מגב לחלון אחורי ברכב 4 דלתות
-
-
@clickone אמר במגב לחלון אחורי ברכב 4 דלתות:
יש לי רכב 4 דלתות, וממש קשה לי עם זה שאין לי מגב אחורי, בעיקר בתקופת החורף
ממש אשמח אם למישהו כאן יש רעיון לניקוי תוך כדי נסיעה של החלון האחורי
(משום מה כשאני שואל מכונאים על אפשרות להתקנת מגב אחורי בכזה רכב הם ישר צועקים שזה לא אפשרי ושאין דבר כזה )
@clickone אני נסעתי עם רכב כמו שלך כמה שנים ולא היתה בעיה של מגב אחורי. לחלון יש זווית מתאימה לטפטופי מים.
ומה זה בעיקר בתקופת החורף? בקיץ אין לך בעיה?
ישנם מוצרים דוחי מים שאתה יכל לשים על החלון כגון זה או זה ישנם עוד מוצרים אך צריך לבדוק.
אני לא מכיר אותם כמה הם יעילים אולי שווה לנסות ולעדכן
-
@zvinissim זה הפריע לי גם ברכב הקודם
הבעייה היא לא כשיורד גשם
אז זה מצויין
הבעייה היא כשיש רוחות עם חול וטיפטופים וכל החלון האחורי הופך להיות עיסת חול שלא מאפשרת לראות בצורה נורמלית
אם יש מגב ושפריצר אתה פשוט שוטף אותו, ואם אין.... תעצור בצד וכו'...בקיץ אין בעייה בד"כ כי אין סופות אבק
-
@zvinissim אמר במגב לחלון אחורי ברכב 4 דלתות:
ישנם מוצרים דוחי מים שאתה יכל לשים על החלון כגון זה או זה ישנם עוד מוצרים אך צריך לבדוק.
זה נראה משהו בסגנון של סילר או שאני רק חושב?
-
@clickone אמר במגב לחלון אחורי ברכב 4 דלתות:
(משום מה כשאני שואל מכונאים על אפשרות להתקנת מגב אחורי בכזה רכב הם ישר צועקים שזה לא אפשרי ושאין דבר כזה )
בטוח שאלת מכונאים מנוסים ?
כי דוקא כן ראיתי רכבים עם מגב אחורי ! (אין לי רכב, רק מה שראיתי ברחוב)פה אין שום דבר מתאים ?
https://www.google.com/search?q=מגב+אחורי&oq=מגב+אחורי&aqs=chrome.0.69i59j69i60l3.7725j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 -
@לבלר אתה נוהג ברכב?
אני לא יודע כמה זה נוח.
אני לא צריך את החלון האחורי בחנייה, אלא בנסיעה הרצופה.
לא יודע כמה זה יהיה נוח מול מסך קטן (וגם אם נאמר שאני ילך על המסך שמתלבש על המראה לא יודע כמה זה נוח / מסוכן [מראה קידמית פנורמית התנפצה בתאונה לפני כמה שנים על הפנים של אשתי - אז זה לא כ"כ בטיחותי..... ])תודה בכל מקרה, זה אכן רעיון ששווה בחינה