לינוקס (אובונטו) - מישהו התנסה עם ofono?
-
@aaron אוקי אחי. (פשוט יש כל מיני כאלה עם רצון לעזור אבל כואב לב הם לא מבינים כלום בנושא שנשאל וכותבים - ראיתי פעם ש.. ונראה לי ש.. זה כנראה בעיה ב.. אתה מבין)
אז השאלה היא כמו שכתבתי, שאני רוצה להתקין ofono בלינוקס, שזה מאפשר בעצם הוצאת וקבלת שיחות (וסמסים, לא חשוב) מהמחשב (כמובן שיש לי במחשב כניסה לסים), הבעיה שזה לא מוכן לתת לי להתקין אותו, לא דרך החנות הרגילה - עושה לי שגיאה בסוף ההתקנה, לא דרך חבילה - ניסתי חבילה שתואמת דביאן ואז זה מתקין פשוט - ולא הלך, ניסתי גם להתקין את הtar.gz ולא הלך - כותב "0 installed" או "0 added" משהו כזה.
יש כל מיני דברים שפותחו לזה כמו הxenial שכתבתי אבל אותו אני פשוט לא מצליח למצוא שלא לדבר על להתקין. -
@clickone אני לא ככ מבין מה שאתה כותב..
אם התכוונת שהייתי צריך לבדוק איך מתקינים לפני שהתחלתי להתקין? ומה התכוונת כששכתבת "שלא הוצאת שיחות דרך סים אלא סיפ"?
אני יודע להתקין דברים בלינוקס אם חשבת שלא..
פשוט התכנה הזאת באופן ספציפי לא נותנת להתקין אותה. בכל אחד מהתהליכים המקובלים היא נותנת שגיאה. או שזו הודעת שגיאה - בחנות, או שדרך הטרמינל - אז כתוב בסוף ההורדה שהותקנו 0 תוכנות, או דרך פקייג' מוכן (tar.gz) שבזה גם דרך הטרמינל כותב משהו לא זוכר מה. -
@chv אמר בלינוקס (אובונטו) - מישהו התנסה עם ofono?:
שלא הוצאת שיחות דרך סים אלא סיפ
סיפ זה פרוטוקול לשיחות שממומש בין מרכזיות
ויש לי חיבור מול חברות שדרכם אני מוציא שיחות (בתשלום כמובן)
ושם אפשר להוציא או להכניס גם מאות שיחות בו זמנית ובכל שיחה לעשות משהו אחרבסים לעומת זאת, בד"כ אתה יכול להשתמש בחבילה שלך,שברוב המקרים לא מוגבלת לדקות (נורמליות), אבל מצד שני שם אתה מוגבל לשיחה אחת בו זמנית
לגבי ההתקנה, התכוונתי שאני לא צריך להתקין לפני כי חשבתי שזה מה שמפריע לך (סורי)
אתה יכול בבקשה להדביק את הודעת השגיאה מהטרמינל? (אפשר גם צילום מסך ממנהל החבילות, אבל אם אתה יכול עדיף מהטרמינל)
אם הוא כותב שהותקנו 0 חבילות זה או שהחבילה כבר מותקנת ומדעוכנת, או שלא נמצאה חבילה כזו -