מברגה בזול
-
אני תופס טרמפ על האשכול
אני צריך מברגה בעדיפות גבוהה לסט של בוש [אחד רגיל ואחד אימפקט] ואני מעדיף את הקומפקטים.יש את זה
אולי הביאו אותו לעיל, מה שאני לא מבין האם יש מכס על זה? א"כ מה המחיר הסופי
כי באתר הזה מביאים את אותו מוצר
כותבים לי שהמחיר הוא 112 $ מחיר סופי עם משלוח עד הבית, ובעצם יש שם הפניה לדף הנ"ל של amazon -
@yits אמר במברגה בזול:
ה שווה?
אני חושב שיש לו מתח של 110v בלביש בן אדם פרטי בבני ברק (שעושה משלוחים בעלות סמלי) שמוכר כלי עבודה איכותיים מהחברות המובילות במחירים ממש מוזלים עם אחריות לשנה. אני קניתי שמה הרבה כלים של מקיטה ואני מאוד נהנה מזה. הוא טוב לייעוץ (-הוספה שלי- כמובן לא לייעוץ גרידא אלא מה לקנות אצלו).
מספר הפלפון שלו זה 0527654234 -
@חנון-המרבה אמר במברגה בזול:
שמוכר כלי עבודה איכותיים מהחברות המובילות במחירים ממש מוזלים עם אחריות לשנה.
מחיר לדוגמה למברגה בוש / מקיטה?
-
-
@חנון-המרבה אמר במברגה בזול:
יש בן אדם פרטי בבני ברק (שעושה משלוחים בעלות סמלי) שמוכר כלי עבודה איכותיים מהחברות המובילות במחירים ממש מוזלים עם אחריות לשנה.
אתה מתכווין לברלין ?
-
@ברוך תודה על ההמלצות, המייל שלך לא גלוי בפרופיל.
@yits שים לב גם שהקישור שהבאת הוא עם בטריה אחת, אמנם זה מספיק להרבה זמן אבל אם בדיוק יגמר לך סוללה באמצע עבודה, תיתקע.
@לחיל-אומר סתם הערה בקישור שהבאת מה זה הצבע הזה של המברגה שם? זה מזכיר לי מברגה של DEWALT שבמבט ראשון ראיתי שהיא הוזמנה מחו"ל, הפלסטיקה נראת גרועה בהרבה ממה שמוכרים בארץ. השאלה אם זה לא גם בזה או שזה רק משחק בתמונות, זה מוזר כי יש את זה בהרבה תמונות באמזון. תשווה את זה שאתה הבאת לזה.
ועוד משהו פעם היה פתח חיצוני להחלפת הפחמים במברגות (כמו הרגילה הימנית בדוגמא שהבאת, ובשמאלית האימפקט אין) נראה לי שהיום בעיקר באימפקט קצת הפסיקו מעניין למה (אני לא מדבר על מברגות ללא פחמים, יש לי כזו).@חנון-המרבה גם אני מאוד ממליץ על ברלין מב"ב יהודי אמיתי שמבין בתחום עם ניסיון בסדר גודל הזוי (גמ"ח לכל בני ברק, כולל תוכנה מיוחדת שפיתח בשביל זה) וכמובן נעים שיחה ומחיר מצויין. מגיעים אליו מכל הארץ, הייתי אצלו עם עוד כ5 אנשים ובדקנו, אחד מצפת אחד מהדרום אחד מרכז אחד דרום המרכז וכו', לדעתי אמין מאוד (קניתי אצלו אישית, לא לגמ"ח).
בכללית שלוש שאלות:
- אשמח למידע על עוד מוכרים זולים בארץ.
- חברות נוספות של מברגות שהוכיחו את עמצם.
- מה אתם אומרים על איביי או עלי אקספרס, שווה לעשות ניסיון או לא לסמוך שיהיה מקורי וכדו'?
-
@דוב אמר במברגה בזול:
חברות נוספות של מברגות שהוכיחו את עמצם.
