Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
אני מנסה להדפיס קובץ וכשאני לוחץ על "הדפס" המחשב רק מציע לי לשמור אותו כקובץ prn ולא נותן להדפיס אותו מישהו מכם נתקל פעם בכזו בעיה?
@chetz321 תראה אם בחרתה את המדפסת הנכונה בהדפסה
כן בחרתי
לכאורה זה נראה שמוגדר אצלך הדפסה לקובץ (או Print to file) אולי תנסה לראות אם זה מסומן באחד ההגדרות של המדפסת או בחלון של ההדפסה
יש למישהו הוראות יותר מדויקות?
כוונתו שבהגדרות הדפסת ברירת מחדל של המדפסת מוגדר להדפיס לקובץ, צריך לחפש בהגדרות של המדפסת שלך.
@chetz321 כנראה ששינית בטעות את היציאה של המדפסת לך למאפייני המדפסת > בכרטיסיה יציאות, ותראה מה מסומן שם. אם מסומן FILE, אתה צריך לבחור USB למדפסת שמחוברת בכבל או יציאת רשת למדפסת ברשת.
@OdedDvir מה עכשיו לעשות?
@chetz321 K לפי התמונה רואים שהמדפסת HP מוגדרת ביציאת FILE. תכנס להגדרות של המדפסת HP (לא של שרת ההדפסה) ושם תחליף את היציאה
@chetz321 שים לב להגדרה בתפריט ההדפסה: בכל אופן תעדכן מה הועיל לך, חשוב לנו לשמוע תשובה.
@yair-na אני לא מצליח להגיע לכל החלונות האלו
@chetz321 קצת מורכב, איזה גרסת אופיס יש לך?
@yair-na home & student 1pc/mac 2019
@chetz321 מה קרה שפתאום זה השתנה לך? מישהו שינה הגדרות הדפסה, או שקרה כך פתאום..?
@yair-na אולי זה עדכון של ווינדוס
אלו הם החלונות שהצלחתי למצוא
@chetz321 בחלון של מאפייני המדפסת עבור ליציאות, ותכתוב לי איזה יציאות יש על השם של המדפסת שלך..
@yair-na
@chetz321 זה הכל? אין לך יציאת רשת או משהו כמו זה: