האם זה מעניין כאן מישהו מדריך על בניית אתרים סטטיים?
-
אני אמנם עדיין בחיתולים (יחסית) בכל הקשור לתכנות ואני כאן רק כדי להתאבק בעפר רגליכם, ואני כעת רשום לפורום ה"אקסקלוסיבי" רק בגלל שחשבתי שאמצא כאן מידע וחומר שיקדם אותי וחשבתי כבר לעזוב למרות שיש כאן קצת חומר אבל תסכימו איתי שהוא דל ולא מספק, עד שבשבוע שעבר (כמדומני) התחיל כאן כבוד מורנו הרב @dovid עם המדריך המעניין על פיתוח אפליקציה בווב ולכן בסוף נשארתי ועתה עיני כלות מתי יבוא המדריך הבא בענין הזה!
אני אמנם לא לומד דרך האתר אלא לבד אבל זה מאוד מוסיף ידע לקרוא על עוד נושאים שקשורים למידע רחב יותר (אני כעת באמת מתרכז בלימוד של ווב בעיקר, JS),
אי לכך, מכאן תצא הקריאה לרבינו ה @nigun להעלות את המדריך ויתן בעז"ה תועלת לכל אנ"ש וכן שימשיך@dovid להדריך בענין הנ"ל, לתועלת כל המעוניינים!
חזקו ואמצו! תחזקנה ידכם. -
@dovid אמר
@nach הפורום פה לא נועד למדריכים, אלא לפורום!
משהו עקרוני? או שאתה רק מתכוון שזו הפלטפורמה?
אלא שכולם ביישנים שכמוך ולכן יש פה שאלה פעמיים בשבוע..
תרצה שאפציץ אתכם בשאלות? אני תוך כדי גם מפתח תוכנות (קטנות אמנם) וגם לומד דברים חדשים, כך שאני נתקל בלא מעט בעיות ולפעמים פותר אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה ימים, כך שיהיה נחמד לשאול כאן, השאלה אם החברה יענו גם לשאלות פשוטות יותר, (צריך גם זמן בשביל זה, ואין....)
-
@nach אמר בהאם זה מעניין כאן מישהו מדריך על בניית אתרים סטטיים?:
תרצה שאפציץ אתכם בשאלות? אני תוך כדי גם מפתח תוכנות (קטנות אמנם) וגם לומד דברים חדשים, כך שאני נתקל בלא מעט בעיות ולפעמים פותר אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה ימים, כך שיהיה נחמד לשאול כאן, השאלה אם החברה יענו גם לשאלות פשוטות יותר, (צריך גם זמן בשביל זה, ואין....)
אני חושב שלזה @david התכוון.
-
@dovid אמר בהאם זה מעניין כאן מישהו מדריך על בניית אתרים סטטיים?:
@nach אמר בהאם זה מעניין כאן מישהו מדריך על בניית אתרים סטטיים?:
תרצה שאפציץ אתכם בשאלות?
כן בכל ליבי!!
אחח.. איפה עוד יש אנשים כאלה?
-
@יוסף-בן-שמעון בכל פורום שאינו בית קברות...
מה זה פורום אם לא אנשים עם הפרעה נפשית של רצון לאתגרים ושיתופיות?