מבינים בזאפ? - מדיח כלים, עיזרו לי להחליט
-
קניתי את זה לפני שנה וחצי
https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=906139
מרוצה מאד. שירות מעולה ומהיר של החברה
ועוד סוד קטן
יש מחסן עודפים למוצרי חשמל ליד ראשון, קניתי אותו ב1200 ש"ח
זה הטלפון 052-3172266
בהצלחה -
@אהרן שתי הקישורים ששמת מפנים לבוש, לא ראיתי לאיזה סימנס הפנית..
בכל אופן, בזמנו התלבטנו בין בוש לסימנס וזה באמת אותה חברה, אם כי נראה לי שבוש מיוצר בטורקיה וסימנס בגרמניה (לפחות כך אמר לי בזמנו המוכר על 2 הדגמים שאני התלבטתי.. לא יודע אם זה גורף לכל הבוש והסימנס). -
זה הסימנס.
הייתי בחנות (אמינה, יש לומר), ויצאתי הרבה יותר מבולבלבסוף כולם שולחים אותך למה שיש להם במחסן
אמר לי ש-90% מההצעות בזאפ שקרים ע"מ שתתקשר ויציעו לך משהו חילופי (בדיוק נגמר לנו במלאי..), צריך פשוט להתחיל להרים טלפונים.
אמר גם שיש מוכרים מיבואן לא רישמי (סטוקים) והם לא נותנים באמת אחריות כשצריך (והוא (-בעל החנות) לא יעמוד מאחורינו אם יצטרכו, משא"כ אצל היבואן המקומי).
אין מטורקיה, אלא מפולין וגרמניה בהפרש של 800-1000 ש"ח.
-
@אהרן קצת הגזים המוכר בחנות (טוב כנראה גם הוא רוצה למכור)
זה נכון שיש רמאים בזאפ אבל ההיפך 10%
יבואן לא רשמי זה לא תמיד רע. יותר זול ולא אומר שהשירות לא טוב
ואני שואל את עצמי כבר הרבה זמן....
מתי אנשים יפסיקו לבדוק באיזה מדינה מייצרים את המכונה. כל המחשבים הטובים ביותר מיוצרים בסין!!!!
זה לא המדינה שקובעת, אלא מי החברה שעומדת מאחורי המוצר.
חושבים שפולני או טורקי יותר טוב מסיני?! יופי גם עליכם הצליחו לעבוד -
@mdy אמר במבינים בזאפ? - מדיח כלים, עיזרו לי להחליט:
@אהרן כי מאד המליצו עליו בזאפ. וחיפשתי ב"עודפים" דגם שהמליצו
סליחה על החפירה, רוצה כבר לסיים ע"ז
בקישור שהבאת יש רק 4 המלצות די פושרות.
מנסיון שלך, איך רמת הנקיון, יש מקום לאיכותי יותר?
לגבי
חושבים שפולני או טורקי יותר טוב מסיני?! יופי גם עליכם הצליחו לעבוד
לא מדויק, תלוי בקרות איכות ותוכניות. הרי תעדיף לרכוש מחברה אמריקאית שמייצרת בסין, מחברה סינית.
מה גם שספציפית, טכנאי אמר לי שפתח וראה שבגרמני יש יותר תעלות יבוש. -
@אהרן אם תשתמש עם טבליות פיירי תהיה מרוצה מאד. חבר שלי קנה בוש לא מרוצה יותר ממני
טבליות זה הסוד. וברור צריך לדעת לסדר את הכלים נכון.
מנקה הכל ומבריק מייבש מצויין
חסרונות (כנראה של כל המדיחים) סירים שרופים!!! לא מנקה לגמרי לא מייבש היטב כלי פלסטיקואגב "בגרמני יש יותר תעלות"
מה הקשר ל"גרמני" גם בסיני יכול להיות יותר תעלות זה במקרה בגרמני. אין קשר לארץ הייצור תלוי מי עומד מאחורי המוצר
אלקטרולוקס זה חברה אירופאית ואמינה והשירות שלה מעולה
באו להתקין מיד. הייתה בעיה בלוח הדיגיטלי בחודש האחרון של האחריות. אפילו שהיו יכולים להתווכח איתנו כיון שהנציג הראשון לא גילה את הבעיה ובינתיים באמת היה בסדר
אבל יום אחרי שנגמרה האחריות חזרה הבעיה. הם לא התווכחו
אנחנו הרגשנו צורך להסביר שכבר פנינו בעבר
הם אפילו לא הבינו למה אנחנו מנסים להסביר משהו ברור כל כךתקנה בוש תיפרד מפי שניים כסף, וסביר להניח שגם אם תהיה מרוצה יותר (ומפקפק בכך...) לא בהרבה
ואגב לכל מי שעדיין לא קנה מדיח כלים.... שווה כל שקל!!!!
מה גם כביסה אתם מכבסים ביד?! -
ואגב לכל מי שעדיין לא קנה מדיח כלים.... שווה כל שקל!!!!
ברצינות, אתה מכניס כלי מלוכלך - עם לכלוך ממשי והוא יוצא נקי?
או שצריך להוריד את כל החתיכות הגדולות ואז להכניס למדיח מה שממש לא שווה את העבודה? -
@לחיל-אומר זורק את השאריות לפח לפני שאתה מניח בכיור?
מספיק כזה רמה?
ב. האם הוא מצליח גם על לכלוכים שצריך לשפשף עם ננס?
אם כן מחר אני קונה...
נ.ב. יש לי מדיח מאד ישן שלא כזה עושה את העבודה, זה בגלל שהוא ישן או שאני לא יודע לעבוד איתו? -
@לחיל-אומר עם טבליות של פיירי הטובות https://www.azrieli.com/o/a5635812-2136-4816-b448-28b1e5ce694f?utm_source=zap&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=a5635812-2136-4816-b448-28b1e5ce694f
מוריד הכל כולל הכל מכלי פורצלן וזכוכית. מסכום 99.9999% מסירים 100% לכלוך רגיל
98% לכלוך ממש שרוף וקשה
מספק? אני חושב ששווה. זה לא דומה למדיחים של פעם. והטבליה זה ממש חשוב מה שלא פיירי לא עושה את העבודה. בדוק! -
@לחיל-אומר עם טבליות של פיירי הטובות https://www.azrieli.com/o/a5635812-2136-4816-b448-28b1e5ce694f?utm_source=zap&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=a5635812-2136-4816-b448-28b1e5ce694f
מוריד הכל כולל הכל מכלי פורצלן וזכוכית. מסכום 99.9999% מסירים 100% לכלוך רגיל
98% לכלוך ממש שרוף וקשה
מספק? אני חושב ששווה. זה לא דומה למדיחים של פעם. והטבליה זה ממש חשוב מה שלא פיירי לא עושה את העבודה. בדוק!מנסיון שלך, יש הבדל בין טבליות הפלטיניום לרגילות?
לא מצאנו הבדלים בתכונות שעל האריזה. -
בסוף רכשנו..... אל תתחרט הסק מסקנות!
חובה לשים מלח ומבריק!!!!
כלים לא יבשים? כי לא שמת מבריק (כלי פלסטיק אף פעם לא ממש יבשים)
ריח חזק? מקווה שהמדיח שוטף טוב. אם ממשיכה הבעיה אולי תעשה כל פעם שטיפה נוספתאגב לכל המתעניינים בדגם שהמלצתי אני תמיד מפעיל תכנית קצרה של 30 דקות (התכניות האחרות לא מוסיפות כלום) ועם הפיירי פשוט נקי
-
כמו ש@mdy אמר חובה לשים מלח ונוזל הברקה גם אם יש בטבליות.
שימוש ברכיבי ניקוי נפרדים (חומר ניקוי, נוזל הברקה ומלח) יספק תוצאות טובות יותר בהשוואה לשימוש בחומרי ניקוי משולבים (טבליות) ללא מלח ונוזל הברקה. האינטראקציה בין הרכיבים הנפרדים מבטיחה היווצרות של משטח חלק שהמים נשטפים ממנו בצורה טובה יותר. אם אינכם משתמשים בנוזל הברקה, סביר להניח שלא תיהנו מתוצאות ייבוש מיטביות.
מהאתר של סימנסעוד שם בהמשך:
השתמשו בחומרי ניקוי בצורת טבליות, אבקה או נוזל עבור המדיח, אך לעולם לא בסבון נוזלי המיועד לידיים או לרחצה. תמיד כוונו את מינון חומר הניקוי בהתאם לרמת הלכלוך. הדיספנסר המסומנן של חומר הניקוי יעזור לכם להוסיף את הכמות הנכונה. טבליות בסגנון "3/4/5 פעולות בטבליה אחת" מכילות גם חומר ניקוי וגם נוזל הברקה, תחליף מלח ורכיבים נוספים כמו חומר להגנה על זכוכית או חומר לניקוי פלדת אל-חלד. חומרי ניקוי משולבים כאלה מתאימים בדרך כלל לקשיות מים ברמה מרבית של 21°dH. אם קשיות המים בביתכם גבוהה מ-21°dH, עליכם להוסיף מלח ונוזל הברקה.כנראה זה גם מסביר את ההבדל כי ידוע שבישראל המים הם קשים.