כתבתי לך Deko. זה120 שח בערך שווה את הניסיון..
@דוב אמר במברגה בזול:
מה אתם אומרים על איביי או עלי אקספרס, שווה לעשות ניסיון או לא לסמוך שיהיה מקורי וכדו'?
אי ביי אולי .לא עליאקספרס.
-
@יהודי-פשוט אמר במברגה בזול:
אני תופס טרמפ על האשכול
אני צריך מברגה בעדיפות גבוהה לסט של בוש [אחד רגיל ואחד אימפקט] ואני מעדיף את הקומפקטים.יש את זה
אולי הביאו אותו לעיל, מה שאני לא מבין האם יש מכס על זה? א"כ מה המחיר הסופי
כי באתר הזה מביאים את אותו מוצר
כותבים לי שהמחיר הוא 112 $ מחיר סופי עם משלוח עד הבית, ובעצם יש שם הפניה לדף הנ"ל של amazonמה עם זה שווה? אני אוהב את הגודל הזה
-
@דוב אמר במברגה בזול:
סתם הערה בקישור שהבאת מה זה הצבע הזה של המברגה שם?
א. המוכר שם זה בוש המקורי עם הסדרה המקצועית, מה יכול להיות?
ב. זה אותו הדגם שמוכרים בארץ כאן
ג. סליחה על הבורות אבל אני לא שם לב להבדלים בצבעים
ד. שוב סליחה על הבורות מה זה פחמים? -
@יהודי-פשוט אין לי מושג לגבי מכס או ההזמנה הספציפית הזו באמזון.
רק כמה הערות:- לגבי הדגם באמזון שם שים לב שזה לא אותו דגם המוכר שמוכרים כאן בארץ שזה GDR 12V-105 ומה שאתה הבאת זה CLPK27-120, אין לי מושג אם יש הבדל, תברר.
- אם חשוב לך הגודל הייתי יותר ממליץ לבדוק את עניין המשקל גם אם העיצוב טיפה יותר גדול. (בקישור שנתת לאמזון כתוב שזה שוקל 4.54 pounds שלפי המרת גוגל זה 2.05930936 ק"ג, כנראה לחלק ל2, השאלה איזה חלקים כללו במשקל שלהם. מה שמוכרים בארץ המשקל שלו 0.96 לפי המפרט, לפי שקילה שלי 0.98 כולל בטריה, בלי בטריה 0.8)
- תבדוק את הניוטון מומנט שזה הכח בפועל שנותנת המברגה ולא את הוולט. בדגם הזה שמוכרים כאן בארץ זה 105Nm ובמקיטה למשל אפי' שזה 10.8V זה 110Nm (בדגם החדש עם הבטריה הגדולה, כי בישן שיותר דומה למה שרצית זה 90Nm)
-
מישהו מכיר את החברה הזו?
כי אם חברה טובה זה נראה מחיר הזוי!
אמנם אין משלוח לארץ... -
@דוב אמר במברגה בזול:
- חברות נוספות של מברגות שהוכיחו את עמצם.
- מה אתם אומרים על איביי או עלי אקספרס, שווה לעשות ניסיון או לא לסמוך שיהיה מקורי וכדו'?
אני משתמש המון במקדחה נטענת של DEWALT עובדת פצצה גם בקדיחה בבטון.
רכשתי מאיביי.
אבל היא לא ממש זולה. -
@לחיל-אומר אמר במברגה בזול:
ד. שוב סליחה על הבורות מה זה פחמים?
למשתמש ביתי אין נפק"מ מזה, כד היום כל המברגות היו עם פחמים, למשתמש מקצועי - בלי פחמים נשחק פחות.
-
@אליעזר-מירון רק חשוב לדעת שלפעמים בעיות במברגה יכול להיות רק החלפת פחמים. וכן שיש מברגות שיש להם פחמים אבל אין שום גישה להחליף אותם גם אם מפרקים, המנוע סגור.
בלי פחמים גם חסכוני בבטריה.