אנטי וירוס מומלץ
-
@UA טוב נחכה למישהו שמכיר..
אני אצלי גם עשיתי כך ..
בפעם הראשונה שאתה מכניס נגן אז הוא שואל מה לעשות ..
אז עשיתי לו זכור תשובה זאת תמיד וסרקתי, וכך כל נגן שניכנס מייד עובר ניקוי.
ובנוסף בגלל שאנשים שמכניסים בעמדות מחשב נגנים יכול להיות שיש להם כל מיני תוכנות בנגן, וESET אם מבקשים ממנו הוא גם מוצא תוכנות בלתי רצוית שלא בהרכח זה וירוס.
אומנם לפי מה שראיתי הוא לא מוחק ישר אלה שואל ליפני
לכן גם מומלץ בהתקנה לבטל איתור אפלקציות העלולות להיות לא רצויות
על צד שתוצג למשמש הודעה מה ברצונך לעשות , והוא לא ידע וימחק דברים שהוא צריך..
כי גם ככה בעמדות מחשב אנשים לא מתקינים תוכנות או משהו
וגם כמו שאמרתי זה לא אמור להיות וירוס. -
@bbn אמר באנטי וירוס מומלץ:
@UA טוב נחכה למישהו שמכיר..
אני אצלי גם עשיתי כך ..
בפעם הראשונה שאתה מכניס נגן אז הוא שואל מה לעשות ..
אז עשיתי לו זכור תשובה זאת תמיד וסרקתי, וכך כל נגן שניכנס מייד עובר ניקוי.
ובנוסף בגלל שאנשים שמכניסים בעמדות מחשב נגנים יכול להיות שיש להם כל מיני תוכנות בנגן, וESET אם מבקשים ממנו הוא גם מוצא תוכנות בלתי רצוית שלא בהרכח זה וירוס.
אומנם לפי מה שראיתי הוא לא מוחק ישר אלה שואל ליפני
לכן גם מומלץ בהתקנה לבטל איתור אפלקציות העלולות להיות לא רצויות
על צד שתוצג למשמש הודעה מה ברצונך לעשות , והוא לא ידע וימחק דברים שהוא צריך..
כי גם ככה בעמדות מחשב אנשים לא מתקינים תוכנות או משהו
וגם כמו שאמרתי זה לא אמור להיות וירוס.אני לא מומחה גדול אבל ברור כשמש שESET הוא החזק מבין כולם
ESET + תיקון הכללי + נטרול AUTORUNS + נטרול WSCRIPT (בהנחה שאין לך תוכנות מגוונות שצריכים את התכונה של WSCRIPT)
אני חושב שמספיק בשביל להיות רגועים
וכן לעשות הקפאה (ולהחריג תיקיות מסוימות שקשורים לעמדה) כך שגם אם הייתה התקפה עושים הפעלה מחדש ובא לציון גואל.
ומקסימום עושים גם IMAGE ע"י אקורניס וכדו' ככה שאם קורה משהו אפשר תמיד להחזיר את הכל אבל זה יותר כמו בית חולים מתחת גשר
ודו"ק כי הדברים פשוטים לכל מבין -
תשתמש בESET ואם אתה הרבה ברשת אז תקח את גרסת הSMARTSECURITY. הוא מעולה ומעולם לא מאכזב.
היתרון העיקרי בו שיחד עם העדכונים המעולים שלו הוא מאוד "קל" על המחשב ולא מכביד על התפעול להבדיל מהרבה אחרים כמו mcfee, norton שהם מצויינים גם כן אך די מכבידים על משאבי המערכת והופכים אותה לאיטית יותר.