושה את העבודה. בדוק!מנסיון שלך, יש הבדל בין טבליות הפלטיניום לרגילות?
לא מצאנו הבדלים בתכונות שעל האריזה. -
בסוף רכשנו..... אל תתחרט הסק מסקנות!
חובה לשים מלח ומבריק!!!!
כלים לא יבשים? כי לא שמת מבריק (כלי פלסטיק אף פעם לא ממש יבשים)
ריח חזק? מקווה שהמדיח שוטף טוב. אם ממשיכה הבעיה אולי תעשה כל פעם שטיפה נוספתאגב לכל המתעניינים בדגם שהמלצתי אני תמיד מפעיל תכנית קצרה של 30 דקות (התכניות האחרות לא מוסיפות כלום) ועם הפיירי פשוט נקי
-
כמו ש@mdy אמר חובה לשים מלח ונוזל הברקה גם אם יש בטבליות.
שימוש ברכיבי ניקוי נפרדים (חומר ניקוי, נוזל הברקה ומלח) יספק תוצאות טובות יותר בהשוואה לשימוש בחומרי ניקוי משולבים (טבליות) ללא מלח ונוזל הברקה. האינטראקציה בין הרכיבים הנפרדים מבטיחה היווצרות של משטח חלק שהמים נשטפים ממנו בצורה טובה יותר. אם אינכם משתמשים בנוזל הברקה, סביר להניח שלא תיהנו מתוצאות ייבוש מיטביות.
מהאתר של סימנסעוד שם בהמשך:
השתמשו בחומרי ניקוי בצורת טבליות, אבקה או נוזל עבור המדיח, אך לעולם לא בסבון נוזלי המיועד לידיים או לרחצה. תמיד כוונו את מינון חומר הניקוי בהתאם לרמת הלכלוך. הדיספנסר המסומנן של חומר הניקוי יעזור לכם להוסיף את הכמות הנכונה. טבליות בסגנון "3/4/5 פעולות בטבליה אחת" מכילות גם חומר ניקוי וגם נוזל הברקה, תחליף מלח ורכיבים נוספים כמו חומר להגנה על זכוכית או חומר לניקוי פלדת אל-חלד. חומרי ניקוי משולבים כאלה מתאימים בדרך כלל לקשיות מים ברמה מרבית של 21°dH. אם קשיות המים בביתכם גבוהה מ-21°dH, עליכם להוסיף מלח ונוזל הברקה.כנראה זה גם מסביר את ההבדל כי ידוע שבישראל המים הם קשים.
-
ריח חזק? מקווה שהמדיח שוטף טוב. אם ממשיכה הבעיה אולי תעשה כל פעם שטיפה נוספת
אצלך אין שום ריח בכלים אחרי השטיפה?
אגב לכל המתעניינים בדגם שהמלצתי אני תמיד מפעיל תכנית קצרה של 30 דקות (התכניות האחרות לא מוסיפות כלום) ועם הפיירי פשוט נקי
חושב שאצלי הכי קצר זה שעה.