-
@משחזר-מידע רעיון יפה...
יש מסד נתונים של התוכנה שבו יש את כל המשתמשים וכמה לכל אחד יש כסף של הדפסות וכו..
יהיה אפשר להחריג את זה? -
@bbn אמר באוצר החכמה קצת דחוף:
יהיה אפשר להחריג את זה?
אני מניח שכן
אבל לא יכול להביא לך פרטים (כי אני לא יודע)
זה כבר תחום של טכנאים -
@משחזר-מידע טוב נברר את העניין ..
זה יכול להיות רעיון טוב לעמדות מחשב על צד שאפר להחריג תקיות מסיומות
תודה על הרעיון אני יבדוק -
@bbn
כאשר מתקינים את האוצר עם תוכנת ההתקנה שלהם הוא כותב ברג'יסטרי מפתח מיוחד שגורם לתוכנה תמיד לעבוד כמנהל. זה ממש דבר לא טוב שלא צריך לפעולה התקינה של האוצר, וזו פירצת אבטחה חמורה. מעניין שעד כעת לא תיקנו את זה.
לכן העצה היא - אל תתקין את אוצר החכמה עם הSETUP שלהם, אלא יש קובץ זיפ שנקרא INSTAL פשוט תחלץ אותו לכונן C, ויהיה לך שם כל מה שצריך. -
elevate A batch file
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: Elevate.cmd - Version 4 :: Automatically check & get admin rights :: see "https://stackoverflow.com/a/12264592/1016343" for description :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: @echo off CLS ECHO. ECHO ============================= ECHO Running Admin shell ECHO ============================= :init setlocal DisableDelayedExpansion set cmdInvoke=1 set winSysFolder=System32 set "batchPath=%~0" for %%k in (%0) do set batchName=%%~nk set "vbsGetPrivileges=%temp%\OEgetPriv_%batchName%.vbs" setlocal EnableDelayedExpansion :checkPrivileges NET FILE 1>NUL 2>NUL if '%errorlevel%' == '0' ( goto gotPrivileges ) else ( goto getPrivileges ) :getPrivileges if '%1'=='ELEV' (echo ELEV & shift /1 & goto gotPrivileges) ECHO. ECHO ************************************** ECHO Invoking UAC for Privilege Escalation ECHO ************************************** ECHO Set UAC = CreateObject^("Shell.Application"^) > "%vbsGetPrivileges%" ECHO args = "ELEV " >> "%vbsGetPrivileges%" ECHO For Each strArg in WScript.Arguments >> "%vbsGetPrivileges%" ECHO args = args ^& strArg ^& " " >> "%vbsGetPrivileges%" ECHO Next >> "%vbsGetPrivileges%" if '%cmdInvoke%'=='1' goto InvokeCmd ECHO UAC.ShellExecute "!batchPath!", args, "", "runas", 1 >> "%vbsGetPrivileges%" goto ExecElevation :InvokeCmd ECHO args = "/c """ + "!batchPath!" + """ " + args >> "%vbsGetPrivileges%" ECHO UAC.ShellExecute "%SystemRoot%\%winSysFolder%\cmd.exe", args, "", "runas", 1 >> "%vbsGetPrivileges%" :ExecElevation "%SystemRoot%\%winSysFolder%\WScript.exe" "%vbsGetPrivileges%" %* exit /B :gotPrivileges setlocal & cd /d %~dp0 if '%1'=='ELEV' (del "%vbsGetPrivileges%" 1>nul 2>nul & shift /1) :::::::::::::::::::::::::::: ::START :::::::::::::::::::::::::::: REM Run shell as admin (example) - put here code as you like ECHO %batchName% Arguments: P1=%1 P2=%2 P3=%3 P4=%4 P5=%5 P6=%6 P7=%7 P8=%8 P9=%9 cmd /k
-
@משחזר-מידע אמר באוצר החכמה קצת דחוף:
יהיה אפשר להחריג את זה?
אני מניח שכן
אבל לא יכול להביא לך פרטים (כי אני לא יודע)
זה כבר תחום של טכנאיםבשביל זה יש את SHADOW DEFENDER שנותנים להחריג מה שתרצה כמו תיקיה של ESET וכדו'
-
מישהו יכול לעזור לי
אני מתקין את אוצר החכמה וזה מופיע לי עם סמל של מנהל
איך אני מבטל את זה?
![7ade4a45-f459-4bfc-9c39-37c878094d03-image.png](/assets/uploads/files/1579112320117-7ade4a45-f459-4bfc-9c39-37c878094d03-image.p ng)כי אם זה ככה התוכנה לא עולה לי בתוכנת קיוסק
וכרגע העמדה מושבתתתתקשר עמי במייל אוכל בלנ"ד לעשות תוכנה קטנה של הפעלה עם הרשאות מנהל (אם תרצה לפעול בכיוון של @משחזר-מידע )
-