האם יש כבל לחיבור טאבלט ווינדוס למחשב
- 
@בר-בי-רב אמר בהאם יש כבל לחיבור טאבלט ווינדוס למחשב: יש כזה דבר? זה לא מגיע אם אפשרות לחיבור על ידי USB (מוזר (לא מכיר)) ? 
 אולי אפשרי עם USB מוצלב (אם לא מכיר אז כמובן שלא בדקתי)@בר-בי-רב אמר בהאם יש כבל לחיבור טאבלט ווינדוס למחשב: ללא חיבורי רשת מכל סוג. מה רע בחיבור רשת ? 
- 
@בר-בי-רב אמר בהאם יש כבל לחיבור טאבלט ווינדוס למחשב: דהיינו מיקרו יואסבי על הטבלט ובצד השני יואסבי על המחשב. כן 
 אבל מוצלב
- 
חיבור שונה 
- 
@בר-בי-רב אמר בהאם יש כבל לחיבור טאבלט ווינדוס למחשב: זה אומר שיש איזה כבל שצריך לרכוש אותו לזה? טכנית אפשר לעשות זאת לבד 
 נדמה לי שהשם המקצועי של זה נקרה OTG
- 
חיבור שונה @משחזר-מידע אמר בהאם יש כבל לחיבור טאבלט ווינדוס למחשב: חיבור שונה יותר מדוייק חיווט שונה, לא? @משחזר-מידע אמר בהאם יש כבל לחיבור טאבלט ווינדוס למחשב: OTG אאל"ט OTG מיועד לחיבור התקני USB לטאבלט ולא לחבר את הטאבלט כהתקן USB למחשב. 
- 
@משחזר-מידע אמר בהאם יש כבל לחיבור טאבלט ווינדוס למחשב: OTG יש לי OTG אני מחבר אותו למיקרו יואסבי, ומה אח"כ? 
- 
@משחזר-מידע אמר בהאם יש כבל לחיבור טאבלט ווינדוס למחשב: OTG יש לי OTG אני מחבר אותו למיקרו יואסבי, ומה אח"כ? 
- 
@בר-בי-רב אמר בהאם יש כבל לחיבור טאבלט ווינדוס למחשב: כמו כן יכול לעזור דיסק קטן שיש לו שני יציאות יואסבי. מה הקשר ? 
 הדיסקים שמגיעים אם כבל USB שיש לו 2 יציאות הוא רק שאחד משמש כUSB2 והשני הוא USB3